Ontdek jouw powertype

10
Ontdek jouw powertype

Bij jouw tweede sessie ontdek jouw powertype kom je te weten wat jouw grootste kracht.


Inclusief:


  • Persoonlijke code voor je online vragenlijst van 30 minuten
  • 1 online of offline coaching gesprek van 1,5 uur
  • Gepersonaliseerd rapport van 20 bladzijden



Tijdsduur: 90 min.


Sessie gaat door in de praktijk of online.

voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Wie zijn wij?

Bekom de beste versie van jezelf

die je altijd hebt willen zijn



Aanbod en Tarieven

Vigores Health in Veurne biedt je een uniek concept. Haar passie is om jou te laten stralen. Om volledig in je kracht te staan. Anja zorgt voor een zeer persoonlijke begeleiding en professioneel advies.


Bij Anja kan je terecht met jouw loopbaanvraag. Ze luistert naar je, je krijgt tips en inzichten om stappen te zetten die echt bij jou passen. Anja heeft jou een traject op maat die vruchten afwerpt.

Gaat door in de natuur of in de praktijk.


Anja heeft iets met kleur. Kom te weten wat jouw krachtkleur is en hoe je met kleur meer balans verkrijgt. Ze werkt hiermee met de tien kleurfamilies en de vier elementen. Een heel leuk concept om de beste versie van jezelf te kennen en meer in je kracht te staan. Je ontvangt een rapport die je thuis kan nalezen. Word aangeboden voor vrouwen en mannen, in vier modules.

Kan online of in de praktijk.


Verbinding maken op een leuke, inspirende, empathische en een oprechte manier is wat Anja typeert. Haar enthousiasme krijg je er zo bij. Werkt hartverwarmend.


Je kan er ook terecht voor een heerlijke ontspannende massage in drukke tijden of je kiest een pakking met Phyto 5 producten om in je kracht te staan. Phyto 5 staat voor natuurlijke producten, serums, klei en algen, werkend tot op het celniveau. De combinatie met licht- en kleurtherapie en de biostimulator laat je energie stromen.


Verkwikkend voor je lichaam en je geest. Anja stelt zelf combinaties op maat samen van verschillende behandelingen om het beste resultaat te bekomen.


Anja is gespecialiseerd in verschillende technieken. Zo kan je genieten bij je behandeling van je ontspannende lymfemassage. Een weldaad voor je lichaam.


Na een warme ontvangst en een woordje uitleg kan je in de aangename praktijkruimte tot rust komen zonder gestoord te worden van prikkels. Nadien word er een lekkere, gezonde drank aangeboden.


Naast workshops, coaching en loopbaanbegeleiding kun je bij Anja terecht voor verschillende behandelingen.

Locatie

Rodestraat 87, 8630 Veurne
Zo Gesloten
Ma 08:00 - 11:30 Op afspraak
13:30 - 20:00 Op afspraak
Di 08:00 - 11:30 Op afspraak
13:30 - 20:00 Op afspraak
Wo 08:00 - 11:30 Op afspraak
13:30 - 20:00 Op afspraak
Do 08:00 - 12:00 Op afspraak
14:00 - 20:00 Op afspraak
Vr 08:00 - 11:30 Op afspraak
13:30 - 16:00 Op afspraak
Za Op afspraak

Reviews

Karen L.
12/12/2018
Vriendelijke dame Veel uitleg Zalige behandeling Met lifestylebooking aan een interessante prijs
Celine S.
15/01/2019
Super leuke massage Een dame die weet over wat ze spreekt Infrarood toestel
nicole r.
16/01/2019
Halllo ik he genoten van deze behandeling .Is zeker voor herhaling vatbaar.Anja is zo een lieve aangename madam.IK kijk uit naar de volgende keer.Bedankt Anja
Defoer C.
10/10/2019
Zalige anti stress en rug massage gehad vandaag , heel ontspannend en deugd -doende behandeling ervaren . Vriendelijke en professionele dame die weet wat ze doet !!!.Zeker voor herhaling vatbaar .
dirk v.
31/10/2019
Heel aangename ervaring. Een aanrader!
Kim P.
08/11/2019
Vandaag een deugddoende massage van Anja gekregen, en ik raad het iedereen aan. Het is niet gewoon een behandeling maar een belevenis. Anja geeft je onmiddellijk een warm gevoel. Ze is heel professioneel met een zeer leuke en lieve persoonlijkheid. Hartelijk bedankt!
Chris B.
04/12/2019
Ik werd heel vriendelijk onthaald door de dame. Ze gaf meer dan voldoende uitleg. Het verwerken van de vragenlijst duurde volgens mij wel wat lang omdat ze vaak nog meer uitleg gaf daarover. Ik voelde me op mijn gemak. Ook met welke producten ze zou werken, werd duidelijk verteld. De massagesessie was in orde en het gaf me een ontspannend gevoel.
Arlette B.
12/12/2019
Bijzonder aangename ervaring, relaxed en genoten van massage, heel tevreden.
Tom D.
02/02/2020
Heel leuke ervaring - goed uitleg - aangenaam
Nancy B.
31/10/2020
Vriendelijke en aangename gastvrouw ; je voelt je meteen op je gemak. Enorm ontspannende behandeling - je bent echt even 'weg' van alles #Zen #Chill. Jammer dat dergelijke behandelingen niet mogelijk zijn tijdens een lockdown waarbij contactberoepen uitgesloten worden. Zou voor veel mensen een boost geven om het toch weer op te pakken en waar te maken - even terug batterijen opladen als je die 'fut' wat kwijt bent door het 'opgesloten gevoel'. De 'warmte' tijdens deze behandeling - letterlijk en figuurlijk - is zalig. Ontspannen ervaring !
Deal: Ontdek jouw powertype
Vigores Health
Veurne
175,00
145,00
Uw voordeel: € 30,00

  • Veilig online betalen