Wellness

Van bijberoep naar hoofdberoep in 6 maanden Interview

Van bijberoep naar hoofdberoep in 6 maanden

Business

Geplaatst op 18-07-2019

Veel mensen willen de stap wagen om hun droom te realiseren en hun passie te kunnen uitoefenen. Vaak is beginnen in bijberoep, voor jonge starters of mensen die een carrière-switch doen, heel toegankelijk. Maar om naar hoofdberoep te gaan, heb je toch nog dat extra zetje nodig. Wij praatten met Rhea van Rustpunt Mechelen, die een half jaar nadat ze startte met Lifestylebooking, haar vaste job kon opzeggen en droom realiseren.

Katjan in Houthalen-Helchteren, een portret Artikel

Katjan in Houthalen-Helchteren, een portret

Geplaatst op 02-07-2019

Katjan in Houthalen-Helchteren laat je jezelf beter in je vel voelen. Linda gaat probleemoplossend aan de slag om de oorzaak aan te pakken of dat nu met een massage, een Bach Bloesem Analyse of voedingsadvies is. Haar voornaamste doel is om mensen te helpen door rust en verlichting te brengen, zodat je terug kan relativeren en het leven weer met 2 voeten op de grond aan kan. 

Dieptemassage bij Katjan in Houthalen-Helchteren Getest

Dieptemassage bij Katjan in Houthalen-Helchteren

Geplaatst op 02-07-2019

“Ik heb iets aan mijn heup”. Dit hoor ik mezelf een beetje te veel zeggen de laatste tijd. Door overbelasting is er een ontsteking gekomen en de pijn rijkt ondertussen tot aan mijn lage rug en trekt verder in mijn linker bovenbeen. Door de dokter kreeg ik zalf en Ibuprofen voorgeschreven, maar de pijn wordt alleen maar erger. Een goede massage is dus momenteel aan de orde.

Lotus Body & Soul in Wortel, een portret Artikel

Lotus Body & Soul in Wortel, een portret

Beauty

Geplaatst op 08-03-2019

Lotus Body & Soul in Wortel is een holistische praktijk, waar je terecht kan voor bijzondere energetische massages en healing. De bedreven Suzanne is gepassioneerd en door haar hartelijke persoonlijkheid voel je je meteen op je gemak. Ze omschrijft haar vak als “mensen uit in hun hoofd halen en terug in hun lijf zetten” en ze zo opnieuw te laten stralen. Ze doet dit door op zoek te gaan naar bepaalde blokkades en die dan intuïtief door een combinatie van technieken op te lossen. Je krijgt dus een behandeling die op je lijf geschreven is. 

Praktijk Rondags in Bilzen, een portret Artikel

Praktijk Rondags in Bilzen, een portret

Geplaatst op 24-01-2019

Bij Praktijk Rondags in Bilzen kan je terecht voor ergotherapie, coaching en massages. De praktijk is omgeven door weiden en straalt één en al rust uit. Bjorn streeft ernaar dat mensen zich hier thuis voelen en tot rust kunnen komen. Mensen helpen op elk vlak staat hier centraal en daar haalt hij de meeste voldoening uit.

Therapeutische massage op maat bij praktijk Rondags in Bilzen Getest

Therapeutische massage op maat bij praktijk Rondags in Bilzen

Geplaatst op 24-01-2019

Ik laat me op regelmatige basis masseren. Mijn spieren hebben dat nodig, hoewel dat niet altijd even duidelijk is. Het manifesteert zich niet meteen als een acute stekende pijn of een blokkade, maar bouwt zich stilletjes aan op. Je zet je lichaam ernaar, zodat je leert leven met het ongemak. Maar eigenlijk zit je in een vervormde pose wat op lange termijn niet echt goed is en zelfs tot blijvende letsels kan leiden. Je regelmatig laten behandelen door een erkende masseur is dus noodzakelijk en ik plan dit steevast in in mijn agenda.

Workshop ’Will I marry me?’ bij LevensSter in Rijkevorsel Getest

Workshop ’Will I marry me?’ bij LevensSter in Rijkevorsel

Geplaatst op 11-01-2019

In de holistische praktijk LevensSter in Rijkevorsel laat coach, Riri, je trouwen met jezelf. Tijdens de workshop ‘Will I marry me?’ leer je op een heel ‘veilige’ manier zowel je positieve als negatieve aspecten van jezelf appreciëren en neem je een gelofte af aan jezelf. Je leert jezelf accepteren, kan de kleinere tegenslagen veel makkelijker plaatsen en relativeren en je kan dus focussen op wat echt belangrijk is in je leven. 

Soul meets Body in Houthalen Helchteren, een portret Artikel

Soul meets Body in Houthalen Helchteren, een portret

Geplaatst op 04-01-2019

Soul meets Body in Houthalen-Helchteren is gespecialiseerd in energetische massages. Je vindt er een mooi aanbod met edelstenen en kruidenstempels, alsook de Yogi-Malu massage. Een massage bij Soul meets Body is een spiritueel geschenk aan jezelf. Je vindt terug de kracht in jezelf door energetisch in balans te zijn en staat terug sterker in het leven. 

Energetische rozenkwarts massage bij Soul meets Body Getest

Energetische rozenkwarts massage bij Soul meets Body

Geplaatst op 04-01-2019

Ik ben van nature nogal kritisch en nog niet echt in touch met mijn ‘spirituele’ zelf, laten we maar zeggen. Ik ben dan ook erg benieuwd naar wat een energetische massage teweeg zal brengen. Hoe voelt dat? Zal ik iets voelen? Wat moet ik dan zeggen? Als ik maar niet begin te lachen…

Jepun in Genk, een portret Artikel

Jepun in Genk, een portret

Beauty

Geplaatst op 15-11-2018

Jepun in Genk is een uniek wellnessconcept waar je je even in het Verre Oosten waant. Geïnspireerd door Thaise en Balinese invloeden en behandelingen neemt Sophie je even mee naar de andere kant van de wereld. Haar aanbod bestaat uit massages, lichaamsbehandelingen en gelaatsverzorgingen met producten van Babor. Er zijn ook mooie arrangementen in de privé-sauna mogelijk van min. 2 tot max. 12 personen én er is een yogastudio waar Sophie zelf les geeft. Jepun staat voor pure verwennerij en ontspanning op elk niveau en in een uniek kader.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...