Holistische Relaxatiemassage 60min

4
Holistische Relaxatiemassage 60min

Graag wat rust en ontspanning?

Deze holistische relaxatiemassage is een diep ontspannende en helende massage, waarbij ik probeer het evenwicht te herstellen in lichaam en geest. Ze zorgt voor ontspanning, activeert het zelf herstellend vermogen van je lichaam, neemt stress weg en zorgt voor een algemeen goed gevoel.

Wat mag je verwachten?

We beginnen met een kort gesprek waarbij je wensen en/of bepaalde klachten aangeeft zodat ik de massage op jouw behoefte kan afstemmen. De massage vindt plaats in een aangename, ontspannende omgeving met gedempt licht en rustgevende achtergrondmuziek, zodat u ten volle kan genieten. Tijdens de massage wordt je volledige lichaam van kop tot teen gemasseerd door warme, knedende en zachte handen. Spanning wordt losgemaakt en je komt in een diepe rust terecht waardoor je ook meer energie krijgt. Als aromatherapeut werk ik ook graag met etherische oliën, wat het resultaat van de massage nog extra effectief maakt. Na de behandeling laat ik u nog eventjes bijkomen en nagenieten.

Voordelen van de massage

Op een zachte intuïtieve wijze maak ik contact met je waarbij ik voel wat je nodig hebt op fysiek, mentaal en/of emotioneel niveau. Massage brengt aandacht naar je lichaam waardoor je makkelijker los kan laten. Gedachten en oordelen verdwijnen naar de achtergrond zodat je weer helemaal ‘thuis’ komt in je lichaam.

Mijn massage is energetisch en intuïtief.

Geen enkele massage is gelijk. Dit maakt jouw massage uniek.voorwaarden

  • Bon is 3 maanden geldig na aankoop.
  • Maximum aantal bonnen per klant: 1
  • Enkel voor niewe klanten

Bekijk algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

Pura Navita te Gavere

Pura Navita in Gavere is een verborgen pareltje voor wellness, beauty & relaxatie. In een rustige en groene omgeving, gelegen aan de rand van een bos, ontvangt de sociale en vriendelijke Katy jou hartelijk. Je kunt hier komen om te herbronnen in de wellness, te ontstressen tijdens een massage of te genieten van een gelaatsverzorging. Katy zorgt ervoor dat het jou aan niets zal ontbreken en legt je in de watten in een warm en huiselijk kader.

Lees volledig artikel
Pura Navita te Gavere

Locatie

Vossestraat 38, 9890 Gavere
Zo 14:00 - 22:00 Op afspraak
Ma 13:30 - 22:00 Op afspraak
Di 13:30 - 22:00 Op afspraak
Wo 10:00 - 22:00 Op afspraak
Do 10:00 - 22:00 Op afspraak
Vr 10:00 - 22:00 Op afspraak
Za 09:00 - 22:00 Op afspraak

Reviews

Kiani H.
12/03/2021
Absolute aanrader! We reserveerden een zwangerschapsmassage en een anti-stress (nek & rug) massage. Bij aankomst werden we goed ontvangen, rustig en comfortabel. We kregen uitleg wat ze precies zou doen tijdens de massages. De massages waren heerlijk en we voelden duidelijk dat ze gespecialiseerd is in de materie. Nadien nam ze de tijd om nog even na te praten. Wij gaan zeker nog terug!
Boo C.
16/03/2021
Super gelaatsverzorging! Ik heb er heel hard van genoten en mijn huid ziet er weer stralend en gehydrateerd uit!
Yana B.
22/05/2021
Een echte aanrader! Het zwangerschapsarangement is top echt heel ontspannend en rustgevend. Een super vriendelijk en warm ontvangst. Top! Ik kom zeker terug
Ibolya T.
07/06/2021
Een echte aanrader! Ik heb al een tijdtje geleden een moederdag-cadeau gekregen van mijn partner - een zwangerschapsarrangement. Het was een zeer gastvrije omgeving en een warme verwelkoming van Katy, een zeer aangename persoon met een zachte stem en zeer rustige persoonlijkheid. Haar zachte handen is alles dat jij nodig hebt om te kunnen ontspannen voor een paar uur en vergeten over jouw drukke dagen. Ze heeft zeker haar tijd genomen om mij in de watten te leggen. Dank u wel, Katy! Zeker om terug te gaan!
Deal: Holistische Relaxatiemassage 60min
60,00
42,00
Uw voordeel: € 18,00
Te koop t.e.m. 31/10/2021

  • Veilig online betalen