Jin Shin Jyutsu healing

4
Jin Shin Jyutsu healing

Jin Shin Jyutsu is een eenvoudige én krachtige holistische methode. Door deze holistische aanpak wordt er zowel op geestelijk, verstandelijk, emotioneel en lichamelijk gebied resultaat behaald. Alles heeft te maken met energie. Wanneer de energie vrij door ons lichaam stroomt, voelen we ons fit en energiek en worden onze organen voldoende gevoed. Stroomt de energie daarentegen onvoldoende door ons lichaam, dan voelen we ons slecht en kunnen er negatieve gevoelens en/of lichamelijke klachten optreden. Jin Shin Jyutsu doorbreekt die blokkades waardoor de energie weer ongehinderd kan stromen en zuivert, ontgift, revitaliseert, ontspant, herstelt, kalmeert, versterkt, inspireert, stimuleert en doet je genieten. Het verhoogt je immuniteit en werkt pijnstillend.


Bij een Jin Shin Jyutsu-behandeling worden de handen op bepaalde gebieden van het lichaam gelegd. Deze gebieden (veiligheidsenergiesloten) helpen ons om de stroom van energie te harmoniseren en weer te herstellen. Het vasthouden van bepaalde combinaties van veiligheidsenergiesloten zal je zo geleidelijk aan terug in balans brengen.


Een ideale aanvulling bij de reguliere, Westerse geneeskunde. Zowel voor kinderen als volwassenen.


Duur: 60min

voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Stromende Kracht te Brugge,

Griet van de Stromende Kracht te Sint-Kruis (Brugge) beoefent Jin Shin Jyutsu (JSJ) healing en Access Bars in haar praktijk. Dit zijn krachtige holistische methodes om jezelf te leren kennen en terug in balans te brengen. Door haar persoonlijke zoektocht naar evenwicht en haar interesse voor de relatie mens en maatschappij, kwam ze in aanraking met een zelfhulpmethode. Hieruit vloeiden verschillende workshops, opleidingen en lezingen in Jin Shin Jyutsu en Access Bars (energetische hoofdmassage). Griet is er voor iedereen, om klachten te behandelen, maar ook puur ter ontspanning.

Lees volledig artikel
Stromende Kracht te Brugge,

Locatie

Witte-Beerstraat 41, 8200 Sint Andries
Zo Gesloten
Ma Op afspraak
Di Op afspraak
Wo Op afspraak
Do Op afspraak
Vr Op afspraak
Za Op afspraak

Reviews

Kim H.
01/10/2018
Voor iemand die moeilijk ontspannen geraakt en tot rust kan komen, ben ik bij Griet echt tot rust gekomen. Het was een zeer aangename sessie waarin ze ook probeerde om mij als persoon te leren kennen om zo beter op mijn noden in te springen. Echt een aanrader! Ik kom terug!
Trees V.
18/12/2018
'Personeel' gaf ik geen kwotatie omdat dit voor mij niet van toepassing was: mevrouw werkt alleen. Voor wie een 'traditionele massage' verwacht, is de aankondiging misleidend (werd ook door Griet zelf aangehaald), misschien moet dit iets duidelijker vermeld worden. Voor wie open staat voor 'even halt houden', een andere benadering van 'tot rust komen'... kan het een kennismaking zijn, en misschien een aanrader tot verdere verdieping. Misschien was Jin Shin Jyutsu, voortgaande op de beschrijving meer mijn ding geweest, maar ik heb alvast geen spijt van mijn kennismaking met 'Acces bars'
Chantal D.
21/12/2018
Hele fijne, rustige en niet te vergeten lieve dame, was heel ontspannen na een grondige uitleg wat ze ging doen. Bedankt ❤️
Veerle T.
10/01/2020
Kennis maken met Jin Shin Juytsu is een echte aanrader om heel wat te weten te komen over je eigen lichaam. Griet vertelt met veel passie en legt alles heel duidelijk uit wat ze doet. Je kan niet anders dan buiten komen met een zalig rustgevend gevoel. Ik ga zeker nog terug!
Deal: Jin Shin Jyutsu healing
55,00
46,75
Uw voordeel: € 8,25
Te koop t.e.m. 31/05/2021

  • Veilig online betalen

Deals