E-Fit

E-fit: tijd voor een test - de resultaten Blog

E-fit: tijd voor een test - de resultaten

Geplaatst op 25-06-2016

De e-fit, het klinkt te mooi om waar te zijn. Samen met Lifestylebooking neem ik de proef op de som. 5 weken lang test ik de e-fit uit bij Body Invest in Roeselare. Elke week vind je hier mijn uitgebreid verslag! Ondertussen zijn de 5 weken voorbij en lees je hier de resultaten!

E-fit: tijd voor een test - week 4 Blog

E-fit: tijd voor een test - week 4

Geplaatst op 18-06-2016

De e-fit, het klinkt te mooi om waar te zijn. Samen met Lifestylebooking neem ik de proef op de som. 5 weken lang test ik de e-fit uit bij Body Invest in Roeselare. Elke week vind je hier mijn uitgebreid verslag! Ondertussen zijn we aan week 4. Nog één week te gaan!

E-fit: tijd voor een test - week 3 Blog

E-fit: tijd voor een test - week 3

Geplaatst op 11-06-2016

De e-fit, het klinkt te mooi om waar te zijn. Samen met Lifestylebooking neem ik de proef op de som. 5 weken lang test ik de e-fit uit bij Body Invest in Roeselare. Elke week vind je hier mijn uitgebreid verslag! Vandaag is week 3 aan de beurt.

E-fit: tijd voor een test - week 2 Blog

E-fit: tijd voor een test - week 2

Geplaatst op 04-06-2016

De e-fit, het klinkt te mooi om waar te zijn. Samen met Lifestylebooking neem ik de proef op de som. 5 weken lang test ik de e-fit uit bij Body Invest in Roeselare. Elke week vind je hier mijn uitgebreid verslag! Vandaag is week 2 aan de beurt.

E-fit: tijd voor een test! Blog

E-fit: tijd voor een test!

Geplaatst op 29-05-2016

De E-fit: je hebt er vast al over gehoord. De nieuwste trend in de afslankings- en verstevigingswereld. Een medisch getest toestel waarbij e-pads impulsen sturen naar je spieren en zo 90% van je spiervezels stimuleren. Zo efficiënt dat een E-fit workout van slechts 20 minuten hetzelfde resultaat zou geven als anderhalf uur zwoegen in de fitness. Zeg nu zelf, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Dus neem ik samen met Lifestylebooking de proef op de som. Gedurende 5 weken leg ik mijn lot 2 keer per week in de handen van Tine van Body Invest in Roeselare. Benieuwd naar het resultaat? Check dan elke week deze blog voor mijn uitgebreid verslag!

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...