Gezondheid/afslanking

Lipocryo Artikel

Lipocryo

Cryolipolyse

Geplaatst op 23-11-2017

Afslanking en huidversteviging op top niveau.
De LIPOCRYO is een toestel met een nieuwe technologie die op selectieve en niet- invasieve manier (zonder te snijden)  plaatselijk vet verwijdert door de VETCELLEN voorgoed te vernietigen zodat die ook niet meer terug komen!!Cellulite Blog

Cellulite

Geplaatst op 19-11-2017

Cellulite is dè beautygruwel van elke vrouw, ga je lekker een dagje shoppen, wordt je in het eerste het beste pashokje op brutale wijze geconfronteerd met het horrorbeeld van cellulite op bovenbenen, billen en dijen. Daarna is de temperatuur van je humeur van zonnige bestemming naar zuidpool gedaald, en zit je niet meer lekker in je vel. Hoe ontstaat deze beautygruwel nu eigenlijk en wat valt eraan te doen? Je leest het allemaal in deze blog.

Schoonheid van binnenuit Blog

Schoonheid van binnenuit

Geplaatst op 04-09-2017

Onze huid vormt een belangrijke afscheiding tussen ons lichaam en de omgeving. Ze beschermt ons (en vooral onze organen) dagelijks tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals toxische stoffen, ziektekiemen, allergenen, straling en mechanische schade.
​Daarnaast speelt de huid een belangrijke rol in het regelen van het vocht -en temperatuurniveau van ons lichaam. Maar onze huid kan droog, minder strak en onzuiver worden.
​Naast een goede uitwendige verzorging heeft ze ook nood aan (extra) voeding van binnenuit.

Vrijë radicalen en huidveroudering Blog

Vrijë radicalen en huidveroudering

Huidverjonging

Geplaatst op 22-08-2017

Wat zijn vrijë radicalen en waar leiden ze toe? 

Waarom te zuur, ons verzuurt! Blog

Waarom te zuur, ons verzuurt!

Geplaatst op 18-07-2017

De smaak van iets zuur is iedereen wel bekend, het eten van een citroen of een zak zure beren, kan iedereen zich wel voor de geest halen, idem voor de daarbij behorende gelaatsuitdrukkingen.
Dit artikel gaat echter niet over de zure smaak, maar over verzuring in ons lichaam. Wat zijn de nadelen van een zure omgeving in ons lichaam en wat kan jij eraan doen!!!

Bodyslim Kortrijk, een portret Artikel

Bodyslim Kortrijk, een portret

Beauty

Geplaatst op 23-05-2017

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Met deze filosofie in gedachten gaan Ingflield Thibaut en Sofie Mihai van Bodyslim steeds op zoek naar de nieuwste innovaties in relaxatie, bodycontouring en afslanking. Op een natuurlijke manier bewust, gezond en stressvrij afslanken. Daar gaan staan ze voor! Ingfield is kinesitherapeute van opleiding en droomde er altijd van massages te geven. Ze rolde in de wereld van de schoonheidszorgen en richtte in 2001 Bodyslim op in Kortrijk waar je terecht kan voor huidverbetering, afslanking en schoonheidsbehandelingen.

Schoonheidszorgen Baïne, een portret Artikel

Schoonheidszorgen Baïne, een portret

Beauty

Geplaatst op 24-04-2017

Op 1 mei 2009 startte Rita Van Hoof het schoonheidsinstituut Baïne op in het landelijke Maldegem. De twee specialisaties zijn enerzijds huidverbetering & -verjonging, anderzijds figuurcorrectie met hoogwaardige toestellen. Baïne staat voor een persoonlijke aanpak in combinatie met professioneel advies en resultaatgerichte behandelingen. Vanaf 2010 is haar dochter Ine halftijds meegestapt in de zaak en sinds 2017 ook fulltime. Baïne is een bloeiend schoonheidsinstituut met een hart voor hun klanten, in alle rust en vertrouwen. Rita en Ine hebben beiden het certificaat ‘dermatologie voor schoonheidsspecialistes’ en werken ook nauw samen met een dermatoloog.

Mini-facelift met Venus Swan en LED Getest

Mini-facelift met Venus Swan en LED

Venus Swan

Geplaatst op 24-04-2017

Een liftend effect en verfijnde rimpeltjes na één behandeling, ik ben heel benieuwd. Voor Lifestylebooking mag ik de huidverjonging met de Venus Swan en LED-therapie testen en weet niet wat te verwachten. De Venus Swan is een toestel dat met radiofrequentie en magnetische pulsen inwerkt op de derde huidlaag voor celvernieuwing. LED- of lichttherapie stimuleert het collageen en elastine in de tweede huidlaag en geeft zo een energieboost. Deze twee behandelingen in combinatie met thuisverzorging garanderen schitterende resultaten naar huidvernieuwing en -verjonging op lange termijn. En wie wil dit nu niet? Ik neem alvast plaats in de behandelstoel en laat mij toedekken.

Instituut Siea: een portret Artikel

Instituut Siea: een portret

Beauty

Geplaatst op 10-04-2017

In het landelijke Maria-Aalter, tussen het groen, ligt Instituut Siea, waar Eline haar klanten in alle rust ontvangt. Enkele maanden geleden startte ze met haar eigen schoonheidssalon en ze is er terecht fier op: moderne infrastructuur, kwalitatieve producten en een professionele, maar toch persoonlijke aanpak. Een gedeelte van het ouderlijk huis werd volledig gerenoveerd en ingericht met warme accenten. Je voelt je dan ook meteen welkom.

Bodyfarm Beauty & Wellness: een portret Artikel

Bodyfarm Beauty & Wellness: een portret

Beauty

Geplaatst op 23-01-2017

Het is ondertussen bijna 10 jaar geleden dat Valerie startte bij Bodyfarm in Waregem. Vandaag staat ze aan het roer van deze dynamische en bloeiende zaak, met als 3 pijlers ‘Body’, ‘Beauty’ en ‘Wellbeing’. Resultaatgerichte behandelingen vormen de rode draad in het aanbod. Met haar opleiding tot schoonheidsspecialiste en haar vele jaren ervaring heeft ze, ondanks haar jonge leeftijd (28 jaar), alles in huis om haar klanten professioneel en vakkundig bij te staan. Samen met Julie en Nicky vormt ze het professionele Bodyfarm team.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...