Nieuws

Pre Holiday Beauty Prep Blog

Pre Holiday Beauty Prep

Beauty

Geplaatst op 14-07-2020

Vooraleer je helemaal zen aan het strand ligt met een lekkere cocktail in je hand, kan er voorafgaand aan je vakantie enige stress plaatsvinden. Als moderne vrouw in een veeleisende maatschappij kost het net wat meer moeite dan je tandenborstel en deo bijeen te rapen om fresh & clean voor de dag te komen. In deze blog lees je enkele handige Pre Holiday Beauty tips die je voorbereiden op je lui-lekker-vakantie.

Happy beach body Blog

Happy beach body

Beauty

Geplaatst op 29-06-2020

1 JULI, de eerste dag van de grote vakantie! Voor veel mensen betekent dit even terugschakelen naar een lagere versnelling. Bij het hele vakantie-gebeuren komt soms ook wel wat stress kijken. Hier lijken vooral de dames last van te hebben van o.a. inpakstress, maar ook beach body en summerproof stress. Laat je niet langer gek maken door misleidende reclames en perfecte instagram influencers. Probeer gewoon lief te te zijn voor dat fijne lijf. Met de verwen tips in volgende blog kom je al een heel eind.

De zon, vriend of vijand? Blog

De zon, vriend of vijand?

Beauty

Geplaatst op 22-06-2020

De zon, de ene dag is hij je vriend, hij kust je huid, geeft je een goed gevoel en de wereld ziet er plots weer een stuk beter uit. De andere dag je vijand, wanneer je net iets te lang genoten hebt van een zonovergoten dagje op het strand en je zo rood als een kreeft bent. Er wordt veel geschreven over de goede en slechte eigenschappen van de zon, in deze blog nog eens alles op een rijtje.

20 tips voor een gelukkige & gezonde Lifestyle Blog

20 tips voor een gelukkige & gezonde Lifestyle

Beauty

Geplaatst op 09-06-2020

Het gewone leven begint stilaan te ontwaken en zijn gewone gangetje terug te vinden. Voor je het weet liggen de dagelijkse rush en beslommeringen weer om de hoek. Wees waakzaam en laat je er niet in meeslepen. Kies voor kleine veranderingen, bewaak je balans, las korte pauze-momentjes in waar je kan en enkele heerlijke uurtjes me-time in het weekend. Om er zo voor te zorgen dat je elke dag van de week net ietsje beter en gelukkiger maakt.


Verschil tussen werkelijkheid en fictie Blog

Verschil tussen werkelijkheid en fictie

Beauty

Geplaatst op 03-06-2020

Maar al te vaak zien we onze gedachten als dé waarheid of denken we dat we onze gedachten zijn. Meer dan 90% van wat je denkt is, als je kijkt naar feiten, niet waar. Dat komt doordat er twee soorten realiteit zijn. De eerste die is gebaseerd op aannames en concepten. Het zijn afspraken die we hebben gemaakt en die we vaak klakkeloos voor waar aannemen. Daarnaast is er ook een realiteit die gebaseerd is op feiten. 

Pollen in de lucht Blog

Pollen in de lucht

Beauty

Geplaatst op 29-04-2020

Het hooikoortsseizoen is weer volop aan de gang. Pollen, pluizen en gras in de lucht zorgen voor vervelende niesbuien en prikkelende ogen. Hooikoorts is daarom niet altijd ernstig, maar de vervelende kwaaltjes kunnen wel je dagelijks functioneren behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de strijd aan te gaan.


Het NIKS-doen aanvaard Blog

Het NIKS-doen aanvaard

Beauty

Geplaatst op 17-04-2020

Week 4. Week 5. Corona-lockdown. De maandag gaat over in de woensdag. Of is het al vrijdag? En elke dag voelt aan als weekend. ‘s Morgens iets te lang in je pyjama blijven hangen. Ontbijten in de zetel. Mijn man die vraagt: ‘En wat ga je doen vandaag?’ ‘Euh, niks.’ Geen werk, nergens naartoe gaan, niet afspreken met een vriendin. Thuis blijven. Voor de kids zorgen, eten maken en het huishouden doen.


Fake Bake Blog

Fake Bake

Beauty

Geplaatst op 06-04-2020

De zomer is in aantocht, een bruin kleurtje zou nu zeker niet misstaan. Een gezonde bruine kleur welteverstaan. De zonnebank is tegenwoordig niet langer onze beste vriend in bleke dagen. Nadat vele wetenschappelijke studies hebben aangetoond welke schade deze zonnekanonnen aanrichten, weten we wel beter. Zelfbruiners zijn de oplossing in korte-rokjes-dagen. De tijd dat deze spray tans ons eruit lieten zien als een oranje gevlekt luipaard liggen gelukkig ver achter ons. Zelfbruiners die nu op de markt zijn, komen hun beloftes na en mogen zeker niet ontbreken in je beauty kit.

#blijfinuwkot bellen blazen Blog

#blijfinuwkot bellen blazen

Beauty

Geplaatst op 03-04-2020

En de paasvakantie is van start gegaan. Het begin van een mooie tijd. De lente. De zon. Een eerste BBQ. De natuur ontwaakt. Familie. Paaseieren rapen bij de grootouders. Uitstapjes naar een pretpark of dierentuin. Maar dit zit er nu niet in. #blijfinuwkot is verlengd. De derde thuis-blijf-week is achter de rug. Het was terug full house met 3 kids in huis. Maar ondanks de drukte, verloopt alles hier rustig. En mijn dagen zijn goed gevuld. 

Corona, de pot op Blog

Corona, de pot op

Beauty

Geplaatst op 27-03-2020

Het ongeloof is langzaam weggeëbd. De opstandigheid is stilletjes gaan liggen. De adrenaline van het begin zakt naar een normaal niveau. De eerste week hebben we vooral nodig gehad om alles thuis georganiseerd te krijgen. Een goede dagplanning helpt daarbij. Hoewel de tijd veel trager lijkt te gaan, zijn we toch al 2 weken verder na de start van de lockdown. En hebben we allemaal al veel tijd gehad om na te denken in onze gouden kooi met een immense voorraad toiletpapier.


eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...