Massage

Mmmmassage Blog

Mmmmassage

Geplaatst op 04-12-2019

Met de eerste kleine winterprik die deze week letterlijk voelbaar was en ik voor de eerste maal dit jaar mijn autoruiten van een dun laagje ijs moest ontdoen. Wist ik het weer, het hoogseizoen van de mmmassages is weer aangebroken. In deze blog lees je waarom ik pleit voor een wetsvoorstel waar massage een basisrecht zou moeten zijn. Het zou onze maatschappij zoveel beter, mooier en gemoedelijker maken. ;)

Van bijberoep naar hoofdberoep in 6 maanden Interview

Van bijberoep naar hoofdberoep in 6 maanden

Business

Geplaatst op 18-07-2019

Veel mensen willen de stap wagen om hun droom te realiseren en hun passie te kunnen uitoefenen. Vaak is beginnen in bijberoep, voor jonge starters of mensen die een carrière-switch doen, heel toegankelijk. Maar om naar hoofdberoep te gaan, heb je toch nog dat extra zetje nodig. Wij praatten met Rhea van Rustpunt Mechelen, die een half jaar nadat ze startte met Lifestylebooking, haar vaste job kon opzeggen en droom realiseren.

Intense Massagetherapeut in Lier, een portret Artikel

Intense Massagetherapeut in Lier, een portret

Geplaatst op 05-11-2018

In een gloednieuw pand in het centrum van Lier vind je Intense Massagetherapeut terug. Hier kan je terecht voor een intense en diepere massage. Luc biedt een brede waaier aan massages aan, vaak geïnspireerd op eeuwenoude Chinese technieken, zoals bijvoorbeeld de moxa therapie of de cupping.  Vanuit een holistische zienswijze worden zowel fysieke als emotionele klachten probleemoplossend behandeld met telkens een mix van technieken. 

Massage INTENSE bij Intense Massagetherapeut Getest

Massage INTENSE bij Intense Massagetherapeut

Geplaatst op 05-11-2018

“Klachten? Ik ben me er niet echt van bewust”, vertel ik Luc voor we aan de intense massage beginnen. We zijn nog geen 5 minuten bezig of ik merk dat er toch wel wat meer vast zit dan ik dacht. Het ene na het andere –ik besef nu – al toch wel lang aanslepende probleem gooit zich letterlijk op de tafel en de 2 uren vliegen om. Bij deze massage die echt in de diepte werkt, werkt hij alle zones van het lichaam millimeter per millimeter af en blokkades en verkrampingen pakt hij aan met een mix van technieken. Afhankelijk van de probleemzones die hij tegen komt, behandelt hij het hele lichaam of enkel die specifieke plek, waar wat meer werk aan de winkel is. Luc toetst ook geregeld de intensiteit van de massage af, zodat je zelf kan aangeven wat kan en wat niet.

Ontspanningsmassage en voetreflexologie bij A Priori Massages Getest

Ontspanningsmassage en voetreflexologie bij A Priori Massages

Beauty

Geplaatst op 26-10-2018

Irina van A Priori Massages onthaalt me zeer warm in haar praktijk in Ham. Ze straalt een zekere rust uit, waardoor je je meteen op je gemak voelt bij haar. Het blijkt dat ze een ton kennis bezit en daarbij ook nog eens zeer vakkundige handen. Ik test er de ontspanningsmassage in combinatie met de voetreflexologie. Door met de reflexologie af te sluiten, krijg je als het ware terug een boost na even compleet van de wereld geweest te zijn.

A Priori Massages in Ham, een portret Artikel

A Priori Massages in Ham, een portret

Geplaatst op 26-10-2018

Irina van A Priori Massages in Ham biedt een zeer uitgebreid en mooi gamma aan massages aan. Haar interesse voor het vak groeide vanuit de meridianenleer en shiatsu massage en ze past die energetische knowhow toe op al haar behandelingen. Na een gesprekje stelt ze de juiste mix van technieken samen om zo een fysiek of emotioneel probleem het meest efficiënt aan te pakken. Je kan er ook terecht voor enkele schoonheidsbehandelingen, zoals de Japanse gelaatsmassage, anti-cellulitis behandelingen of lichttherapie met de Bioptronlamp. Bij A Priori Massages merk je meteen resultaat, terwijl je even de tijd neemt voor jezelf.

Marmamassage bij Rustpunt Mechelen Getest

Marmamassage bij Rustpunt Mechelen

Beauty

Geplaatst op 22-10-2018

Wanneer je de Auwegemvaart in Mechelen oprijdt, word je bijna verplicht om een stapje terug te zetten uit het drukke dagdagelijkse leven. Omgeven door waaiende bomen en stromend water kom ik aan bij RUSTPUNT. Al snel wordt me duidelijk dat een betere naam haast niet gekozen kon worden voor deze massagepraktijk. Haar voornaamste doel als massagetherapeut is andere mensen rust doen ervaren met behulp van energetische massages. Ik mag haar eigen samengestelde marmamassage testen.

Rustpunt Mechelen, een portret Artikel

Rustpunt Mechelen, een portret

Beauty

Geplaatst op 22-10-2018

Rustpunt in Mechelen baadt in het licht en positieve energie dankzij Rhea haar stralende uitstraling. In de dagdagelijkse drukte vergeten we makkelijk om een rustmoment voor onszelf in te plannen, er is altijd wel iets dat nog gedaan moet worden of onze aandacht nodig heeft. Zeg stop en zet jouw drukte op pauze dankzij een relaxerende massage om eventjes alles te vergeten. Rhea specialiseerde zich in energetische massages, Oosters geïnspireerde technieken en verwarmende behandelingen met gember of edelstenen. Een uniek aanbod die je zeker niet overal terugvindt.

Energetische massage bij Sawadi Getest

Energetische massage bij Sawadi

Beauty

Geplaatst op 22-10-2018

Wil je je goed in je vellen voelen, dan is het noodzakelijk om regelmatig een massage te nemen. Spieren worden losgemaakt, het hoofd leeggemaakt en je komt helemaal tot rust. Ik mag de energetische ontspanningsmassage testen bij Sawadi in Kruibeke. Anne Elisabeth neemt haar tijd voor elke klant, ze gaat niet haastig te werk. Een massage is steeds op maat en persoonlijk afgestemd. In haar praktijk Sawadi hangt een warme gezellige sfeer, de houten elementen, decoratie en kaarsjes brengen het tot leven. Het voelt meer aan als een huiskamer dan praktijk.

Sawadi in Kruibeke, een portret Artikel

Sawadi in Kruibeke, een portret

Beauty

Geplaatst op 22-10-2018

Sawadi in Kruibeke is een praktijk voor energetische massages, coaching & mindfulness vanuit een holistische visie. De buitengewoon opmerkelijke Anne Elisabeth creëerde een huiselijk kader met warme elementen waar een positieve energie hangt. Vanuit haar talent voor mode, stijl en kleur ontwikkelde haar passie zich in kleur-, stijl- en figuuranalyse, workshops en personal shopping. Het totaalplaatje klopt gewoon bij Anne Elisabeth die werkt aan persoonlijke ontwikkeling, relaxatie en je zelfbeeld. Haar doel is om mensen gelukkig te maken en te verbinden.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...