Detox gelaatsverzorging 60min + Ontspannen rugmassage 30min

6

Ontspannen rugmassageMet een ontspannen rugmassage krijg je lichaam de aandacht dat het verdient. Door de knedende en glijdende bewegingen voel je al snel terug circulatie over heel je rug, nek en schouders. Ook krijg je onderrug de nodige aandacht zodat je na deze 30 minuten je terug lichter voelt.


De massage olie is op voorhand verwarmt zodat deze een heerlijke temperatuur heeft. In de praktijk wordt er gewerkt met wegwerphanddoeken die volledig biologisch afbreekbaar zijn.Opgelet:

  • geen erotische massages
  • geen duomassages
Massage - Detox gelaatsverzorging 60min

Massage - Detox gelaatsbehandeling 60min


Kom genieten van deze samengestelde behandelingen die elkaar perfect aanvullen!


Eerst wordt je verwent met een aangename gezichtsmassage. Dit is een energetische gezichts- en halsmassage die de bloedcirculatie stimuleert en de energiestroom door uw gelaat verbeterd.

Uw huid wordt eerst voorbereid door uw gelaat en uw hals te reinigen. Daarna wordt uw huid verwend met een bijhorende gezichtsolie van Biobalance en de zalige massage. Een leuke afwisseling van strijkbewegingen en drukpunten.


Na de massage wordt het teveel aan olie afgenomen en wordt het detox-vliesmasker aangebracht op uw gelaat. Het masker blijft ongeveer 15 minuten inwerken en geniet je van een zalig 'Me time moment'.


De behandeling wordt daarna nog afgewerkt met een dagcrème van Biobalance.


Tip:

Om nog meer resultaat te halen kan u de geschikte verzorgingsproducten volgens uw huidtype aankopen.

Ontspannen rugmassage 30min

Ontspannen rugmassage


Met een ontspannen rugmassage krijg je lichaam de aandacht dat het verdient. Door de knedende en glijdende bewegingen voel je al snel terug circulatie over heel je rug, nek en schouders. Ook krijg je onderrug de nodige aandacht zodat je na deze 30 minuten je terug lichter voelt.


De massage olie is op voorhand verwarmt zodat deze een heerlijke temperatuur heeft. In de praktijk wordt er gewerkt met wegwerphanddoeken die volledig biologisch afbreekbaar zijn.


Opgelet:

  • geen erotische massages
  • geen duomassages

voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Instituut Silenzio

Silenzio in Stekene is een ideaal adres voor relaxatiemassage, EFT coaching en detox gezondheidsbehandelingen. Mensen kunnen hier terecht voor 1 op 1 coaching en sinds kort is er ook de mogelijkheid voor online coaching. In de online-praktijk leer je hoe je zelf EFT kan toepassen voor eigen gebruik. Ook worden er een tal van tools vrijgegeven die je kunnen verder helpen om meer energie te krijgen in je leven zodat je vol zelfvertrouwen je eigen leven bepaalt en je droomleven kunt realiseren.

Lees volledig artikel
Instituut Silenzio

Locatie

Heirweg 106, 9190 Stekene
Zo Gesloten
Ma 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak
Di 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak
Wo Gesloten
Do 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak
Vr 09:00 - 12:00 Op afspraak
Za 09:00 - 12:00 Op afspraak

Reviews

Danique V.
21/05/2020
Ik sta weer een stukje dichter bij mezelf! bedankt!
Sylvia S.
12/02/2021
Zalige relaxatie massage, elke keer volledig ontspannen terug naar huis. Shana doet haar job super. Een echte aanrader 🙂 De handcrème en voetencrème van bio balance zijn ook top. Trekken snel in de huid en maakt mijn huid volledig gehydrateerd en zacht.
Anniek D.
05/04/2019
Fijne ervaring, mijn nek voelde zelden zo vrij en ontspannend aan. Zeker een aanrader! Ik kom zeker een keertje terug. 100 % ‘ZEN’ onmiddellijk erna, maar duidelijk ook voelbaar daags nadien.
ANNE MARIE V.
22/06/2020
Heerlijke massage. Heel professioneel en supervriendelijk. Een echte aanrader.
Nancy N.
29/08/2020
Shana weet waar ze mee bezig is en ze doet alles super
Kimberley H.
04/06/2021
Ik had vandaag een hele mooie EFT-ervaring bij Shana. Niet enkel de tapping zelf bracht rust en meer duidelijkheid maar ook het begeleidend gesprek met haar gaf energie. Een aanrader voor wie een boost nodig heeft, een me-time-moment wil of even de weg kwijt is. 💜
Deal: Detox gelaatsverzorging 60min + Ontspannen rugmassage 30min
105,00
78,75
Uw voordeel: € 26,25
Te koop t.e.m. 30/09/2021

  • Veilig online betalen