Healing

Energetische hoofdbehandeling Access Bars Getest

Energetische hoofdbehandeling Access Bars

Beauty

Geplaatst op 10-08-2018

Onze ervaringen uit het verleden dragen bij tot ons geluk van vandaag. Vanuit die filosofie maakt Access Bars komaf met negatieve emoties die zich doorheen ons leven tot diep in ons huidig bewustzijn hebben genesteld. Access Bars is een energetische behandeling die deel uitmaakt van Access Consciousness, een  beweging die ontstaat in de jaren ‘90 in de Verenigde Staten en nu stilaan haar weg vindt naar België. Access Bars werkt met 32 energiepunten, die elk staan voor een aspect van je leven, onder meer: controle, creativiteit, veroudering, seksualiteit, communicatie, verdriet, vreugde, ….

JSJ healing bij Stromende Kracht te Brugge Getest

JSJ healing bij Stromende Kracht te Brugge

Geplaatst op 12-07-2018

Bij de Stromende Kracht in St. Kruis Brugge mag ik de Jin Shin Jyutsu (JSJ) healing testen die voor een heel diepe relaxatie zorgt. Griet werkt energetisch volgens de stromingen en meridianen. Zij specialiseerde zich daarin om mensen met allerlei lichamelijke, mentale of emotionele klachten te behandelen. Maar je hoeft geen specifieke klachten te hebben, een JSJ healing geeft wat je nodig hebt op dat moment. Ik ben benieuwd.

Stromende Kracht te Brugge, een portret Artikel

Stromende Kracht te Brugge, een portret

Beauty

Geplaatst op 12-07-2018

Griet van de Stromende Kracht te Sint-Kruis (Brugge) beoefent Jin Shin Jyutsu (JSJ) healing en Access Bars in haar praktijk. Dit zijn krachtige holistische methodes om jezelf te leren kennen en terug in balans te brengen. Door haar persoonlijke zoektocht naar evenwicht en haar interesse voor de relatie mens en maatschappij, kwam ze in aanraking met een zelfhulpmethode. Hieruit vloeiden verschillende workshops, opleidingen en lezingen in Jin Shin Jyutsu en Access Bars (energetische hoofdmassage). Griet is er voor iedereen, om klachten te behandelen, maar ook puur ter ontspanning.

Sound healing bij Bron van Vreugde Getest

Sound healing bij Bron van Vreugde

Beauty

Geplaatst op 03-05-2018

Ik ben zelf bewust bezig met de juiste balans te vinden in het leven. Perfectie is niet gezond en daar streef ik ook niet meer naar, maar toch struggle ik soms nog om alles gecombineerd te krijgen. Een beetje innerlijke rust en ontspanning is dan ook een absolute must. Voor Lifestylebooking mag ik een sound healing gaan testen bij Bron van Vreugde in St. Niklaas. Benieuwd wat het teweeg brengt.

Reiki healing, getest Getest

Reiki healing, getest

Geplaatst op 11-03-2018

Waarom mensen soms toch uit balans zijn? Daar zijn veel verschillende redenen voor: vermoeidheid, medicatie, eetgewoontes, drukke levensstijl, traumatische gebeurtenis, verdriet, rouw… De verwerking is voor iedereen persoonlijk en soms kunnen we wel een handje of duwtje gebruiken. Ann van l’Art l’Annima in Hamme werkt met energie en dankzij healings helpt zij mensen om blokkades op te sporen en los te laten. Tijdens een intake-gesprek luistert Ann naar je problemen en voelt aan waar de problemen zitten. Zij stelt dan een aangepaste healing op maat voor. Ik mag de Reiki healing uitproberen.

Energetische hoofd- en rugmassage Getest

Energetische hoofd- en rugmassage

Energetische massage

Geplaatst op 21-02-2018

Binnenstappen bij Relaxatiepraktijk Zen’ti  is eventjes kunnen wegdromen in een magische wereld. Ervaar een unieke relaxatiebehandeling die zowel voor lichamelijke als mentale ontspanning zorgt. Sluit je ogen en maak een reis naar een diepe ontspanning waar gedachten eventjes stil staan en in dromen over gaan. Voor Lifestylebooking mag ik mij toevertrouwen in de handen van Tineke. Ze stelt de relaxerende rug-, nek- & schoudermassage in combinatie met de energetische hoofdmassage voor, die mijn lichaam en geest volledig tot rust zal brengen. Klinkt zalig, even stoppen met denken.

Getest: Reiki & Shiatsu behandeling Getest

Getest: Reiki & Shiatsu behandeling

Geplaatst op 18-12-2017

In het Lotus & Herbs Healing Center mag ik een Reiki healing in combinatie met shiatsu drukpuntenmassage testen. Eventjes helemaal tot rust komen, fysiek en mentaal, en daarna weer vol energie zitten. Lijkt mij zalig en ik neem graag plaats op Jessy’s tafel. Jessy straalt zelf al zoveel warmte en rust uit, en ik voel die energie meteen aan. Tijd dus om mezelf eens een momentje te gunnen en de spanningen uit mijn lichaam te laten vloeien.

Reiki healing sessie, Nityashima Getest

Reiki healing sessie, Nityashima

Geplaatst op 01-06-2017

Dirk en Karin van Beauty, Wellness & Healing Center NityaShima in Gits zijn warme en hartelijke gevoelsmensen. Ze ontvangen je in een veilige cocoon badend in oranje tinten en stellen je meteen op je gemak. Ik mag hier een reiki healing sessie testen en ben heel benieuwd wat het met mij zal doen. Bij het neerzitten om mijn schoenen uit te doen, zit ik met mijn hoofd tegen de klankstaafjes en hoor een hoog geklingel. Ik excuseer mij vlug, maar dat is niet nodig. De rest van mijn kledij mag ik aanhouden voor de healing. “Sluit je ogen maar en fijne reis”, glimlacht Dirk voor ze eraan beginnen.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...