Nieuws

Verschil tussen werkelijkheid en fictie Blog

Verschil tussen werkelijkheid en fictie

Beauty

Geplaatst op 03-06-2020

Maar al te vaak zien we onze gedachten als dé waarheid of denken we dat we onze gedachten zijn. Meer dan 90% van wat je denkt is, als je kijkt naar feiten, niet waar. Dat komt doordat er twee soorten realiteit zijn. De eerste die is gebaseerd op aannames en concepten. Het zijn afspraken die we hebben gemaakt en die we vaak klakkeloos voor waar aannemen. Daarnaast is er ook een realiteit die gebaseerd is op feiten. 

Pollen in de lucht Blog

Pollen in de lucht

Beauty

Geplaatst op 29-04-2020

Het hooikoortsseizoen is weer volop aan de gang. Pollen, pluizen en gras in de lucht zorgen voor vervelende niesbuien en prikkelende ogen. Hooikoorts is daarom niet altijd ernstig, maar de vervelende kwaaltjes kunnen wel je dagelijks functioneren behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de strijd aan te gaan.


Het NIKS-doen aanvaard Blog

Het NIKS-doen aanvaard

Beauty

Geplaatst op 17-04-2020

Week 4. Week 5. Corona-lockdown. De maandag gaat over in de woensdag. Of is het al vrijdag? En elke dag voelt aan als weekend. ‘s Morgens iets te lang in je pyjama blijven hangen. Ontbijten in de zetel. Mijn man die vraagt: ‘En wat ga je doen vandaag?’ ‘Euh, niks.’ Geen werk, nergens naartoe gaan, niet afspreken met een vriendin. Thuis blijven. Voor de kids zorgen, eten maken en het huishouden doen.


Fake Bake Blog

Fake Bake

Beauty

Geplaatst op 06-04-2020

De zomer is in aantocht, een bruin kleurtje zou nu zeker niet misstaan. Een gezonde bruine kleur welteverstaan. De zonnebank is tegenwoordig niet langer onze beste vriend in bleke dagen. Nadat vele wetenschappelijke studies hebben aangetoond welke schade deze zonnekanonnen aanrichten, weten we wel beter. Zelfbruiners zijn de oplossing in korte-rokjes-dagen. De tijd dat deze spray tans ons eruit lieten zien als een oranje gevlekt luipaard liggen gelukkig ver achter ons. Zelfbruiners die nu op de markt zijn, komen hun beloftes na en mogen zeker niet ontbreken in je beauty kit.

#blijfinuwkot bellen blazen Blog

#blijfinuwkot bellen blazen

Beauty

Geplaatst op 03-04-2020

En de paasvakantie is van start gegaan. Het begin van een mooie tijd. De lente. De zon. Een eerste BBQ. De natuur ontwaakt. Familie. Paaseieren rapen bij de grootouders. Uitstapjes naar een pretpark of dierentuin. Maar dit zit er nu niet in. #blijfinuwkot is verlengd. De derde thuis-blijf-week is achter de rug. Het was terug full house met 3 kids in huis. Maar ondanks de drukte, verloopt alles hier rustig. En mijn dagen zijn goed gevuld. 

Corona, de pot op Blog

Corona, de pot op

Beauty

Geplaatst op 27-03-2020

Het ongeloof is langzaam weggeëbd. De opstandigheid is stilletjes gaan liggen. De adrenaline van het begin zakt naar een normaal niveau. De eerste week hebben we vooral nodig gehad om alles thuis georganiseerd te krijgen. Een goede dagplanning helpt daarbij. Hoewel de tijd veel trager lijkt te gaan, zijn we toch al 2 weken verder na de start van de lockdown. En hebben we allemaal al veel tijd gehad om na te denken in onze gouden kooi met een immense voorraad toiletpapier.


Holistisch huisarts over Corona: 0% controle, 100% invloed Blog

Holistisch huisarts over Corona: 0% controle, 100% invloed

Beauty

Geplaatst op 20-03-2020

De huidige omstandigheden (en noodzakelijke maatregelen) brengen je keihard in contact met de belangrijke waarden in jouw leven. De waarden vrijheid, gezondheid en vertrouwen. Hoe kan jij deze waarden ook nu in jouw leven invulling blijven geven zonder dat je daarbij afhankelijk wordt van de situatie om jou heen? Wat kan jij doen of laten om je vrij te blijven voelen terwijl je bewegingsruimte van buitenaf steeds verder beperkt wordt? 

De eerste thuis-blijf-week zit erop Blog

De eerste thuis-blijf-week zit erop

Beauty

Geplaatst op 20-03-2020

En dan werd het stil. Stil in mezelf, maar ook rondom mij… in de wereld. Het Corona-virus. Geleidelijk aan werden er stappen genomen en maatregelingen getroffen. Hou kinderen zo veel mogelijk thuis. Werk van thuis uit. Hou anderhalve meter afstand van mensen bij de bakker of in de slagerij. Ga vooral niet hamsteren, er is voldoende voorraad. Draag zorg voor jezelf en de anderen. Blijf in je kot.


Het Corona-virus dwarsboomt dagelijks leven Blog

Het Corona-virus dwarsboomt dagelijks leven

Beauty

Geplaatst op 13-03-2020

Waar we ook niet meer omheen kunnen is het Corona-virus. Ik wil er eigenlijk geen woorden aan verspillen. Epidemie. Pandemie. Chaos. Paniek. Massahysterie. Lockdown. Dit zijn er maar enkele. Ja het komt dichterbij. Nee dat is/was niet onvermijdelijk. De media doen hun verhaal en politici zijn hun sprekers. Nemen ze juiste maatregelingen en stellen ze mensen gerust? Of weigeren ze een hand te geven en niezen ze in hun elleboog. It’s all in the mind. Ik doe er niet aan mee. Helaas dwarsboomt Corona wel mijn ski-plannen in Italië. Damn you Corona.


Dipje na 2 maanden sporten Blog

Dipje na 2 maanden sporten

Beauty

Geplaatst op 06-03-2020

Twee maanden ben ik al bezig met sporten. En ik hou het vol. De ene week lukt al wat vlotter dan de andere. De kids ziek. Ikzelf ook. Manlief gesneuveld. Je kent het wel. De winterse microbes hebben toegeslagen in januari en februari. Toch bleef ik ijverig mijn best doen. Helaas zie ik weinig veranderen op de weegschaal of aan mijn figuur. Ik voel mij een beetje zoals het weer, triestig. En steek nog een stukje chocolade in mijn mond.


eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...