Wellness

Het Verwenhuis: genieten temidden van de natuur Artikel

Het Verwenhuis: genieten temidden van de natuur

Beauty

Geplaatst op 29-09-2016

In het hartje van de Westhoek in het landelijke Izenberge, temidden van het groen, vind je Het Verwenhuis. Gastvrouw Patricia ontvangt je er in alle rust voor een ontspannende verzorging of massage. Je ontsnapt even aan de dagelijkse “rat race”, het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel wordt terug hersteld. Nieuw is de saunabarrel met Hot Tub, voor een unieke sauna-ervaring. De houtgestookte kachel zorgt voor een ontspannende warmte en gezellige sfeer, midden in de natuur. Je batterijen zijn meteen weer opgeladen!

Hampshire hotel Veluwe Blog

Hampshire hotel Veluwe

Geplaatst op 08-09-2016

Na een behoorlijke autorit ( is gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle in de mooie Veluwse natuur van Emst ) komen we aan in een charmant hotel niet heel ver van het complex .
We boekten een kamer in het Hampshire hotel omdat het volgens de Michelin gids erg goed zou zijn prijs/kwaliteit .

Thaise massage Getest

Thaise massage

Geplaatst op 07-09-2016

“De Thaise massage werkt op energiebanen met de techniek van drukpunten. Hier wordt een combinatie van rustige opeenvolgende drukbewegingen uitgevoerd. Het geheel is heel ritmisch en meditatief en gebeurt in losse gemakkelijke kledij op een mat op de vloer.

Ontspanningshuis Lyf Getest

Ontspanningshuis Lyf

Geplaatst op 07-09-2016

Horeca Award voor Betere Wellness België": de verwachtingen voor ontspanningshuis LYF waren dus hooggespannen bij Nancy Tournoi, die via de Facebookpagina van Make-Overs4U de wedstrijd had gewonnen, waardoor ze met haar partner mocht verblijven in 'De Greenhouse' van LYF.


Relax detox Artikel

Relax detox

Gezondheid/afslanking

Geplaatst op 27-04-2016

De praktijk leert dat ca. 85- 90 % van de bevolking aan verzuring van het lichaam lijdt en van één of meer van de symptomen betroffen is. Alleen met aanpassing van het voedingspatroon, is verzuring meestal niet op te lossen, en daarom is een intensieve ontzuringskuur vaak noodzakelijk. RelaxDetox biedt daartoe, door de dubbele werking, namelijk inwendig en uitwendig, de meest effectieve ontzuringskuur die momenteel wordt aangeboden.

Thermen Veluwse Bron Blog

Thermen Veluwse Bron

Geplaatst op 27-04-2016

Een interessante aanbieding op het internet, ( zoweg.nl nvdr ) heeft er ons toe aangezet om de koffers te pakken richting Nederland ,  
met de bedoeling te genieten van een welverdiend ' wellnessweekend ' in de Veluwse Bron.

Thermen R Getest

Thermen R

Geplaatst op 26-04-2016

Ontspannen! Daar had ik nood aan doorheen deze hectische periode. Al heel wat positieve reacties gehoord, dus Thermen R stond al lang bovenaan mijn verlanglijstje. Geen privésauna, maar hé laten we even ruimdenkend zijn, een openbare sauna moet kunnen. Al moet ik toegeven dat dit me eerst toch wat zorgen baarde, maar we wagen het erop! 

Schoonheids- en wellnessinstituut Lieve Mestdagh Artikel

Schoonheids- en wellnessinstituut Lieve Mestdagh

Beauty

Geplaatst op 25-03-2016

Dé parel van de Brugse schoonheidsinstituten en Spacentra is ongetwijfeld die van Lieve Mestdagh. Al meer dan twintig jaar kan je hier genieten van privé sauna met jacuzzi, allerlei lichaams- en gelaatsverzorgingen en een smakelijke hap als ontbijt of lunch verwent ook menig smaakpapillen. 
Op de toegangsweg naar hartje Brugge ligt het prachtige herenhuis waar Lieve Mestdagh haar klanten ontvangt in haar volledig gerenoveerde zaak in een stijlvolle cottagestijl. 

eerste 7 volgende laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...