EFT ONLINE sessie

6

Wil jij graag écht gecoacht worden? Geniet dan nu van de exclusieve korting van 20% op je eerste online coaching.


Wat is EFT?

EFT (Emotional Freedom Techniques = emotionele bevrijdingstechnieken)


 • EFT is een techniek die gebaseerd is op meridianen psychotherapie (Meridian Based Therapy). Dankzij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van meridianen, die op hun beurt een koppeling worden tussen lichaam en geest. Het lijkt op acupunctuur, werkt gericht op emoties en gebeurt zonder naalden.


 • EFT is een nieuwe methode, die je vlug kan helpen af te komen van bepaalde klachten, denk maar aan fobieën, trauma’s, verslaving en zelfs lichamelijke klachten. Het is een methode die vooral werkt op het emotionele. Al het emotionele dat we door de jaren heen hebben opgestapeld. Zowel de bewuste als onbewuste problemen of ervaringen kunnen via deze weg aangepakt worden, zodat deze emoties letterlijk los worden gelaten.


WAAROM KIEZEN VOOR EFT ?

 • auto-immuunziekten zoals: Lupus, MS, fibromyalgie, …
 • burn-out
 • clusterhoofdpijn
 • astma
 • depressie
 • allergieën


EFT online sessie 60min

EFT (Emotional Freedom Techniques = emotionele bevrijdingstechnieken)

EFT is een techniek die gebaseerd is op meridianen psychotherapie (Meridian Based Therapy). Dankzij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van meridianen, die op hun beurt een koppeling worden tussen lichaam en geest. Het lijkt op acupunctuur, werkt gericht op emoties en gebeurt zonder naalden.

Wat is EFT ?

EFT is een nieuwe methode, die je vlug kan helpen af te komen van bepaalde klachten, denk maar aan fobieën, trauma's, verslaving en zelfs lichamelijke klachten. Het is een methode die vooral werkt op het emotionele. Al het emotionele dat we door de jaren heen hebben opgestapeld. Zowel de bewuste als onbewuste problemen of ervaringen kunnen via deze weg aangepakt worden, zodat deze emoties letterlijk los worden gelaten.

Hoe gaan we tewerk met EFT ?

Zoals reeds vermeld, werken we op acupunctuurpunten d.m.v. het aantikken van de punten. Door deze toepassing kom je tot rust en kan je helder over je problemen nadenken. Ondertussen word je begeleid in een gesprek waardoor we het volledige probleem samen kunnen aanpakken zodat de negatieve gevoelens, klachten verdwijnen. Je zult merken dat het echt werkt en je positieve energie door je lichaam voelt.

Werkt EFT wel bij mij ?

Goed nieuws! Zoals Einstein het in zijn tijd zei: "Alles is energie". Moest er geen energie zijn, zou er niks bestaan. Zelfs de stoel waar je op zit, daar zit energie in. Een mens is gemaakt van energie. Energie loopt door ons lichaam dankzij meridianen. Omdat er constant met EFT gewerkt wordt op meridianen en iedere mens energie heeft is de kans groot dat het ook bij jouw werkt. Bij onderzoek is er vastgesteld dat er 90% slaagkansen zijn!

Kinderen en EFT

Ook kinderen kunnen al psychische- en fysieke problemen hebben waar je als ouder machteloos tegen staat. Denk maar aan bedwateren, leerproblemen, faalangst, dyslexie en dyscalculie, ... Kinderen kunnen al heel snel met EFT werken, deze sessies gebeuren op een heel creatieve en speelse manier zodat het kind op een aangename manier zijn probleem aanraakt en aanpakt.

Mag ik definitief afbouwen met medicatie ?

Indien je medicatie neemt (zowel psychische als fysische klachten) of in behandeling bent bij een arts, psychiater, therapeut ... Dan is het tussen jou en je behandelende geneesheer om te beslissen of de behandeling/medicatie stop gezet kan worden.

Waarom kiezen voor EFT ?

auto-immuunziekten zoals: Lupus, MS, fibromyalgie, ...

burn-out

clusterhoofdpijn

astma

depressie

allergieën

...

Wanneer niet !

wanneer u onder invloed bent van drugs of alcohol

wanneer u medicatie neemt die uw emoties en gevoelens afblokken

Zoals reeds vermeld gelieve eerst met uw behandelende geneesheer op voorhand te bespreken of de medicatie stop gezet kan worden.voorwaarden

 • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
 • Maximum aantal bonnen per klant: 1
 • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Instituut Silenzio

Silenzio in Stekene is een ideaal adres voor relaxatiemassage, EFT coaching en detox gezondheidsbehandelingen. Mensen kunnen hier terecht voor 1 op 1 coaching en sinds kort is er ook de mogelijkheid voor online coaching. In de online-praktijk leer je hoe je zelf EFT kan toepassen voor eigen gebruik. Ook worden er een tal van tools vrijgegeven die je kunnen verder helpen om meer energie te krijgen in je leven zodat je vol zelfvertrouwen je eigen leven bepaalt en je droomleven kunt realiseren.

Lees volledig artikel
Instituut Silenzio

Locatie

Heirweg 106, 9190 Stekene
Zo Gesloten
Ma 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak
Di 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak
Wo Gesloten
Do 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak
Vr 09:00 - 12:00 Op afspraak
13:00 - 15:00 Op afspraak
Za 08:30 - 12:00 Op afspraak

Reviews

Danique V.
21/05/2020
Ik sta weer een stukje dichter bij mezelf! bedankt!
Sylvia S.
12/02/2021
Zalige relaxatie massage, elke keer volledig ontspannen terug naar huis. Shana doet haar job super. Een echte aanrader 🙂 De handcrème en voetencrème van bio balance zijn ook top. Trekken snel in de huid en maakt mijn huid volledig gehydrateerd en zacht.
Anniek D.
05/04/2019
Fijne ervaring, mijn nek voelde zelden zo vrij en ontspannend aan. Zeker een aanrader! Ik kom zeker een keertje terug. 100 % ‘ZEN’ onmiddellijk erna, maar duidelijk ook voelbaar daags nadien.
ANNE MARIE V.
22/06/2020
Heerlijke massage. Heel professioneel en supervriendelijk. Een echte aanrader.
Nancy N.
29/08/2020
Shana weet waar ze mee bezig is en ze doet alles super
Kimberley H.
04/06/2021
Ik had vandaag een hele mooie EFT-ervaring bij Shana. Niet enkel de tapping zelf bracht rust en meer duidelijkheid maar ook het begeleidend gesprek met haar gaf energie. Een aanrader voor wie een boost nodig heeft, een me-time-moment wil of even de weg kwijt is. 💜
Deal: EFT ONLINE sessie
60,00
48,00
Uw voordeel: € 12,00
Te koop t.e.m. 31/10/2021
Nog 10 stuks beschikbaar

 • Veilig online betalen