Beauty

Body & Senses te Menen, 'Partner in Excellence' Artikel

Body & Senses te Menen, 'Partner in Excellence'

Geplaatst op 02-07-2020

Laurens gaat langs bij de stralende Katy van Body & Senses in Menen. Hier stapt u binnen in een oase van rust en verwelkomt Katy u hartelijk in haar nestje. Geef uw lichaam en geest rust in deze drukke tijden dankzij een energetische massage, gelaats- of lichaamsverzorging. Ontspan u, één met de natuur.

Happy beach body Blog

Happy beach body

Geplaatst op 29-06-2020

1 JULI, de eerste dag van de grote vakantie! Voor veel mensen betekent dit even terugschakelen naar een lagere versnelling. Bij het hele vakantie-gebeuren komt soms ook wel wat stress kijken. Hier lijken vooral de dames last van te hebben van o.a. inpakstress, maar ook beach body en summerproof stress. Laat je niet langer gek maken door misleidende reclames en perfecte instagram influencers. Probeer gewoon lief te te zijn voor dat fijne lijf. Met de verwen tips in volgende blog kom je al een heel eind.

Kies voor een professioneel logo Artikel

Kies voor een professioneel logo

Geplaatst op 25-06-2020

Een logo past bij jou, jouw zaak en je professionele uitstraling. Een goed logo is simpel, doeltreffend en valt op. Je kiest een logo en dat is voor jaren het uitgangsbord van je zaak. Het is dan ook belangrijk om een logo professioneel te laten ontwerpen en verdient de nodige aandacht. Wanneer je logo eruit ziet alsof het in Word is gemaakt, zullen mensen twijfelen over de kwaliteit van je product of dienst. Daarom is het zeker een investering waard!

Instituut Miranda Sterk te Sint-Truiden, Partner in Excellence Artikel

Instituut Miranda Sterk te Sint-Truiden, Partner in Excellence

Geplaatst op 22-06-2020

Miranda Sterk in Sint-truiden is gediplomeerd en gespecialiseerd in huidverbetering en heeft de ‘Partner in Excellence’ in ontvangst mogen nemen. Zij kent, met haar dertig jaar ervaring, de kneepjes van het vak. Door de jaren heen, heeft zij zich steeds meer verdiept in de werking van de huid. Hierdoor werkt zij op een hoger niveau dan de klassieke schoonheidsverzorging, dankzij hoogstaande merken die resultaat beloven en geven. Onze business coach Laurens brengt Miranda een bezoek om haar te verrassen met de Award. 

De zon, vriend of vijand? Blog

De zon, vriend of vijand?

Geplaatst op 22-06-2020

De zon, de ene dag is hij je vriend, hij kust je huid, geeft je een goed gevoel en de wereld ziet er plots weer een stuk beter uit. De andere dag je vijand, wanneer je net iets te lang genoten hebt van een zonovergoten dagje op het strand en je zo rood als een kreeft bent. Er wordt veel geschreven over de goede en slechte eigenschappen van de zon, in deze blog nog eens alles op een rijtje.

Katjan te Houthalen-Helchteren 'Partner in Excellence' Artikel

Katjan te Houthalen-Helchteren 'Partner in Excellence'

Geplaatst op 22-06-2020

Laurens de business coach bij Lifestylebooking is vandaag te gast bij Linda van Katjan in Houthalen-Helchteren, een praktijk voor massage, voetreflexologie, bachbloesems, voedingsadvies en kruiden. Linda helpt haar klanten om samen de balans te bereiken en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te bevorderen. Meer energie, een goede nachtrust, een gezond lichaam en kalme geest helpen je al een heel stuk op weg.


Sawadi te Kruibeke 'Partner in Excellence' Artikel

Sawadi te Kruibeke 'Partner in Excellence'

Geplaatst op 19-06-2020

Laurens gaat langs bij Sawadi en energetisch therapeut Anne Elisabeth te Kruibeke. "Wij bieden vanuit vakkennis en eigen levenswijsheid coaching, healings en massages aan. De energetische werking en verdieping van de massages zijn tevens een weerspiegeling van hoe wij ook onze healings en coaching geven", verklaart Anne Elisabeth.

Bekendmaking ' Partners In Excellence ' Artikel

Bekendmaking ' Partners In Excellence '

Geplaatst op 17-06-2020

Benieuwd wie de Lifestylebooking quality award 'Partner in Excellence' 2019  behaalde? Met onze award belonen jullie als klant van Lifestylebooking de partners die dat tikkeltje extra doen waardoor jullie vaste klanten worden.

Eet volgens je bloedgroep en blijf gezond Artikel

Eet volgens je bloedgroep en blijf gezond

Geplaatst op 16-06-2020

Waarom werkt het ene dieet voor de ene persoon wel en haalt het niks uit voor de andere? Heb je jezelf al eens die vraag gesteld als je collega honderuit vertelt dat ze al 5kg vermagerd is dankzij het paleo-dieet, proteïne-dieet, soepdieet, sapkuur of door het schrappen van koolhydraten. Sommige mensen eten enkel rauwkost en anderen kunnen 2x per week frietjes eten. Of nog erger lijken nergens op te moeten letten. Maar is dat wel zo? En hoe komt dit nu precies? 

20 tips voor een gelukkige & gezonde Lifestyle Blog

20 tips voor een gelukkige & gezonde Lifestyle

Geplaatst op 09-06-2020

Het gewone leven begint stilaan te ontwaken en zijn gewone gangetje terug te vinden. Voor je het weet liggen de dagelijkse rush en beslommeringen weer om de hoek. Wees waakzaam en laat je er niet in meeslepen. Kies voor kleine veranderingen, bewaak je balans, las korte pauze-momentjes in waar je kan en enkele heerlijke uurtjes me-time in het weekend. Om er zo voor te zorgen dat je elke dag van de week net ietsje beter en gelukkiger maakt.


eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...