Anti-stress Massage rug, nek en schouders + Rugscrub 45min

4
Anti-stress Massage rug, nek en schouders + Rugscrub 45min

De anti-stress massage rug-nek-schouders is uitermate geschikt voor wie last heeft van stress en spanningen. Ideaal voor mensen met een zittend beroep of zware fysieke belasting van de rugspieren. Door de massage worden spierknopen weggewerkt en afvalstoffen afgevoerd. Verharde spieren worden soepel en de beweeglijkheid wordt bevorderd.

Deze anti-stress massage met warme olie en aangepaste aromageurbeleving laat je weer helemaal tot rust komen.

Zalig genieten.Rugscrub met Lavendel of Rozemarijn

De peeling is op basis van zeezout en is een korrelige substantie. Je kan kiezen uit twee soorten zeezoutpeeling met Lavendel of Rozemarijn. Ze hebben elk hun specifieke werking. De zeezoutpeeling met Lavendel staat gekend voor relaxatie en reiniging, terwijl de zeezoutpeeling met Rozemarijn een tonische werking heeft. De zeezoutpeeling wordt gemengd met Laminaria Algenolie. De groene algenolie heeft een mineraliserende werking, maar werkt ook afslankend en voedend. Een bodyscrub verwijdert niet alleen de dode huidcellen maar zorgt er ook voor dat je een zachte en glanzende huid krijgt. Nadien worden andere producten beter en sneller opgenomen en bruin je ook makkelijker.voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Pura Navita te Gavere

Pura Navita in Gavere is een verborgen pareltje voor wellness, beauty & relaxatie. In een rustige en groene omgeving, gelegen aan de rand van een bos, ontvangt de sociale en vriendelijke Katy jou hartelijk. Je kunt hier komen om te herbronnen in de wellness, te ontstressen tijdens een massage of te genieten van een gelaatsverzorging. Katy zorgt ervoor dat het jou aan niets zal ontbreken en legt je in de watten in een warm en huiselijk kader.

Lees volledig artikel
Pura Navita te Gavere

Locatie

Vossestraat 38, 9890 Gavere
Zo 14:00 - 22:00 Op afspraak
Ma 13:30 - 22:00 Op afspraak
Di 13:30 - 22:00 Op afspraak
Wo 10:00 - 22:00 Op afspraak
Do 10:00 - 22:00 Op afspraak
Vr 10:00 - 22:00 Op afspraak
Za 09:00 - 22:00 Op afspraak

Reviews

Kiani H.
12/03/2021
Absolute aanrader! We reserveerden een zwangerschapsmassage en een anti-stress (nek & rug) massage. Bij aankomst werden we goed ontvangen, rustig en comfortabel. We kregen uitleg wat ze precies zou doen tijdens de massages. De massages waren heerlijk en we voelden duidelijk dat ze gespecialiseerd is in de materie. Nadien nam ze de tijd om nog even na te praten. Wij gaan zeker nog terug!
Boo C.
16/03/2021
Super gelaatsverzorging! Ik heb er heel hard van genoten en mijn huid ziet er weer stralend en gehydrateerd uit!
Yana B.
22/05/2021
Een echte aanrader! Het zwangerschapsarangement is top echt heel ontspannend en rustgevend. Een super vriendelijk en warm ontvangst. Top! Ik kom zeker terug
Ibolya T.
07/06/2021
Een echte aanrader! Ik heb al een tijdtje geleden een moederdag-cadeau gekregen van mijn partner - een zwangerschapsarrangement. Het was een zeer gastvrije omgeving en een warme verwelkoming van Katy, een zeer aangename persoon met een zachte stem en zeer rustige persoonlijkheid. Haar zachte handen is alles dat jij nodig hebt om te kunnen ontspannen voor een paar uur en vergeten over jouw drukke dagen. Ze heeft zeker haar tijd genomen om mij in de watten te leggen. Dank u wel, Katy! Zeker om terug te gaan!
Deal: Anti-stress Massage rug, nek en schouders + Rugscrub 45min
50,00
40,00
Uw voordeel: € 10,00
Te koop t.e.m. 31/10/2021

  • Veilig online betalen