Hotstone massage 90min

23

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hotstone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hotstone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke basaltstenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.


De hotstone massage duurt ongeveer een 90 min en is geschikt voor alle huidtypes.



Shila-Abhyanga Hotstone massage 90min

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hotstone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hotstone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke basaltstenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.


De hotstone massage duurt ongeveer een 90 min incl gelaat en is geschikt voor alle huidtypes.


Een typische massage vanuit Ayurveda is de Shila Hot Stone massage.

Deze massage die wereldwijd aan populariteit wint is een oude Ayurvedische techniek waarmee men Ayurvedische kruidenolie en in water verwarmde basaltstenen gebruikt om een langzame, diepe weefselmassage te geven.


Hotstone-massage is een holistische massagetherapie die op vele niveaus geneest en het algehele evenwicht herstelt.


Het lichaam wordt eerst in geolied om stress te verminderen en de marma (fysieke en energetische) punten te openen. De volgende stap is het aanbrengen van de steen of shila (basalt, ronde stenen van verschillende grootte en bepaalde therapeutische kwaliteiten), verwarmd in water, op belangrijke punten (marmas) op het lichaam.


Door het gebruik van kruidenolie en warme stenen zorgt deze massage voor een diepe ontspanning, stimuleert de circulatie in de doorbloeding en de lymfe, verwijdert het afvalstoffen. verminderd spanning in spieren en gewrichten. Het is een volledige lichaamsmassage van kop tot teen.


Een Hot Stone massage is een holistische massage therapie dat op verschillende niveaus rust en balans brengt. Het is een heel aardende massage en vermindert Vata energie.

voorwaarden

  • Bon is 1 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Wie zijn wij?

Holistische behandelingen, huidverbetering, lichaamsbehandelingen, suikerontharing en wellness in één.

Aanbod en Tarieven

In mijn schoonheidssalon krijg je een kleine oase van rust, professionaliteit, sereniteit, vertrouwen, warmte en met veel liefde voor het vak, bied ik Ayurvedische behandelingen met huidverbetering, huidverbeteringsbehandelingen, IPL High Energy laser ontharingen, Cryolipolyse behandelingen, lashlifting en suikerontharingen aan zoals dat bij mij past. Gewoon, thuis, in een zachte sfeervolle, rustige ruimte te Turnhout.

Als een ontspanningspunt in jouw drukke leven.


Ik doe dat met kalmte en aandacht, luisterend naar het innerlijke en uiterlijke van jouw lichaam. Natuurlijk en eerlijk met gans mijn hart. Daarom werk ik in mijn schoonheidssalon met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Lakshmi die op duurzame wijze zijn geproduceerd en hun basis vinden in de Ayurvedische filosofie en aromatherapie. Om je zuiver te helpen ontspannen, je huid te laten stralen van gezondheid en je lichaam en geest weer in balans te brengen. En de producten van Hydropeptide en DS V-Line. Genetisch ontwikkelde huidverzorging met klinische resultaten verpakt in een luxueuze ervaring.


In mijn salon kan je sinds kort ook voor definitieve ontharing en cryolipolyse terecht. Met de toestellen IPL High Energy Pro en de Body Wizard Duo van MedCos Solutions. Beide toestellen zijn exclusieve cosmetische apparatuur voor schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Zij verzekeren u van hoogstaande kwaliteit en veiligheid. U wilt immers een optimaal resultaat met het hoogste comfort. Hun apparatuur is gebaseerd op technologische innovatie en zorgvuldige controle.


Verder kan je terecht voor huidverbeteringsbehandelingen, zoals de originele collageen draden en collageen draadmasker van DS V-Line, Dermaplaning, SQT Biomicroneedling, Microneedling, Hydradermabrasie, SkinActiv en OxyGeneo.


Langs de andere zijde ben ik een suikerontharing salon met de suikerpasta van RoyxPro, Suikerontharing is doeltreffend, tot 50% minder pijnlijk dan waxen, het is op lichaamstemperatuur, een natuurlijk product en geschikt voor ieders huidtype, zowel voor mannen als vrouwen.


