Restaurant

Hoe kies je nu de juiste wijn? Interview

Hoe kies je nu de juiste wijn?

Geplaatst op 05-02-2019

Smaken verschillen. Wit, rood of rosé? Een lekker glaasje wijn voor bij je dinner met wild, zalm met gestoomde groentjes of tapasschotel? Heerlijk… maar hoe kies je nu de juiste wijn? Bart van wijnhandel Bodegon in Izegem legt ons uit hoe hij tewerk gaat. Bij Bodegon vind je een exclusief aanbod Spaanse, Italiaanse en Portugese wijnen in verschillende prijsklasses. Bart gaat samen met jou op zoek naar de perfecte wijn voor bij jouw gelegenheid binnen jouw budget.

Wijnspeciaalzaak Bodegón, te Izegem Artikel

Wijnspeciaalzaak Bodegón, te Izegem

Beauty

Geplaatst op 11-12-2018

Wijnspeciaalzaak Bodegón te Izegem staat symbool voor genieten van het leven. Het wijnassortiment bestaat uit exclusieve Italiaanse, Spaanse en Portugese wijnen, aangevuld met fijne delicatessen. Bart Simoens bezieler en eigenaar van Bodegón volgde zijn hart en passie voor wijnen en startte in 2016 als wijnhandelaar. De wijnen selecteert hij zelf bij lokale wijnboeren die zich onderscheiden in smaak en een goede prijs-kwaliteit. Bart helpt je graag zoeken naar de beste wijn binnen je budget voor ieders smaak en bij elke gelegenheid.

Online houtskool bestellen Artikel

Online houtskool bestellen

Recepten

Geplaatst op 08-11-2018

Bij houtskool.nl zijn ze fan van BBQ’en met houtskool en ze kwamen erachter dat de juiste houtskool echt het verschil maakt. Maar hoe kies je nu de juiste soort voor welke bereiding? Bij houtskool.nl helpen ze je daar graag mee. Ze leveren gratis vanaf €30 in België en Nederland aan huis in handige stevige dozen. Geen gerotzooi, geen vuiligheid en mooie stukken houtskool. Daarnaast zijn er ook veel extra’s te verkrijgen zoals rookhout, aanmaakblokjes, ceder rookplanken en vervangingsvilt voor Big Green Egg of Kamado. 

Exclusieve en (h)eerlijke houtskoolsoorten Interview

Exclusieve en (h)eerlijke houtskoolsoorten

Recepten

Geplaatst op 08-11-2018

Houtskool.nl staat voor eigen import van exclusieve houtskoolsoorten uit Europa, Namibië, Zuid-Afrika en Cuba. De juiste houtskool maakt echt het verschil, maar vaak is het in het duister tasten om het land van herkomst te vinden. Daar maakt houtskool.nl het verschil door te werken met lokale eerlijke bedrijven en steeds afvalhout te verwerken. Achter elke houtskoolsoort zit dan ook een uniek verhaal.

Een portret Fish@home, verse vis online Artikel

Een portret Fish@home, verse vis online

Recepten

Geplaatst op 25-10-2018

Versevisonline.be is de website van Fish@Home die garant staat voor verse kwalitatieve vis die in gekoelde boxen aan de deur geleverd wordt. Het is heel eenvoudig om wekelijks je verse vis online te kiezen, bestellen en thuis te laten leveren. Fish@Home creëerde dit unieke concept en digitaal platform voor iedereen die kwaliteit aan een eerlijke prijs verkiest. De vis komt rechtstreeks van de vismijn, zonder tussenhandelaren, wat er dus voor zorgt dat je de prijs/kwaliteit garantie hebt. Verser kan niet.

Een portret:' Het rijk der zinnen' Artikel

Een portret:' Het rijk der zinnen'

Geplaatst op 13-06-2016

‘Het Rijk der Zinnen’ in Roeselare staat te boek als een bistro maar die term doet dit restaurant tekort.
De zaak is gevestigd in een oud herenhuis in centrum Roeselare vlakbij het station en de gezellige winkelstraten.
Het restaurant ademt met zijn fraaie art deco versieringen een tijdloze rust uit.

Een portret: Bistro Couverts et Verres Artikel

Een portret: Bistro Couverts et Verres

Geplaatst op 13-05-2016

Zin in een klassiek gerechtje met een moderne toets? Dan is Bistro Couverts & Verres het perfecte adresje. Chef en zaakvoerder Tobias staat paraat in de keuken om jullie mee te nemen op een gastronomische tocht. Met dagverse producten geeft hij er telkens het beste van zichzelf. De klassieke kaart laat ons teruggaan naar grootmoeders keuken, maar toch geeft hij er een moderne jonge toets aan.

Bistro Couverts & Verres, tafelen met zicht op het groen.

Een portret:De Bijloke Bistro Artikel

Een portret:De Bijloke Bistro

Geplaatst op 25-03-2016

De Bijloke Bistro in Gent, een portret ...
Sfeervol, gezelligheid troef, vriendelijke bediening en vooral…een streling voor de smaakpapillen. Dat is de Bijloke Bistro in een notendop. Te midden van de Bijlokesite dat wel 800 jaar oud is, kan je gezellig tafelen met een geweldig zicht op de Middeleeuwse concertzaal. 

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...