Wellness

Energetische massage bij Sawadi Getest

Energetische massage bij Sawadi

Beauty

Geplaatst op 22-10-2018

Wil je je goed in je vellen voelen, dan is het noodzakelijk om regelmatig een massage te nemen. Spieren worden losgemaakt, het hoofd leeggemaakt en je komt helemaal tot rust. Ik mag de energetische ontspanningsmassage testen bij Sawadi in Kruibeke. Anne Elisabeth neemt haar tijd voor elke klant, ze gaat niet haastig te werk. Een massage is steeds op maat en persoonlijk afgestemd. In haar praktijk Sawadi hangt een warme gezellige sfeer, de houten elementen, decoratie en kaarsjes brengen het tot leven. Het voelt meer aan als een huiskamer dan praktijk.

Sawadi in Kruibeke, een portret Artikel

Sawadi in Kruibeke, een portret

Beauty

Geplaatst op 22-10-2018

Sawadi in Kruibeke is een praktijk voor energetische massages, coaching & mindfulness vanuit een holistische visie. De buitengewoon opmerkelijke Anne Elisabeth creëerde een huiselijk kader met warme elementen waar een positieve energie hangt. Vanuit haar talent voor mode, stijl en kleur ontwikkelde haar passie zich in kleur-, stijl- en figuuranalyse, workshops en personal shopping. Het totaalplaatje klopt gewoon bij Anne Elisabeth die werkt aan persoonlijke ontwikkeling, relaxatie en je zelfbeeld. Haar doel is om mensen gelukkig te maken en te verbinden.

Stino’s Care in Puurs, een portret Artikel

Stino’s Care in Puurs, een portret

Beauty

Geplaatst op 16-10-2018

Bij Stino’s Care in Puurs kom je terecht bij een hartelijke gepassioneerde jongeman. Vanuit zijn sportopleiding groeide de interesse voor de heling van het menselijk lichaam en later ook de relaxatie er van. Stijn is gespecialiseerd in massages en in het bijzonder in de Chinese en kruidenstempelmassage. Zijn 3 sleutelwoorden zijn ontspanning, plezier én genieten en zijn missie is om de klanten zo ontspannen mogelijk terug naar buiten te laten gaan.

Relaxatiemassage bij Balans in Halle Getest

Relaxatiemassage bij Balans in Halle

Beauty

Geplaatst op 24-09-2018

Balans is een massagepraktijk gelegen in Halle waar Marina je hartelijk ontvangt. Parkeren kun je op de parking van de computerwinkel en via de poort kom je binnen in een Oosterse wereld. Marina vraagt mijn schoenmaat en begeleidt mij naar de aansluitende badkamer. Met mijn badjas en slippers aan stap ik de praktijk binnen. Er klinkt zachte muziek en ik mag plaatsnemen op de massagetafel voor de relaxatiemassage. Ik ben alvast heel benieuwd.

Balans in Halle, een portret Artikel

Balans in Halle, een portret

Beauty

Geplaatst op 24-09-2018

Bij Balans in Halle kan je terecht voor een diepgaande, ontspannende lichaamsmassage, of voor een klachten reducerende drukpuntmassage gebaseerd op de traditionele Chinese geneeswijze, ook gekend als “Tuina”. Marina straalt rust en vertrouwen uit, je voelt je meteen thuis bij haar. Ze ontvangt je in haar warme praktijk met Oosters getinte invloeden en inspiratie. Haar aanbod bestaat uit een aantal therapeutische behandelingen voor specifieke klachten en relaxatiemassages (manueel, kruidenstempel, hotstone of Tachyon). Ze luistert altijd eerst naar de klant en houdt rekening met je persoonlijke wensen.

Tuina massage met cupping Getest

Tuina massage met cupping

Massage

Geplaatst op 01-09-2018

Annemie heeft een positieve en warme energie rondom haar hangen. Haar praktijk Bryva Balance in Bornem baadt in het licht en ademt een rustgevende sfeer. Ik mag de Tuina massage uittesten, die is iets steviger dan de relaxatiemassage en werkt in op specifieke drukpunten, meridianen en blokkades. Annemie zal mij eens stevig onder handen nemen, maar belooft dat ze mij zeker niet al te veel pijn zal doen.

Jaytho massage in Anzegem, een portret Artikel

Jaytho massage in Anzegem, een portret

Beauty

Geplaatst op 30-08-2018

Jaytho in Anzegem is een groepspraktijk voor massage, relaxatie, healing en coaching. Je komt er terecht in een landelijke hoeve omgeven door zonlicht, groen en water middenin de natuur. Je rijdt de hoeveweg op, door een bos en komt in een andere wereld waar je onmiddellijk al je zorgen vergeet. Joy maakt deel uit van de groepspraktijk samen met haar vader John, waar elk haar of zijn specialiteit heeft. Joy woont er samen met haar vader en plusmama Anita. Ze werken vanuit hun passie en hart en op een holistische wijze. Lichaam, geest en emoties zijn met elkaar verbonden.

Triggerpoint massage bij Jaytho Getest

Triggerpoint massage bij Jaytho

Beauty

Geplaatst op 30-08-2018

Joy van Jaytho in Anzegem is een warme en lieve persoonlijkheid. Laat je zeker niet misleiden door haar jonge leeftijd, want ze heeft het masseren en de techniek duidelijk in haar vingers. Ze stelt voor om de triggerpoint of deep tissue massage te testen. Deze gaat heel diep, waarbij ze met haar vingers, handen, onderarmen… veel druk geeft op de drukpunten. Dit kan wel pijnlijk zijn, maar zorgt nadien wel voor verlichting en het opheffen van blokkades. Ze mag mijn rug alvast eens onder vingers, handen en duimen nemen.

Herbronnen bij Sauna Azur, Menen Getest

Herbronnen bij Sauna Azur, Menen

Beauty

Geplaatst op 30-07-2018

Eventjes opladen, zweten en al je zorgen vergeten. Klinkt heerlijk om af en toe op de pauze-knop van het leven te duwen. Bij Sauna Azur in Menen kun je helemaal tot rust komen en ontgiften in de Finse sauna, infraroodsauna en Turks stoombad. Zweten hoort er nu eenmaal bij, maar je kunt tussendoor heerlijk afkoelen in de douche of binnenzwembad. De adrenaline verdwijnt uit je systeem en elk vezeltje in je lichaam komt los terwijl je chillt in de relax-lounge. Deze compleet vernieuwde sauna vraagt om een getest.

Sauna Azur te Menen, een portret Artikel

Sauna Azur te Menen, een portret

Beauty

Geplaatst op 30-07-2018

Sauna & Wellness Azur in Menen is helemaal vernieuwd en hoe. Alle faciliteiten zijn aanwezig om op te warmen, te genieten en ontspannen. Verwarmd binnenzwembad, jacuzzi, Finse sauna, infrarood-cabine, natuurstenen stoombad, voetbad, afkoeldouches en warme douches, relaxruimte, buitenruimte met ligzetels, aparte kleedkamer en bar. Maak even tijd voor jezelf en ontspanning.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...