Nieuws

Hairtrends A/W 2018 -2019 Blog

Hairtrends A/W 2018 -2019

Beauty

Geplaatst op 28-10-2018

Laat je inspireren door de haartrends van herfst/winter 2018-2019. Ga je voor ultrakort of ultraslick. Bekijk alle trends op de blog.

From Holland with Love Blog

From Holland with Love

Beauty

Geplaatst op 21-10-2018

Dat onze Noorderburen bedrijvige mensen zijn staat als een paal boven water. Zo zijn er maar liefst vier nieuwe innovatieve beautymerken van jonge ondernemers, die een duidelijke boodschap uitdragen. Groen is doen, zuivere producten met het oog op een betere & propere wereld. Lees in de volgende blog alles over deze Hollandse beautyglorie.

Beauty Apps Blog

Beauty Apps

Beauty

Geplaatst op 14-10-2018

Technologie valt niet meer weg te denken uit ons huidige leven. Daar horen  vanaf nu ook de nodige beauty apps bij. Deze zijn speciaal ontwikkeld om ons leven weer dat klein beetje makkelijker te maken. In volgende blog lees je meer over de beste beauty apps.

Make-up trends A/W 2018-2019 Blog

Make-up trends A/W 2018-2019

Beauty

Geplaatst op 07-10-2018

Wat zijn de trends voor hersft / winter van 2018-2019 op gebied van make-up. Kom het te weten in volgende blog.

To diet or not to diet Blog

To diet or not to diet

Beauty

Geplaatst op 30-09-2018

Voor velen onder ons is het elk jaar een strijd om weer op tijd bikini ready te zijn, dit omdat we tijdens de donkere wintermaanden ons te buiten gaan aan allerlei lekkers. Ikzelf denk eerder dat we tijdens de zomer een hoop lege calorieën binnenkrijgen. Terrasje hier wijntje daar, ijsje zus, cavatje zo... Het zijn dus niet enkel de vaste calorieën die op de teller komen ook de vloeibare doen een aardige duid in het zakje. Wil je nu al aan de slag voor die killer body van komende zomer. Hier alvast enkele dieten op een rijtje.

Stop de klok! Blog

Stop de klok!

Beauty

Geplaatst op 23-09-2018

Als er een top drie zou zijn van zaken waar vrouwen een moord voor zouden plegen om het tegen te gaan, dan zou veroudering en de daarbij behorende aftakeling bij velen op nummer één staan. Wat is veroudering nu eigenlijk, en wat veroorzaakt het. Lees er alles over in deze blog. 

20 times happier & healthier Blog

20 times happier & healthier

Beauty

Geplaatst op 16-09-2018

De zomer is allang gepasseerd, het normale leven gaat weer zijn gangetje. Laat je niet meesleuren door de dagelijkse mallemolen, maar stel enkele doelen voor een happier & healthier leven. Deze 20 voorstellen helpen je alvast op weg.

Beauty Bloggers Blog

Beauty Bloggers

Beauty

Geplaatst op 09-09-2018

Bloggers zijn al een tijdje een "Big Thing", waar er eerst slechts een selecte club journalisten werd toegelaten op press releases & front row op fashion shows. Wordt er nu plaatsgemaakt voor een nieuwe garde jonge influencers met een eigen blog. Sommige bloggers hebben ondertussen een enorm imperium opgebouwd, met massa`s volgers op social media. In ons eigen land is er een klein handje vol dames die eruit schieten, bij onze Noorderburen zijn er enkele "huge", die zijn uitgegroeid tot heuse celebrities. Graag meer weten? Lees dan de blog.

Fashion Forward Blog

Fashion Forward

Kleur-en Stijladvies

Geplaatst op 26-08-2018

De zomer was op zijn zachts gezegd bloedheet. Je zou met zulke buitensporige temperaturen bijna vergeten dat er een herfst -en winterseizoen aankomt. Waar ik oprecht hou van de zomer & that summer feeling, geef ik eerlijk toe dat ik qua fashion toch meer investeer in najaars -en winterkleding. Wil je graag weten wat je dit najaar op het gebied van fashion kan verwachten, lees dan zeker verder.

Beauty souvenirs Blog

Beauty souvenirs

Beauty

Geplaatst op 09-07-2018

Ga je op vakantie? Vergeet buiten de plaatselijke cuisine en cultuur zeker niet op zoek te gaan naar de beste lokale beauty souvenirs. In deze blog lees je welke souvenirs onmisbaar zijn.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...