Wellness

Workshop ’Will I marry me?’ bij LevensSter in Rijkevorsel Getest

Workshop ’Will I marry me?’ bij LevensSter in Rijkevorsel

Geplaatst op 11-01-2019

In de holistische praktijk LevensSter in Rijkevorsel laat coach, Riri, je trouwen met jezelf. Tijdens de workshop ‘Will I marry me?’ leer je op een heel ‘veilige’ manier zowel je positieve als negatieve aspecten van jezelf appreciëren en neem je een gelofte af aan jezelf. Je leert jezelf accepteren, kan de kleinere tegenslagen veel makkelijker plaatsen en relativeren en je kan dus focussen op wat echt belangrijk is in je leven. 

Soul meets Body in Houthalen Helchteren, een portret Artikel

Soul meets Body in Houthalen Helchteren, een portret

Geplaatst op 04-01-2019

Soul meets Body in Houthalen-Helchteren is gespecialiseerd in energetische massages. Je vindt er een mooi aanbod met edelstenen en kruidenstempels, alsook de Yogi-Malu massage. Een massage bij Soul meets Body is een spiritueel geschenk aan jezelf. Je vindt terug de kracht in jezelf door energetisch in balans te zijn en staat terug sterker in het leven. 

Energetische rozenkwarts massage bij Soul meets Body Getest

Energetische rozenkwarts massage bij Soul meets Body

Geplaatst op 04-01-2019

Ik ben van nature nogal kritisch en nog niet echt in touch met mijn ‘spirituele’ zelf, laten we maar zeggen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar wat een energetische massage teweeg zal brengen. Hoe voelt dat? Zal ik iets voelen? Wat moet ik dan zeggen? Als ik maar niet begin te lachen…

Jepun in Genk, een portret Artikel

Jepun in Genk, een portret

Beauty

Geplaatst op 15-11-2018

Jepun in Genk is een uniek wellnessconcept waar je je even in het Verre Oosten waant. Geïnspireerd door Thaise en Balinese invloeden en behandelingen neemt Sophie je even mee naar de andere kant van de wereld. Haar aanbod bestaat uit massages, lichaamsbehandelingen en gelaatsverzorgingen met producten van Babor. Er zijn ook mooie arrangementen in de privé-sauna mogelijk van min. 2 tot max. 12 personen én er is een yogastudio waar Sophie zelf les geeft. Jepun staat voor pure verwennerij en ontspanning op elk niveau en in een uniek kader.

Massage INTENSE bij Intense Massagetherapeut Getest

Massage INTENSE bij Intense Massagetherapeut

Massage

Geplaatst op 05-11-2018

“Klachten? Ik ben me er niet echt van bewust”, vertel ik Luc voor we aan de intense massage beginnen. We zijn nog geen 5 minuten bezig of ik merk dat er toch wel wat meer vast zit dan ik dacht. Het ene na het andere –ik besef nu – al toch wel lang aanslepende probleem gooit zich letterlijk op de tafel en de 2 uren vliegen om. Bij deze massage die echt in de diepte werkt, werkt hij alle zones van het lichaam millimeter per millimeter af en blokkades en verkrampingen pakt hij aan met een mix van technieken. Afhankelijk van de probleemzones die hij tegen komt, behandelt hij het hele lichaam of enkel die specifieke plek, waar wat meer werk aan de winkel is. Luc toetst ook geregeld de intensiteit van de massage af, zodat je zelf kan aangeven wat kan en wat niet.

Intense Massagetherapeut in Lier, een portret Artikel

Intense Massagetherapeut in Lier, een portret

Massage

Geplaatst op 05-11-2018

In een gloednieuw pand in het centrum van Lier vind je Intense Massagetherapeut terug. Hier kan je terecht voor een intense en diepere massage. Luc biedt een brede waaier aan massages aan, vaak geïnspireerd op eeuwenoude Chinese technieken, zoals bijvoorbeeld de moxa therapie of de cupping.  Vanuit een holistische zienswijze worden zowel fysieke als emotionele klachten probleemoplossend behandeld met telkens een mix van technieken. 

A Priori Massages in Ham, een portret Artikel

A Priori Massages in Ham, een portret

Massage

Geplaatst op 26-10-2018

Irina van A Priori Massages in Ham biedt een zeer uitgebreid en mooi gamma aan massages aan. Haar interesse voor het vak groeide vanuit de meridianenleer en shiatsu massage en ze past die energetische knowhow toe op al haar behandelingen. Na een gesprekje stelt ze de juiste mix van technieken samen om zo een fysiek of emotioneel probleem het meest efficiënt aan te pakken. Je kan er ook terecht voor enkele schoonheidsbehandelingen, zoals de Japanse gelaatsmassage, anti-cellulitis behandelingen of lichttherapie met de Bioptronlamp. Bij A Priori Massages merk je meteen resultaat, terwijl je even de tijd neemt voor jezelf.

Ontspanningsmassage en voetreflexologie bij A Priori Massages Getest

Ontspanningsmassage en voetreflexologie bij A Priori Massages

Beauty

Geplaatst op 26-10-2018

Irina van A Priori Massages onthaalt me zeer warm in haar praktijk in Ham. Ze straalt een zekere rust uit, waardoor je je meteen op je gemak voelt bij haar. Het blijkt dat ze een ton kennis bezit en daarbij ook nog eens zeer vakkundige handen. Ik test er de ontspanningsmassage in combinatie met de voetreflexologie. Door met de reflexologie af te sluiten, krijg je als het ware terug een boost na even compleet van de wereld geweest te zijn.

Energetische massage bij Sawadi Getest

Energetische massage bij Sawadi

Beauty

Geplaatst op 22-10-2018

Wil je je goed in je vellen voelen, dan is het noodzakelijk om regelmatig een massage te nemen. Spieren worden losgemaakt, het hoofd leeggemaakt en je komt helemaal tot rust. Ik mag de energetische ontspanningsmassage testen bij Sawadi in Kruibeke. Anne Elisabeth neemt haar tijd voor elke klant, ze gaat niet haastig te werk. Een massage is steeds op maat en persoonlijk afgestemd. In haar praktijk Sawadi hangt een warme gezellige sfeer, de houten elementen, decoratie en kaarsjes brengen het tot leven. Het voelt meer aan als een huiskamer dan praktijk.

Sawadi in Kruibeke, een portret Artikel

Sawadi in Kruibeke, een portret

Beauty

Geplaatst op 22-10-2018

Sawadi in Kruibeke is een praktijk voor energetische massages, coaching & mindfulness vanuit een holistische visie. De buitengewoon opmerkelijke Anne Elisabeth creëerde een huiselijk kader met warme elementen waar een positieve energie hangt. Vanuit haar talent voor mode, stijl en kleur ontwikkelde haar passie zich in kleur-, stijl- en figuuranalyse, workshops en personal shopping. Het totaalplaatje klopt gewoon bij Anne Elisabeth die werkt aan persoonlijke ontwikkeling, relaxatie en je zelfbeeld. Haar doel is om mensen gelukkig te maken en te verbinden.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...