Peeling

BEAUTYFALL Blog

BEAUTYFALL

Geplaatst op 09-10-2017

Dè beste beautybehandelingen voor het najaar.

Net zoals de seizoenen veranderen, verandert ook onze huid in het najaar. De bruine kleur heeft al haar glorie verloren, en plaatsgemaakt voor een bleker complex. Misschien heeft de zon roet in het eten gegooid en ben je achter gebleven met pigmentvlekken, vergrootte poriën en een ruwere huidstructuur. Wie geluk heeft is niet berokkend met zonneschade, maar merkt wel dat haar huid niet meer hetzelfde eruitziet en aanvoelt als afgelopen seizoen.

Lees meer, over welke beauty behandelingen je huid & body dit najaar ,weer in topconditie brengen.

Peelings versus scrub Blog

Peelings versus scrub

Geplaatst op 18-08-2017

Peelings en scrubs, het is soms verwarrend. Wat is wat en hoe werkt het? Wanneer kun je ze gebruiken en waarvoor dienen ze juist. In deze blog leggen we het verschil uit en geven je de nodige tips mee om er thuis mee aan de slag te gaan. Want wil je een egaal mooie gebruinde huid, dan is een scrub of peeling je beste vriend. Eerst die dode-huid-cellen verwijderen en je huid straalt veel langer.


Biopeeling Neoderma getest Getest

Biopeeling Neoderma getest

Biopeeling

Geplaatst op 04-07-2017

Bij Elke’s Beauty Salon in Leopoldsburg verrast Elke mij door mij uit te nodigen om de biopeeling van Neoderma te testen. Nadat we eventjes gepraat hadden over pigmentvlekken en hormonale veranderingen door de zwangerschap, raadt ze mij aan om deze verzorging eens te proberen. Pigmentatie dien je namelijk best binnen het eerste jaar nadat het verschijnt, aan te pakken om een mooi resultaat te krijgen. Dit is nieuw voor mij en ik wil het gerust een kans geven. Doordat het een biologische peeling is, kan ze gans het jaar toegepast worden en is ze geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Ook tijdens de zwangerschap. Ik ben benieuwd.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...