Beauty

Fake Bake Blog

Fake Bake

Geplaatst op 06-04-2020

De zomer is in aantocht, een bruin kleurtje zou nu zeker niet misstaan. Een gezonde bruine kleur welteverstaan. De zonnebank is tegenwoordig niet langer onze beste vriend in bleke dagen. Nadat vele wetenschappelijke studies hebben aangetoond welke schade deze zonnekanonnen aanrichten, weten we wel beter. Zelfbruiners zijn de oplossing in korte-rokjes-dagen. De tijd dat deze spray tans ons eruit lieten zien als een orange gevlekt luipaard liggen gelukkig ver achter ons. Zelfbruiners die nu op de markt zijn, komen hun beloftes na en mogen zeker niet ontbreken in je beauty kit.

#blijfinuwkot bellen blazen Blog

#blijfinuwkot bellen blazen

Geplaatst op 03-04-2020

En de paasvakantie is van start gegaan. Het begin van een mooie tijd. De lente. De zon. Een eerste BBQ. De natuur ontwaakt. Familie. Paaseieren rapen bij de grootouders. Uitstapjes naar een pretpark of dierentuin. Maar dit zit er nu niet in. #blijfinuwkot is verlengd. De derde thuis-blijf-week is achter de rug. Het was terug full house met 3 kids in huis. Maar ondanks de drukte, verloopt alles hier rustig. En mijn dagen zijn goed gevuld. 

Het Holistisch Instituut, een portret Artikel

Het Holistisch Instituut, een portret

Geplaatst op 02-04-2020

Het Holistisch Instituut in Brugge is geen standaard salon, maar een gezondheidscentrum waar je als mens ondersteuning en begeleiding kan krijgen daar waar nodig door verschillende bekwame therapeuten (psycholoog, yoga, kindercoach, gezondheidscoach, holistische vroedvrouw, EFT therapeut). Werk samen met o.a. Audrey naar een harmonisch, natuurlijk evenwicht. Gebaseerd op ontspanning – met een deugddoende massage of heerlijke gelaatsverzorging –, een evenwichtige voeding en een goede verzorging. De natuurlijke cosmetica van dr. Hauschka o.b.v. plantenextracten ondersteunt haar gezondheidsvisie.

MIJN BOEK, voor leven in jouw gewenste situatie Artikel

MIJN BOEK, voor leven in jouw gewenste situatie

Geplaatst op 30-03-2020

Soms denk je aan die ene persoon die je al lang niet meer gesproken hebt. En plots krijg je een berichtje om eens af te spreken. Of hoop je dat alle verkeerslichten op groen springen als je voorbij rijdt, en dat gebeurt ook weliswaar op een goede dag. Je bent net te laat voor een belangrijke meeting als je de overvolle parking op draait, en dan rijdt er plots een wagen weg. Of als je geen zin hebt om naar dat feestje te gaan, belt die persoon af wegens ziekte. Allemaal meevallers? Of toeval? Of is het soms voorbestemd?
Bestel "MIJN BOEK"

Corona, de pot op Blog

Corona, de pot op

Geplaatst op 27-03-2020

Het ongeloof is langzaam weggeëbd. De opstandigheid is stilletjes gaan liggen. De adrenaline van het begin zakt naar een normaal niveau. De eerste week hebben we vooral nodig gehad om alles thuis georganiseerd te krijgen. Een goede dagplanning helpt daarbij. Hoewel de tijd veel trager lijkt te gaan, zijn we toch al 2 weken verder na de start van de lockdown. En hebben we allemaal al veel tijd gehad om na te denken in onze gouden kooi met een immense voorraad toiletpapier.


Shamanic soul session bij Innerpower Getest

Shamanic soul session bij Innerpower

Geplaatst op 23-03-2020

De laatste tijd loop ik wat gestrest en humeurig rond, zonder dat ik er echt goed mijn vinger op kan leggen. Er is wel één en ander gebeurd de laatste maanden in mijn leven, maar iedereen is nog gezond en wel. We hebben eten en onderdak, alles is oké op het werk, niks schokkends eigenlijk… en toch is er iets. Het lijkt soms alsof ik niet meekan met wat er allemaal rondom mij gebeurt. Ik besluit mezelf even een rustpauze te gunnen en maak een afspraak voor een Shamanic Soul Session bij Innerpower.


Holistisch huisarts over Corona: 0% controle, 100% invloed Blog

Holistisch huisarts over Corona: 0% controle, 100% invloed

Geplaatst op 20-03-2020

De huidige omstandigheden (en noodzakelijke maatregelen) brengen je keihard in contact met de belangrijke waarden in jouw leven. De waarden vrijheid, gezondheid en vertrouwen. Hoe kan jij deze waarden ook nu in jouw leven invulling blijven geven zonder dat je daarbij afhankelijk wordt van de situatie om jou heen? Wat kan jij doen of laten om je vrij te blijven voelen terwijl je bewegingsruimte van buitenaf steeds verder beperkt wordt? 

De eerste thuis-blijf-week zit erop Blog

De eerste thuis-blijf-week zit erop

Geplaatst op 20-03-2020

En dan werd het stil. Stil in mezelf, maar ook rondom mij… in de wereld. Het Corona-virus. Geleidelijk aan werden er stappen genomen en maatregelingen getroffen. Hou kinderen zo veel mogelijk thuis. Werk van thuis uit. Hou anderhalve meter afstand van mensen bij de bakker of in de slagerij. Ga vooral niet hamsteren, er is voldoende voorraad. Draag zorg voor jezelf en de anderen. Blijf in je kot.


15 tips om te ondernemen tijdens de corona-crisis Artikel

15 tips om te ondernemen tijdens de corona-crisis

Geplaatst op 19-03-2020

Ondernemers, blijf niet bij de pakken zitten. Afspraken zijn geannuleerd en je mag niet meer de baan op. Een lege agenda voelt misschien in de eerste plaats beangstigend aan. Maar het creëert ook tijd en ruimte om to do’s aan te pakken die al lang op je lijstje staan. Til je zaak online en offline naar een hoger niveau dankzij deze tips. Investeer deze tijd nu om op lange termijn de vruchten te plukken.


Het Corona-virus dwarsboomt dagelijks leven Blog

Het Corona-virus dwarsboomt dagelijks leven

Geplaatst op 13-03-2020

Waar we ook niet meer omheen kunnen is het Corona-virus. Ik wil er eigenlijk geen woorden aan verspillen. Epidemie. Pandemie. Chaos. Paniek. Massahysterie. Lockdown. Dit zijn er maar enkele. Ja het komt dichterbij. Nee dat is/was niet onvermijdelijk. De media doen hun verhaal en politici zijn hun sprekers. Nemen ze juiste maatregelingen en stellen ze mensen gerust? Of weigeren ze een hand te geven en niezen ze in hun elleboog. It’s all in the mind. Ik doe er niet aan mee. Helaas dwarsboomt Corona wel mijn ski-plannen in Italië. Damn you Corona.


eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...