Beauty

Getest relaxatiemassage bij De Verandering Getest

Getest relaxatiemassage bij De Verandering

Geplaatst op 20-05-2019

Of je nu met bepaalde klachten zit of je gewoon eens wilt ontspannen, een massage is daar ideaal voor. Bij Massagepraktijk De Verandering in Oostnieuwkerke ligt het accent op een zachte, doch diepgaande, complete relaxatiemassage. Heidi combineert waar nodig technieken zoals lymfedrainage en drukpunten om zo alles weer te laten stromen. Op tijd en stond een massage krijgen, is bovendien erg bevorderlijk om proactief je lichaam en geest gezond te houden. Tijd maken voor jezelf, is de boodschap. En met plezier maak ik tijd om deze massage te testen.

Massagepraktijk De Verandering te Oostnieuwkerke, een portret Artikel

Massagepraktijk De Verandering te Oostnieuwkerke, een portret

Geplaatst op 20-05-2019

Bij Massagepraktijk de Verandering in Oostnieuwkerke kan je terecht voor verschillende vormen van massage die bijdragen tot een volledige relaxatie. Heidi ontwikkelde haar passie voor het masseren met hart en ziel. Ze specialiseerde zich in de ontspanningsmassage met aromatherapie voor volwassenen, kinderen en baby. Ze geeft ook workshops per twee voor wie graag wil oefenen op elkaar. Een relaxerende massage brengt je in een diepere ontspanning en nodigt je uit om alles los te laten.

Zielevlinder in Ledegem, een portret Artikel

Zielevlinder in Ledegem, een portret

Geplaatst op 10-05-2019

Zielevlinder in Ledegem is een verborgen pareltje voor wie even tot rust wil komen of energetisch wil opladen via healing. Nancy haar warme ogen en rustige uitstraling zorgen ervoor dat je meteen op je gemak bent. Soms zijn we even de weg kwijt. Of zijn er zaken waar niet direct duidelijkheid over komt, hoe hard we ook ons best doen. Af en toe hebben we een duwtje nodig van buitenaf, een luisterend oor, of iemand die net datgene aanreikt die zo dierbaar kan zijn. Nancy luistert even met je mee en dat kan via een afstemming of een healing bij Zielevlinder.

Iduna Huidtherapeute in Turnhout, een portret Artikel

Iduna Huidtherapeute in Turnhout, een portret

Geplaatst op 02-05-2019

Iduna Huidtherapeute in Turnhout is een experte in huidverbetering. Met het innovatieve Meso-T8+ apparaat haalt Sabine topresultaten bij het behandelen van echte probleemhuiden, zoals acné, couperose, psoriasis, maar ook op vlak van anti-aging. 

Huidanalyse en meso-T8+ therapie Getest

Huidanalyse en meso-T8+ therapie

Geplaatst op 02-05-2019

Er zijn tal van aanbieders en schoonheidsbehandelingen op de markt. De technologie staat niet stil en tegenwoordig kan je met een pijnloze behandeling ongelooflijke resultaten boeken. De tijd van ‘wie mooi wil zijn, moet pijn leiden’ is bij Iduna Huidtherapeute in Turnhout in ieder geval verleden tijd.

Physiobalance & Beautysalon Smaafalys in Antwerpen, een portret Artikel

Physiobalance & Beautysalon Smaafalys in Antwerpen, een portret

Geplaatst op 02-05-2019

Physiobalance & Beautysalon Smaafalys in Antwerpen is een totaalconcept voor wie naar afslanking, figuurcorrectie en beauty op zoek is. Samira biedt resultaatgerichte en pijnloze behandelingen aan voor wie haar lichaam wil corrigeren. Je kan er ook terecht voor gelaatsverzorgingen en andere beauty behandelingen. Elke klant is hier koning en ze maken hier graag tijd vrij voor je.

Energetische lichaamsbehandeling Phyto5 Getest

Energetische lichaamsbehandeling Phyto5

Geplaatst op 29-04-2019

Body & Senses in Menen is niet zomaar een klassiek schoonheidsinstituut. Katy onderscheidt zich door zich te specialiseren in energetische massages, lichaams- en gezichtsverzorgingen met Phyto 5. Phyto 5 is een Zwitsers merk o.b.v. natuurlijke kleien, mineralen en olieën. Je voelt dat de producten iets doen, je proeft ze als het ware en baadt ondertussen in licht en kleur om je helemaal terug op te laden. Hoog tijd dus om dit eens te testen, want ik kan wel een energie-boost gebruiken.

Body & Senses in Menen, een portret Artikel

Body & Senses in Menen, een portret

Geplaatst op 29-04-2019

Bij Body & Senses in Menen stapt u binnen in een oase van rust en verwelkomt Katy u hartelijk in haar nestje. Geef uw lichaam en geest rust in deze drukke tijden. U wordt verzorgd met de natuurlijke producten (algen, kleien en etherische oliën) van Phyto 5 en chromatherapie (licht & kleur). Ze geven u de subtiele kracht uit planten voor een natuurlijke en stralende schoonheid, evenwicht en harmonie. Katy legt je niet alleen in de watten, maar dankzij de energetische massages, gelaats- en lichaamsbehandelingen laat ze uw energie terug stromen.

Relax & Beauty Tess in Oudenaarde, een portret Artikel

Relax & Beauty Tess in Oudenaarde, een portret

Geplaatst op 29-03-2019

Relax en Beauty Tess is gelegen in het hartje van het historische stadscentrum van Oudenaarde. In een charmant traditioneel statig herenhuis vestigde Tess er in 2012 haar schoonheidsinstituut Relax & Beauty Tess. De sympathieke en vriendelijke Tess specialiseerde zich in pedicure, gelaatsverzorgingen met Jojoba Care en nagels. De nadruk bij de gelaatsverzorgingen met natuurlijke producten ligt op relaxatie en onthaasting. Je kunt bij Tess ook terecht voor manicure, massage, lichaamsverzorging, epilaties en make-up.

Sundari in Stekene, een portret Artikel

Sundari in Stekene, een portret

Geplaatst op 28-03-2019

Sundari in Stekene biedt schoonheidsverzorging en massages in een aangename en ontspannen sfeer, met de focus op natuurlijke producten, kwaliteit en persoonlijke aandacht. Eva ziet het als haar missie om mensen te helpen zich goed te voelen, zowel uiterlijk als innerlijk. Wanneer je rust vindt in jezelf, vindt dit zijn uitstraling in je uiterlijk, en vice versa. Sta jezelf toe er af en toe tussenuit te gaan in deze stressvolle samenleving en je bij Sundari in puurheid te laten verwennen.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...