Recepten

Salade van rode biet met citrus Recept

Salade van rode biet met citrus

Geplaatst op 31-10-2019

Rode biet kan soms moeilijk zijn. De aardse smaken overheersen snel. Met wat tegenwicht van de frisse citrustoetsen en munt kan je echter al veel oplossen. Deze heerlijke salade van rode biet met citrus is een leuke winterse sidedish om je gasten mee te verrassen. Laat het smaken!

Iberico pluma met asperges & gepofte knolselder Recept

Iberico pluma met asperges & gepofte knolselder

Geplaatst op 12-05-2019

Smaak. Sprakeloos. Glimlach... In die volgorde zullen uw gasten een culinaire ervaring beleven en zich afvragen waar je dit vlees kan kopen. Dit is niet zomaar varkensvlees, maar wel Iberico Pluma, pata negra. De online slager Gustor.be is verdeler van dit smaakvolle varkensras, die enkel gevoed werd met eikels. De dieren genoten van een vrije uitloop en hebben dan ook een bio-label. 

Thaise kokossoep Recept

Thaise kokossoep

Geplaatst op 15-04-2019

Smaakbom is het minste wat je kan zeggen over deze Thaise klassieker. Het soepje wordt vaak als voorgerecht gegeven maar kan ook perfect als hapje, aan u de keuze! De smaak is romig, fris en pittig. U zult u gasten verbazen met dit Oosterse gerecht, die héél eenvoudig te maken is. 


Traaggegaarde biolamsschouder met mosterd en rozemarijn Recept

Traaggegaarde biolamsschouder met mosterd en rozemarijn

Geplaatst op 15-02-2019

Dit gerecht is zeer geschikt voor een  'lazy sunday'.  Tijdens de 5u slowcooking kan je lekker chillen of wat Netflix kijken.
Dankzij de online slager www.gustor.be werd dit 4 maanden oude bio lam uit de Ardennen reeds ontbeend en samengebonden zodat je meteen aan de slag kan. Het resultaat van geduldig wachten? Supermals vlees vol smaak en finesse. Je zal geen ander lamsvlees meer willen! 

Thaise salade met zalm Recept

Thaise salade met zalm

Geplaatst op 29-12-2018

Een overheerlijke salade die snel, makkelijk én gezond is. Zalm zit boordevol omega 3 en past perfect in deze Aziatische salade. Het succes van dit gerecht zit hem in de perfecte balans van zout, zoet en pikant. Deze laatst genoemde kan u zelf aanpassen naar uw eigen smaak. GENIET! 

Oester met Thaise twist Recept

Oester met Thaise twist

Geplaatst op 27-11-2018

Deze keer een erg eenvoudig en verrassend lekker hapje. Omdat we zeker willen zijn van de versheid, bestellen we deze bij fishathome.be. Deze visboer levert ze gekoeld aan huis wat ervoor zorgt dat ze verser zijn dan in de winkel. Voor de twist zal de Thaise chilisaus zorgen.

Hoe bak je de perfecte cote à l'os? Recept

Hoe bak je de perfecte cote à l'os?

Geplaatst op 27-11-2018

Veel mensen verkiezen een restaurant om te genieten van een lekkere cote à l’os. De reden daarvoor is vaak dat men onzeker is over de bakwijze van dit edele stuk vlees. Vandaag laten we zien hoe je thuis, in de pan of in de kamado bbq een exclusief stuk rundsvlees tot de perfectie kan bereiden. Gustor.be, de online slager bezorgde ons dit unieke dry aged vlees (min. 21 dagen gerijpt) gekoeld aan huis. Je hoeft dus niet de deur uit om  te genieten van topkwaliteit! 

Zeeduivelfilet met pasta & pesto Recept

Zeeduivelfilet met pasta & pesto

Geplaatst op 10-11-2018

Vis te moeilijk? Niets is minder waar met dit recept, dat eenvoudig en snel klaar is. De smaaksensatie komt hier van de dagverse vis, rechtstreeks van de Oostendse vismijn en aan huis geleverd door Fishathome. De verse pesto maken we eenvoudig o.b.v. basilicum en rucola, die zorgt voor een kruidig en pittig aroma. U zult uw gasten zeker verrassen met deze heerlijke combinatie van zeeduivel, pasta en verse garnalen. Vis is vis horen we u denken, nou dat is niet helemaal juist. Ontdek het verhaal van Andy die ervoor zorgt dat u verse en kwalitatieve vis krijgt aan een eerlijke prijs én zonder dat u ervoor ergens in een rij hoeft aan te schuiven. 

Fazantenfilet uit de polders met brandysaus Recept

Fazantenfilet uit de polders met brandysaus

Geplaatst op 09-11-2018

Een recept met een heerlijk stukje wild van bij ons, die makkelijk en snel te bereiden is. Terwijl de smaak van een gekweekte fazant weinig verschilt van kip, kan het verschil met deze wilde variant niet groter zijn. Omdat het jagen erop een kunde op zich is, lieten we deze gekoeld aan huis leveren door Gustor.be. Makkelijker en verser kan je ze niet vinden...

Exclusieve en (h)eerlijke houtskoolsoorten Interview

Exclusieve en (h)eerlijke houtskoolsoorten

Geplaatst op 08-11-2018

Houtskool.nl staat voor eigen import van exclusieve houtskoolsoorten uit Europa, Namibië, Zuid-Afrika en Cuba. De juiste houtskool maakt echt het verschil, maar vaak is het in het duister tasten om het land van herkomst te vinden. Daar maakt houtskool.nl het verschil door te werken met lokale eerlijke bedrijven en steeds afvalhout te verwerken. Achter elke houtskoolsoort zit dan ook een uniek verhaal.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...