Nieuws

BeautyFall: breng je gezicht terug in topconditie Blog

BeautyFall: breng je gezicht terug in topconditie

Beauty

Geplaatst op 06-10-2020

Ontdek de beste facials en skincare treatments voor het najaar. Net zoals de seizoenen veranderen, verandert ook onze huid in het najaar. De bruine kleur heeft plaatsgemaakt voor een blekere tint. Misschien heeft de zon roet in het eten gegooid en ben je achter gebleven met pigmentvlekken, vergrootte poriën en een ruwere huidstructuur. Wie geluk heeft is niet berokkend met zonneschade, maar merkt wel dat de huid er niet meer hetzelfde uitziet en aanvoelt als afgelopen seizoen.


Beauty changes with the season Blog

Beauty changes with the season

Beauty

Geplaatst op 23-09-2020

Nu de herfst officieel in het land is en de dagen duidelijk korter en frisser zijn, worden herinneringen aan de zomer diep gekoesterd. De zomergarderobe wordt opgeborgen en maakt plaats voor warme kleding, sokken en sjaals. De herfst heeft altijd een mooi kleurenpallet in petto met warme tinten zoals oranje, geel, kastanjebruin en mosgroen. Je  zongebruinde kleur waar je afgelopen zomer zo hard voor gewerkt hebt, vervaagt en maakt plaats voor een doffere en blekere teint.


Boost je weerstand met kruidenthee Blog

Boost je weerstand met kruidenthee

Beauty

Geplaatst op 21-09-2020

Het bladerdek verkleurt naar warme rode, gele en oranje tinten. Regen en wind slaan in ons gezicht. We trekken onze jas iets hoger en duiken achter onze sjaal. De warme zomer hebben we achter ons gelaten. De eerste verkoudheden en lopende neuzen duiken reeds op. Tijd dus om ons innerlijke vuurtje aan te wakkeren en onze weerstand te boosten. En dit dankzij de geneeskundige kracht van kruiden, zoals gember, zoethout en tijm.


Huid-detox voor huidanalyse Blog

Huid-detox voor huidanalyse

Beauty

Geplaatst op 15-09-2020

Voor veel mensen is het moeilijk om te bepalen welk huidtype ze hebben en welke producten nu best bij hen passen. Heb je enkele uren na het opstaan een glimmende T-zone? Of voelt je huid na het douchen trekkerig aan? Misschien wordt je wel rood bij het minste? En wat als je een gemengde huid hebt? Het is helemaal niet zo zwart-wit om te weten welke huid en huidbehoeftes je hebt. Maar dan is het wel eerst belangrijk om een huid-detox te doen.

Test: Bepaal jouw huidtype Blog

Test: Bepaal jouw huidtype

Beauty

Geplaatst op 15-09-2020

Voor veel mensen is het moeilijk om te bepalen welk huidtype ze hebben en welke producten nu best bij hen passen. Deze test is speciaal ontwikkeld door dermatoloog dr. Leslie Baumann om te kijken welk huidtype je hebt van erg droog tot erg vettig. Vul de 10 vraagjes in, tel je score op en je weet onmiddellijk je resultaat.

Test: Heb jij een gevoelige huid? Blog

Test: Heb jij een gevoelige huid?

Beauty

Geplaatst op 15-09-2020

Word jij gemakkelijk rood en reageert je huid bij de minste aanraking met een verkeerd product of stofje? Heb je een erg bleke huid die altijd verbrandt? Krijg je rode vlekken en uitslag bij het dragen van juwelen? Dan ben jij misschien wel een erg gevoelige huidtype. Deze test is speciaal ontwikkeld door dermatoloog dr. Leslie Baumann om te kijken hoe gevoelig je huid is en waar die op reageert. Vul de  15 vraagjes in, tel je score op en je weet onmiddellijk je resultaat.

Heb jij de juiste plattegrond in handen? Blog

Heb jij de juiste plattegrond in handen?

Beauty

Geplaatst op 03-09-2020

Dokter Juriaan vertelt over zijn eigen burn-out ervaring in onze blog. "Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren hoe ik me voelde toen ik op de praktijk kwam. Een benauwd gevoel op mijn borst, hoge ademhaling, ik voelde me gejaagd en alles was teveel. Ik kalmeerde mezelf met woorden als: “Rustig maar Jur, zo erg is het ook weer niet. Stap voor stap. Als je straks weer in het ritme bent dan gaat het wel weer…”. Dus schouders eronder, pushen, doorzetten en volhouden. Het gevoel verdween, kwam echter steeds vaker weer terug, tot ik in december 2012 keihard mijn eigen bodem raakte en in een burn-out belandde."

Luchtvervuiling leidt tot huidvervuiling Blog

Luchtvervuiling leidt tot huidvervuiling

Beauty

Geplaatst op 27-08-2020

Iedereen weet dat vervuiling slecht is voor onze gezondheid, maar het is ook erg schadelijk voor onze huid. 92% van de totale wereldbevolking leeft in gebieden waar de normen van luchtvervuiling overschreden worden, volgens het WHO (World Health Organisation) In onze Westerse maatschappij is dit zelfs één van de grootste veroorzakers van huidproblemen. Er is ook goed nieuws, want je kunt zelf veel doen om je huid optimaal te verzorgen en gezond te houden. 


Pre Holiday Beauty Prep Blog

Pre Holiday Beauty Prep

Beauty

Geplaatst op 14-07-2020

Vooraleer je helemaal zen aan het strand ligt met een lekkere cocktail in je hand, kan er voorafgaand aan je vakantie enige stress plaatsvinden. Als moderne vrouw in een veeleisende maatschappij kost het net wat meer moeite dan je tandenborstel en deo bijeen te rapen om fresh & clean voor de dag te komen. In deze blog lees je enkele handige Pre Holiday Beauty tips die je voorbereiden op je lui-lekker-vakantie.

Happy beach body Blog

Happy beach body

Beauty

Geplaatst op 29-06-2020

1 JULI, de eerste dag van de grote vakantie! Voor veel mensen betekent dit even terugschakelen naar een lagere versnelling. Bij het hele vakantie-gebeuren komt soms ook wel wat stress kijken. Hier lijken vooral de dames last van te hebben van o.a. inpakstress, maar ook beach body en summerproof stress. Laat je niet langer gek maken door misleidende reclames en perfecte instagram influencers. Probeer gewoon lief te te zijn voor dat fijne lijf. Met de verwen tips in volgende blog kom je al een heel eind.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...