Acces Bars healing 60min

4
Acces Bars healing

Acces Bars is een energetische hoofdbehandeling of healing. Door 32 punten op je hoofd zachtjes aan te raken, kan je moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt, waar jij op dit moment klaar voor bent om te veranderen. Access Bars heeft al velen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid, gewicht, geld, relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer… Heel zachte energetische healing waarbij de kledij aangehouden wordt.


Duur: 60min

voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Stromende Kracht te Brugge,

Griet van de Stromende Kracht te Sint-Kruis (Brugge) beoefent Jin Shin Jyutsu (JSJ) healing en Access Bars in haar praktijk. Dit zijn krachtige holistische methodes om jezelf te leren kennen en terug in balans te brengen. Door haar persoonlijke zoektocht naar evenwicht en haar interesse voor de relatie mens en maatschappij, kwam ze in aanraking met een zelfhulpmethode. Hieruit vloeiden verschillende workshops, opleidingen en lezingen in Jin Shin Jyutsu en Access Bars (energetische hoofdmassage). Griet is er voor iedereen, om klachten te behandelen, maar ook puur ter ontspanning.

Lees volledig artikel
Stromende Kracht te Brugge,

Locatie

Witte-Beerstraat 41, 8200 Sint Andries
Zo Gesloten
Ma Op afspraak
Di Op afspraak
Wo Op afspraak
Do Op afspraak
Vr Op afspraak
Za Op afspraak

Reviews

Kim H.
01/10/2018
Voor iemand die moeilijk ontspannen geraakt en tot rust kan komen, ben ik bij Griet echt tot rust gekomen. Het was een zeer aangename sessie waarin ze ook probeerde om mij als persoon te leren kennen om zo beter op mijn noden in te springen. Echt een aanrader! Ik kom terug!
Trees V.
18/12/2018
'Personeel' gaf ik geen kwotatie omdat dit voor mij niet van toepassing was: mevrouw werkt alleen. Voor wie een 'traditionele massage' verwacht, is de aankondiging misleidend (werd ook door Griet zelf aangehaald), misschien moet dit iets duidelijker vermeld worden. Voor wie open staat voor 'even halt houden', een andere benadering van 'tot rust komen'... kan het een kennismaking zijn, en misschien een aanrader tot verdere verdieping. Misschien was Jin Shin Jyutsu, voortgaande op de beschrijving meer mijn ding geweest, maar ik heb alvast geen spijt van mijn kennismaking met 'Acces bars'
Chantal D.
21/12/2018
Hele fijne, rustige en niet te vergeten lieve dame, was heel ontspannen na een grondige uitleg wat ze ging doen. Bedankt ❤️
Veerle T.
10/01/2020
Kennis maken met Jin Shin Juytsu is een echte aanrader om heel wat te weten te komen over je eigen lichaam. Griet vertelt met veel passie en legt alles heel duidelijk uit wat ze doet. Je kan niet anders dan buiten komen met een zalig rustgevend gevoel. Ik ga zeker nog terug!
Deal: Acces Bars healing 60min
55,00
46,75
Uw voordeel: € 8,25
Te koop t.e.m. 31/05/2021

  • Veilig online betalen

Deals