Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging met edelsteenmassage bij Espelho Getest

Gelaatsverzorging met edelsteenmassage bij Espelho

Beauty

Geplaatst op 22-10-2018

Bij schoonheidsinstituut Espelho in Assebroek kun je terecht bij Isabelle die werkt op natuurlijke huidverzorging en ontspanning. Ze koos hiervoor het merk Organic Spa dat 100% natuurlijk is en met zuivere ingrediënten werkt. Ook tijdens de gelaatsverzorging ligt het accent op ontspanning en tot rust komen. Het is een totaalbeleving die je doet wegdromen. Ik mag de klassieke gelaatsverzorging met edelsteenmassage gaan testen. Ik ben alvast heel benieuwd naar de producten.

Arrangement gelaatsverzorging & massage, bij Nessie's Getest

Arrangement gelaatsverzorging & massage, bij Nessie's

Beauty

Geplaatst op 30-07-2018

Ines van Nessie’s Huidtherapie & Massage in Diksmuide ontvangt mij hartelijk in haar nieuwe praktijk. Ze stelt mij een compleet ontspannen arrangement voor met de Bio Balance gelaatsverzorging Essential en de relaxatiemassage. En daar kon ik geen nee tegen zeggen. Verwacht zeker geen standaard verzorging en behandeling. Ines pikt gevoelens en energieën snel op en dat ontgaat mij niet. Ze is dan ook geboeid door de Ayurveda en een holistische kijk op de mens. Lichaam en geest terug laten ontspannen en in balans brengen, is haar doel.

Lisine Epstein, the gift of beauty Artikel

Lisine Epstein, the gift of beauty

Lisine

Geplaatst op 13-07-2018

Lisine Epstein is reeds 44 jaar hèt schoonheidsmerk bij uitstek voor de professionele schoonheidsspecialiste. Het merk is van Belgische bodem, en wordt ontwikkeld door een professioneel team wetenschappers en dermatologen in Italië.

Puur welzijn te Hamont, een portret Artikel

Puur welzijn te Hamont, een portret

Beauty

Geplaatst op 29-05-2018

Bij schoonheidsinstituut Puur welzijn in Hamont, kunnen dames en heren terecht voor diverse behandelingen inzake huidverbetering, huidverzorging, massages en de betere hand -en voetverzorging. Rosita Habraken, de beautyprofessional aan het roer van Puur welzijn werkt enkel met de beste, professionele producten om het beste uit de huid te halen, dit met echt meetbare resultaten.

Jan Marini Artikel

Jan Marini

Jan Marini

Geplaatst op 29-05-2018

Jan Marini mag met recht de pionier in huidverbetering op de professionele huidverzorgingsmarkt genoemd worden. Het bedrijf heeft samenwerkingsverbanden met een aantal van ’s werelds meest vooraanstaande artsen en onderzoekers om innovatieve klinisch en wetenschappelijk onderbouwde producten op de markt te brengen.

Jean D`Arcel Artikel

Jean D`Arcel

Jean d'Arcel

Geplaatst op 24-05-2018

Jean D’Arcel is één van de beste cosmeticamerken voor professionele schoonheidssalons en consumenten. Al sinds de jaren 60 van de vorige eeuw zijn de Jean D’Arcel producten op de markt. Alle producten zijn op biologische basis en zijn volledig dierproefvrij ontwikkeld. Het merk heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt. Jean d'Arcel is alleen te koop via erkende schoonheidssalons. Naast verzorgingsproducten heeft Jean D'Arcel ook een uitgebreide reeks aan professionele make-up producten.


Instituut Salutem te Ranst, een portret. Artikel

Instituut Salutem te Ranst, een portret.

Beauty

Geplaatst op 24-05-2018

Salutem is niet zomaar het eerste het beste schoonheidssalon, door haar jarenlange ervaring kent Cathy de kneepjes van het vak. Dit fijne, huiselijke schoonheidssalon in Ranst, op een boogscheut van Antwerpen biedt meer dan de standaard schoonheidssalon. Hier kan u terecht voor kwalitatieve en resultaatgerichte gelaats -en lichaamsverzorgingen op maat.

Gelaatsverzorging Kaeso Getest

Gelaatsverzorging Kaeso

Kaeso

Geplaatst op 17-05-2018

Een professionele gelaatsverzorging bij elke seizoenswissel is een must om je huid gezond en stralend te houden. En dit hoeft niet altijd een extreem dure of luxueuze verzorging te zijn. Kaeso is een jong betaalbaar merk met kwalitatieve producten voor een optimale reiniging en hydratatie. Het is lente, de eerste zonnestralen zijn in het land en ik mag bij Schoonheidssalon Evelyne in Harelbeke de verzorging van Kaeso uittesten.

Luxe gelaatsverzorging Maria Galland Getest

Luxe gelaatsverzorging Maria Galland

Maria Galland

Geplaatst op 12-04-2018

Bij Maria Galland is elke gelaatsverzorging een ritueel waardoor ze naar een luxe niveau getild worden. Maria Galland was zelf een ballerina en creëerde unieke bewegingen en choreografieën om de crèmes op het gelaat aan te brengen. Zij besteedde hierbij veel aandacht aan de totale beleving, ook naar geuren en texturen toe. Naast dit wellness-gevoel staan de producten bekend voor hun anti-aging werking. Liliana uit Maldegem neemt mij onder handen en legt uit hoe alles werkt. Ik krijg de luxe behandeling met het unieke gipsmasker, helemaal nieuw voor mij.

Getest, gelaatsverzorging Phytomer Getest

Getest, gelaatsverzorging Phytomer

Phytomer

Geplaatst op 29-03-2018

Adem driemaal rustig in en uit. Annelies heeft de geur van de zee verspreid in haar handen en verstuift aromatisch zeewater. Om het gevoel van de zee naar hier te brengen, en het werkt. Ik waan mij meteen op een zonnig strand met de golven aan mijn voeten. Phytomer is een maritiem merk en alle bestanddelen komen uit de zee. Maar zij gaan ook teruggeven wat ze aan de zee ontnomen hebben. Ik mag de klassieke gelaatsverzorging uittesten die werkt op huidverbetering in combinatie met een uniek relaxerend rugritueel. Ik geef mij helemaal over in Annelies haar handen van schoonheidsinstituut à l’Aise in Geraadsbergen.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...