Elk jaar volg ik cursussen over huidverbetering of de allernieuwste behandelingen, dit om jullie een steeds betere en professionele service aan te bieden.


Met de skinanalyzer van skinpromredics gaan we zowel de buitenkant als de binnenkant van uw huid analyseren, zodat we een haarscherp beeld krijgen van uw huidaandoeningen. En hiervoor de beste behandelingen kunnen voorstellen.


Tot snel.



Veel liefs Elke

Namaste

Locatie

Steenweg op Zevendonk 62, 2300 Turnhout
Zo Gesloten
Ma 09:00 - 12:00 Op afspraak
14:00 - 18:00 Op afspraak
Di 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 22:00 Op afspraak
Wo 09:00 - 12:00 Op afspraak
14:00 - 18:00 Op afspraak
Do 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 20:00 Op afspraak
Vr 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 22:00 Op afspraak
Za 09:00 - 13:00 Op afspraak

Reviews

DANIQUE V.
08/04/2021
Heerlijk ontspannen bij Anahata! Top-adres!
Evelien M.
22/05/2021
De hotstone massage heeft me volledig tot rust gebracht. Een echte aanrader. Dankje Elke voor de heerlijke massage en de goede zorgen. Top welness
Valérie v.
19/06/2021
Heerlijk genoten van de lakshmi beauty wellness vandaag. Alles tip top in orde, een aanrader voor iedereen die eens zalig wil ontspannen!
Masja C.
25/06/2021
Ik kom al een aantal jaartjes bij Elke, want zij is erg professioneel en ik word altijd met veel warmte ontvangen! Of het nou om een behandeling gaat voor de ontspanning of voor de verzorging, het is altijd weer genieten! Bedankt Elke, u bent een topper!
Stefanie J.
26/06/2021
Elke is een hele vriendelijke dame die je onmiddellijk op je gemak stelt! Dit was de eerste kennismaking met suikerontharing voor mijn dochter. Alles werd super uitgelegd, het resultaat was top! De gelaatsbehandeling voor mezelf was ook zalig, helemaal zen nadien! Dank je wel!
Jolyn A.
16/07/2021
Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de suikerontharing. Bedankt voor de goede uitleg, goede verzorging en aangename sfeer!
Annemie M.
17/07/2021
Heel tevreden van de pedicure en suikerontharing! Me-momentje met een toffe babbel en mooi resultaat!
Charley L.
03/08/2021
Eerste keer laten ontharen en ik ga nooit meer terug naar scheren! Ik na de afspraak: “Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?!” - Resultaat 💯/💯 - Vriendelijkheid 💯/💯 - Tijd nemen voor de klant 💯/💯 - Kwaliteit van product 💯/💯 Ineens 4 andere afspraken gemaakt! Top werk en top dame!
Chris D.
12/08/2021
Ik kom al een aantal jaren voor gelnagels bij Elke, die u altijd een goed gevoel geeft bij binnenkomst. Ze is heel professioneel en vriendelijk en ik kom altijd buiten met mooie nagels, een nieuw kleurtje of een leuke creatie. Als klant altijd tevreden naar huis. Topi! Elke doe zo voort grt Chris
Imke C.
14/08/2021
Ik ben zeer tevreden over de suikerontharing ! Ik wil niet meer terug naar het scheren! Elke is een zeer spontane vriendelijke dame waar de babbels ook altijd fijn zijn en ze stelt je op u gemak ! Volgende keer gaat Yentha mijn benen doen en ik weet dat ook zij dit super gaat doen! Na het komen bij yentha zet ik hier ook weer een review !
Veerle M.
05/09/2021
Tijdens een suikerontharing zorgt Elke er steeds voor dat je relax de behandeling kan krijgen. Elke legt alle stappen grondig uit. Elke is een vriendelijke, eerlijke madame waar je in goede handen bent.
Michelle S.
11/09/2021
