Wellness

Ariane Wellness in Arendonk, een portret Artikel

Ariane Wellness in Arendonk, een portret

Geplaatst op 13-12-2019

Bij Ariane Wellness in Arendonk kom je terecht in een ontspannen sfeer. In het aanbod vind je de “normale” massages, maar ook evenzeer aanvullend spiritueel advies of een healing. Speciaal voor mensen met veel pijn zijn er specifieke behandelingen, zoals de Tachyon therapie of de speciale infrarood sauna. Kinderen zijn zeker ook welkom.

Mmmmassage Blog

Mmmmassage

Massage

Geplaatst op 04-12-2019

Met de eerste kleine winterprik die deze week letterlijk voelbaar was en ik voor de eerste maal dit jaar mijn autoruiten van een dun laagje ijs moest ontdoen. Wist ik het weer, het hoogseizoen van de mmmassages is weer aangebroken. In deze blog lees je waarom ik pleit voor een wetsvoorstel waar massage een basisrecht zou moeten zijn. Het zou onze maatschappij zoveel beter, mooier en gemoedelijker maken. ;)

Shiatsu massage getest bij l'Equilibre in Hoogstraten Getest

Shiatsu massage getest bij l'Equilibre in Hoogstraten

Geplaatst op 08-10-2019

Je lichaam en geest terug in balans brengen. Dat belooft de heilzame werking van een shiatsu massage. Ik ben onderweg naar L’Equilibre in Hoogstraten voor mijn eerste ervaring met deze behandeling en ik weet niet goed wat te verwachten. Om de één of andere reden denk ik dat het “vrij pijnlijk” zal zijn, maar het tegendeel blijkt al snel.

L’Equilibre in Hoogstraten, een portret Artikel

L’Equilibre in Hoogstraten, een portret

Geplaatst op 08-10-2019

Bij L’Equilibre in Hoogstraten kom je terecht bij een gediplomeerde shiatsu-behandelaar. Dit is een opwekkende of energie gevende massage op basis van drukpunten. Deze werkt verzachtend voor emotionele en fysieke kwalen.  In een ontspannen sfeer ervaar je een sierlijk spel van bewegingen die je lichaam en geest terug in balans brengen of houden.

Van bijberoep naar hoofdberoep in 6 maanden Interview

Van bijberoep naar hoofdberoep in 6 maanden

Business

Geplaatst op 18-07-2019

Veel mensen willen de stap wagen om hun droom te realiseren en hun passie te kunnen uitoefenen. Vaak is beginnen in bijberoep, voor jonge starters of mensen die een carrière-switch doen, heel toegankelijk. Maar om naar hoofdberoep te gaan, heb je toch nog dat extra zetje nodig. Wij praatten met Rhea van Rustpunt Mechelen, die een half jaar nadat ze startte met Lifestylebooking, haar vaste job kon opzeggen en droom realiseren.

Katjan in Houthalen-Helchteren, een portret Artikel

Katjan in Houthalen-Helchteren, een portret

Geplaatst op 02-07-2019

Katjan in Houthalen-Helchteren laat je jezelf beter in je vel voelen. Linda gaat probleemoplossend aan de slag om de oorzaak aan te pakken of dat nu met een massage, een Bach Bloesem Analyse of voedingsadvies is. Haar voornaamste doel is om mensen te helpen door rust en verlichting te brengen, zodat je terug kan relativeren en het leven weer met 2 voeten op de grond aan kan. 

Dieptemassage bij Katjan in Houthalen-Helchteren Getest

Dieptemassage bij Katjan in Houthalen-Helchteren

Geplaatst op 02-07-2019

“Ik heb iets aan mijn heup”. Dit hoor ik mezelf een beetje te veel zeggen de laatste tijd. Door overbelasting is er een ontsteking gekomen en de pijn rijkt ondertussen tot aan mijn lage rug en trekt verder in mijn linker bovenbeen. Door de dokter kreeg ik zalf en Ibuprofen voorgeschreven, maar de pijn wordt alleen maar erger. Een goede massage is dus momenteel aan de orde.

Lotus Body & Soul in Wortel, een portret Artikel

Lotus Body & Soul in Wortel, een portret

Beauty

Geplaatst op 08-03-2019

Lotus Body & Soul in Wortel is een holistische praktijk, waar je terecht kan voor bijzondere energetische massages en healing. De bedreven Suzanne is gepassioneerd en door haar hartelijke persoonlijkheid voel je je meteen op je gemak. Ze omschrijft haar vak als “mensen uit in hun hoofd halen en terug in hun lijf zetten” en ze zo opnieuw te laten stralen. Ze doet dit door op zoek te gaan naar bepaalde blokkades en die dan intuïtief door een combinatie van technieken op te lossen. Je krijgt dus een behandeling die op je lijf geschreven is. 

Therapeutische massage op maat bij praktijk Rondags in Bilzen Getest

Therapeutische massage op maat bij praktijk Rondags in Bilzen

Geplaatst op 24-01-2019

Ik laat me op regelmatige basis masseren. Mijn spieren hebben dat nodig, hoewel dat niet altijd even duidelijk is. Het manifesteert zich niet meteen als een acute stekende pijn of een blokkade, maar bouwt zich stilletjes aan op. Je zet je lichaam ernaar, zodat je leert leven met het ongemak. Maar eigenlijk zit je in een vervormde pose wat op lange termijn niet echt goed is en zelfs tot blijvende letsels kan leiden. Je regelmatig laten behandelen door een erkende masseur is dus noodzakelijk en ik plan dit steevast in in mijn agenda.

Praktijk Rondags in Bilzen, een portret Artikel

Praktijk Rondags in Bilzen, een portret

Geplaatst op 24-01-2019

Bij Praktijk Rondags in Bilzen kan je terecht voor ergotherapie, coaching en massages. De praktijk is omgeven door weiden en straalt één en al rust uit. Bjorn streeft ernaar dat mensen zich hier thuis voelen en tot rust kunnen komen. Mensen helpen op elk vlak staat hier centraal en daar haalt hij de meeste voldoening uit.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...