Recepten

Smaakvolle lauwwarme Tukse BBQ salade Recept

Smaakvolle lauwwarme Tukse BBQ salade

Geplaatst op 24-06-2020

De zomerse zon en de geur van BBQ! Jouw tuin is klaar voor een epische reis naar de Turkse keuken. Snel die groenten op de BBQ! Je zal het je niet beklagen als je Turkse BBQ salade de rol van co-headliner opneemt naast een heerlijk stukje vlees. Of zou je dat stukje achterwege durven laten?

Salade van rode biet met citrus Recept

Salade van rode biet met citrus

Geplaatst op 15-06-2020

Rode biet kan soms moeilijk zijn. De aardse smaken overheersen snel. Met wat tegenwicht van de frisse citrustoetsen en munt kan je echter al veel oplossen. Deze heerlijke salade van rode biet met citrus is een leuke BBQ sidedish om je gasten mee te verrassen. Laat het smaken!

Smoky Turkish meatballs Recept

Smoky Turkish meatballs

Geplaatst op 23-04-2020

Granaatappel en de Turkse keuken gaan hand in hand. Deze kleurrijke zoetzure vrucht brengt heel wat levendigheid in verschillende Turkse gerechten, gaande van salades tot de lekkerste sauzen. De Turkse gehaktballen die we hier maken krijgen een lak op basis van deze heerlijke vrucht. Laat het smaken!

Hoe maak je koudgerookte zalm? Recept

Hoe maak je koudgerookte zalm?

Geplaatst op 16-12-2019

Wanneer we door de winkel wandelen en een pakje zalm of gedroogde ham uit de rekken halen zouden we haast vergeten hoe mooi de ambacht is die schuilt achter je product. Net als ik zijn heel wat BBQ liefhebbers erg benieuwd hoe je dergelijke producten zelf kan maken. De winter is hiervoor een uitstekend seizoen. De temperaturen zijn laag genoeg om koudgerookte zalm, spek, eendenborst, … of zelfs guanciale te maken. Op deze manier leer je wat je eet en heb je zelf de controle over het smaakprofiel. Het lijkt een heel werk maar laat je hierdoor niet afschrikken. Je hoeft zelf niet veel meer te doen dan geduld hebben vooraleer je deze delicatesse kan proeven.

Traaggegaarde biolamsschouder met mosterd en rozemarijn Recept

Traaggegaarde biolamsschouder met mosterd en rozemarijn

Geplaatst op 15-02-2019

Dit gerecht is zeer geschikt voor een  'lazy sunday'.  Tijdens de 5u slowcooking kan je lekker chillen of wat Netflix kijken.
Dankzij de online slager www.gustor.be werd dit 4 maanden oude bio lam uit de Ardennen reeds ontbeend en samengebonden zodat je meteen aan de slag kan. Het resultaat van geduldig wachten? Supermals vlees vol smaak en finesse. Je zal geen ander lamsvlees meer willen! 

Thaise salade met zalm Recept

Thaise salade met zalm

Geplaatst op 29-12-2018

Een overheerlijke salade die snel, makkelijk én gezond is. Zalm zit boordevol omega 3 en past perfect in deze Aziatische salade. Het succes van dit gerecht zit hem in de perfecte balans van zout, zoet en pikant. Deze laatst genoemde kan u zelf aanpassen naar uw eigen smaak. GENIET! 

Oester met Thaise twist Recept

Oester met Thaise twist

Geplaatst op 27-11-2018

Deze keer een erg eenvoudig en verrassend lekker hapje. Omdat we zeker willen zijn van de versheid, bestellen we deze bij fishathome.be. Deze visboer levert ze gekoeld aan huis wat ervoor zorgt dat ze verser zijn dan in de winkel. Voor de twist zal de Thaise chilisaus zorgen.

Hoe bak je de perfecte côte à l'os? Recept

Hoe bak je de perfecte côte à l'os?

Geplaatst op 27-11-2018

Veel mensen verkiezen een restaurant om te genieten van een lekkere côte à l’os. De reden daarvoor is vaak dat men onzeker is over de bakwijze van dit edele stuk vlees. Vandaag laten we zien hoe je thuis, in de pan of in de kamado bbq een exclusief stuk rundsvlees tot de perfectie kan bereiden. Gustor.be, de online slager bezorgde ons dit unieke dry aged vlees (min. 21 dagen gerijpt) gekoeld aan huis. Je hoeft dus niet de deur uit om  te genieten van topkwaliteit! 

Zeeduivelfilet met pasta & pesto Recept

Zeeduivelfilet met pasta & pesto

Geplaatst op 10-11-2018

Vis te moeilijk? Niets is minder waar met dit recept, dat eenvoudig en snel klaar is. De smaaksensatie komt hier van de dagverse vis, rechtstreeks van de Oostendse vismijn en aan huis geleverd door Fishathome. De verse pesto maken we eenvoudig o.b.v. basilicum en rucola, die zorgt voor een kruidig en pittig aroma. U zult uw gasten zeker verrassen met deze heerlijke combinatie van zeeduivel, pasta en verse garnalen. Vis is vis horen we u denken, nou dat is niet helemaal juist. Ontdek het verhaal van Andy die ervoor zorgt dat u verse en kwalitatieve vis krijgt aan een eerlijke prijs én zonder dat u ervoor ergens in een rij hoeft aan te schuiven. 

Fazantenfilet uit de polders met brandysaus Recept

Fazantenfilet uit de polders met brandysaus

Geplaatst op 09-11-2018

Een recept met een heerlijk stukje wild van bij ons, die makkelijk en snel te bereiden is. Terwijl de smaak van een gekweekte fazant weinig verschilt van kip, kan het verschil met deze wilde variant niet groter zijn. Omdat het jagen erop een kunde op zich is, lieten we deze gekoeld aan huis leveren door Gustor.be. Makkelijker en verser kan je ze niet vinden...

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...