Klant vanaf dag 1 en alles is altijd al tip top in orde geweest! Elke is een spontane en vrolijke dame waarbij de klant op 1 staat. 100% aan te raden!
Chris S.
19/10/2021
Als man kan ik ook zeggen dat de suikerontharing top is! Mijn beharing is al een pak minder en het duurt ook langer eer ze terug komen. Steeds professioneel maar toch op een geruststellende manier word je bij Elke behandeld. Een aanrader!
Nathalie S.
16/12/2021
Elke is een vriendelijke en warme dame waarbij je je meteen op je gemak voelt. Zo ontspannend, die massage 🥰 Ik ben al benieuwd naar de suikerontharing!! Lieve groetjes, Nathalie
02/01/2022
Altijd fijn om gesoigneerd te worden bij Elke. Eindelijk hoef ik die wekelijkse scheerbeurten niet meer te doen omdat Elke alle haartjes verwijderd met suikerontharing. Gladde benen heel het jaar door, zalig gewoon! Maar bij Anahata langsgaan is veel meer dan allen goeie services, ook een aangename babbel, positieve vibes, enzovoort. Bij deze wil ik je ook nog eens feliciteren en het allerbeste toewensen voor 2022!
Inge C.
03/02/2022
Eerste keer voor een Lakshmi Vata-Pitta-Kapha AA gelaatsverzorging 60min. Een echte aanrader. ze nam me mee naar een wereld zonder stress en zorgen. Heerlijk om gewoon even zen te zijn en heerlijk te genieten. Meer dan alleen een gelaatsverzorging echt 100% top. heerlijke doorstromingen en gevoelens van kop tot teen. Hopelijk tot snel. Grtjs inge
Annemie P.
05/02/2022
De liefste, zachtaardige, altijd luisterend oor, legt stap voor stap uit wat ze ga doen . Zelf de producten zijn een goede aanrader met top resultaat. Zoals de this is loft voor droge huid na 3 keer zie je weer je eigen huid. LakSHMI CREAM dochter zeer gevoelige huid droog en acne na een 2 weken volledig weg ze is zot van het crème enkel s' morgens aanbrengen en extra na het douche. Ik zelf doe de suikerontharing een super resultaat weg met al dat scheren en geen droge huid meer. Mijn voetje worden ook steeds met liefde en zachtheid behandeld. Helemaal zen als ik daar buiten kom. Elke je bent gewoon een topper XxxxAnnemie
Ingrid L.
20/02/2022
Graag wil ik hier ook wat schrijven. Ik ben bij Elke terecht gekomen via een korting op suikerwax ,ik wist al wel langer wat suikerwax inhield maar bij Elke ging het er vele gemoedelijker aan toe , niet van vlug vlug maar rustig vriendelijke een babbel wat lachen, ik ben fan . Ingrid L
Lief P.
07/06/2022
Zeer vlotte en professionele dame,weet hoe ze iemand moet laten ontspannen met heerlijke massages,altijd vriendelijk, top! Lief Paeshuyse
Christine D.
29/06/2022
Vandaag de eerste keer een massage gehad bij Elke, superlief en je voelt je er op slag bij thuis. De massage was zalig, lekker genieten, echt een aanrader voor iedereen. Groetjes Christine
Stefanie J.
17/10/2022
Heerlijke pedicure gekregen, op wolkjes weer naar huis 😊. Elke's handen zijn van goud 👌
Lesley L.
24/01/2023
Vandaag mijn eerste rug/nek massage gekregen van Elke, super ontspannen lag ik op haar tafel. Ik raad het iedereen aan . Elke dank je het deed me goed. Echt waar. Ik maak zo snel mogelijk weer een afspraak. Lieve grtjs lesley😘
Ingrid L.
01/03/2023
Vandaag mijn 2de kundalini massage laten doen, geweldig hoe Elke zich daar in geeft. Merci Elke het geeft weer een zalig gevoel en nu vooral loslaten. Ingrid 🌹
Deal: Hotstone massage 90min
WellnessOase Anahata
Turnhout
95,00
75,00
Uw voordeel: € 20,00

  • Veilig online betalen