Mini Facial 30min + Prêt à porter Longevity bag

8

Koop nu de prêt à porter longevity bag, voor de gevoelige huid, en krijg een mini facial om zelf te houden of om cadeau te geven aan een vriendin.

Prêt à porter Longevity bag

Helderheid en jeugdigheid

Bevat:

1 calmsense verzachtende en in balans brengende micellaire reinigingsmelk 100 ml

1 calmsense verzachtende en verfrissende toner 100 ml

1 genactive verjongende gelaat dag crème SPF 8 30 ml



Omschrijving

  1. calmsense micellaire reinigingsmelk

Met zijn gewichtloze textuur verwijdert het voorzichtig make-up, reinigt het diep en heeft het een efficiënte kalmerende werking, waardoor de teint stralend en egaal wordt dankzij het exclusieve Physiocalm Complex, dat huidvriendelijke natuurlijke actieve ingrediënten bevat.

Gebruiksaanwijzing: goed schudden, 's morgens en 's avonds aanbrengen op het gezicht. Laat 20 seconden intrekken, spoel af en verfris met Calmsense toner.


2.Calmsense toner

Het voltooit de reinigingsroutine door de huid te kalmeren, te verstevigen en comfort en frisheid te geven. Verrijkt met Lotusbloemen Water, met bekende verfrissende eigenschappen, en het exclusieve Physiocalm Complex . Het helpt de huidbarrière functie en ideale hydratatie te herstellen.

Gebruiksaanwijzing: breng na het reinigen de toner aan op een wattenschijfje en dep op gezicht, hals en decolleté. Breng vervolgens de specifieke Gerard's crème aan .


  1. Genactive crème

Innovatieve mix van Jointfir en Macarose Complex, met Macadamia Olie en Hondsroos, rijk aan Omega 3 en 6, het helpt de hydrolipide barrière te herstellen en beschermt tegen schadelijke vrije radicalen. Het voorkomt vroegtijdige tekenen van veorudering en corrigeert bestaande , zoals fijne lijntjes en rimpels.

Gebruiksaanwijzing breng met zachte bewegingen aan op gezicht, hals en decolleté:



Tip

Gebruik ook 1 keer in de week de scrub away of de exfolight voor een diepe reiniging van de huid, zo werken de crèmes nog beter.



Mini Facial 30min

Reiniging, epileren wenkbrauwen, masker , afwerken met aangepaste dagcrème.

voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Wie zijn wij?





Kom tot rust en laat je verwennen in Nicky’s schoonheidsinstituut in Kasterlee.

Je kunt hier terecht voor een cosmetische of gespecialiseerde pedicure, manicure met gellak en gelaatsbehandelingen van het Italiaanse topmerk Gerard’s.

Daarnaast specialiseerde ze zich in huidverbetering dankzij innovatieve Q ReGenesys technologie.

Ook de heren kunnen zich laten verzorgen dankzij de Men3 producten, aangepast aan de mannenhuid.

Aanbod en Tarieven

  • Manicure
  • Cosmetische pedicure
  • Ontharingen
  • Hotstone Massage
  • gezichtsverzorgingen
  • Voetverzorgingen
  • Business Treatment (Exclusive Man)

Locatie

Akkerstraat 66, 2460 Kasterlee
Zo Gesloten
Ma 18:30 - 22:00 Op afspraak
Di 09:00 - 15:30 Op afspraak
18:30 - 22:00 Op afspraak
Wo 08:00 - 12:00 Op afspraak
Do 08:00 - 12:00 Op afspraak
13:30 - 15:30 Op afspraak
Vr 10:00 - 15:00 Op afspraak
19:00 - 22:00 Op afspraak
Za 08:00 - 11:00 Op afspraak

Reviews

DANIQUE V.
09/10/2021
TOP adres!
Evelien B.
12/01/2024
Ik heb onlangs weer een bezoek gebracht aan het schoonheidssalon van Nicky en ik moet zeggen, het is elke keer een onvergetelijke ervaring. Ze luistert aandachtig naar mijn zorgen en wensen, en geeft me persoonlijk advies over het behandelen van mijn acne. Haar expertise en vriendelijkheid creëerden een ontspannen sfeer, waarin ik me volledig op mijn gemak voel. Wat ik vooral waardeer aan dit schoonheidssalon is de focus op huidverbetering. Na een aantal behandelingen merkte ik een aanzienlijke verbetering in mijn huidconditie. De acne was duidelijk verminderd en mijn huid zag er gezonder en stralender uit. Dit bewijst dat Nicky echt weet wat ze doet als het gaat om het bestrijden van acne en het verbeteren van de huid. Ik kan dit schoonheidssalon van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een ontspannende en effectieve huidbehandeling.
Bieke H.
12/01/2024
Met passie en rust worden schitterende pedicures, gezichtsbehandelingen gedaan. Zalig adres!!
Sofie S.
14/01/2024
Pas weer bezoekje gebracht aan Nicky. Topvrouw die haar vak echt door en door kent. Goed huidadvies en heerlijke behandelingen. Doe zo verder Nicky ❤️
Sofie S.
14/01/2024
Pas weer bezoekje gebracht aan Nicky. Topvrouw die haar vak echt door en door kent. Goed huidadvies en heerlijke behandelingen. Doe zo verder Nicky ❤️
Ronny R.
14/01/2024
Fijne sfeer, deskundige uitleg & behandeling, goede producten, … kortom steeds een puur verwenmoment.
Sabine K.
15/01/2024
Bij Nicky heb ik al verschillende keren een pedicure en gelaatsbehandeling laten doen. Je voelt de passie voor haar job en de aandacht voor de huid tijdens de verzorging. Ze geeft je ook extra tips mee om thuis de huidverzorging verder te zetten. Voor een aangename beleving en een vriendelijke lach moet je zeker bij Nicky zijn!
Tine S.
18/01/2024
Elke keer als ik van bij Nicky kom, voel ik me mooier, meer relaxed en vrolijker. Nicky combineert professionaliteit naadloos met een vlotte, ontspannen babbel. De tijd gaat daar véél te snel voorbij! Een aanrader!
Deal: Mini Facial 30min + Prêt à porter Longevity bag
Schoonheidsinstituut Nicky
Kasterlee
94,00
52,00
Uw voordeel: € 42,00

  • Veilig online betalen