Beauty

Kel'Beauté te Wachtebeke, Partner in Excellence Artikel

Kel'Beauté te Wachtebeke, Partner in Excellence

Geplaatst op 24-09-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij de spontane en vriendelijke Kelly van schoonheidssalon Kel’Beauté in Wachtebeke. U kan er terecht voor allerlei behandelingen zoals gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, voetverzorging, make-up, wimpers en wenkbrauwen en handverzorging. Kelly haar doel is u me-time te laten ervaren in uw drukke leven. Dit tracht ze te doen dankzij een warm, persoonlijk onthaal in een huiselijke sfeer, zodat u ten allen tijde tot rust kan komen.

Beauty changes with the season Blog

Beauty changes with the season

Geplaatst op 23-09-2020

Nu de herfst officieel in het land is en de dagen duidelijk korter en frisser zijn, worden herinneringen aan de zomer diep gekoesterd. De zomergarderobe wordt opgeborgen en maakt plaats voor warme kleding, sokken en sjaals. De herfst heeft altijd een mooi kleurenpallet in petto met warme tinten zoals oranje, geel, kastanjebruin en mosgroen. Je  zongebruinde kleur waar je afgelopen zomer zo hard voor gewerkt hebt, vervaagt en maakt plaats voor een doffere en blekere teint.


Relaxatie Zen'ti te Moen, Partner in Excellence Artikel

Relaxatie Zen'ti te Moen, Partner in Excellence

Geplaatst op 22-09-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij Relaxatiepraktijk Zen'ti te Moen met de award ‘Partner in Excellence’. In deze warme sfeervolle praktijk kun je helemaal tot rust kunt komen en genieten. Je kunt hier genieten van ontspannende, en energetische massages, of een persoonlijke relaxatiebehandeling. Binnen dit totaalconcept zijn er ook Beauty & Relax Rituelen, lichaamspeelings, -pakkings en gelaatsverzorgingen. Er hangt een knusse en gezellige sfeer en al snel waan je je helemaal in een veilige, warme en beschermde cocoon. Eventjes alles loslaten en terug tot jezelf komen.


Boost je weerstand met kruidenthee Blog

Boost je weerstand met kruidenthee

Geplaatst op 21-09-2020

Het bladerdek verkleurt naar warme rode, gele en oranje tinten. Regen en wind slaan in ons gezicht. We trekken onze jas iets hoger en duiken achter onze sjaal. De warme zomer hebben we achter ons gelaten. De eerste verkoudheden en lopende neuzen duiken reeds op. Tijd dus om ons innerlijke vuurtje aan te wakkeren en onze weerstand te boosten. En dit dankzij de geneeskundige kracht van kruiden, zoals gember, zoethout en tijm.


Het Holistisch Instituut te Brugge, Partner in Excellence Artikel

Het Holistisch Instituut te Brugge, Partner in Excellence

Geplaatst op 17-09-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij Audrey van Het Holistisch Instituut in Brugge. In 2017 verhuisde Audrey van haar mama’s natuurwinkeltje in Maldegem naar dit prachtige herenhuis langs de vaart in Brugge. Waar ze oorspronkelijk startte vanuit de schoonheidszorgen, is ze geëvolueerd naar energetisch therapeut. Samen met haar partner Jeroen die gespecialiseerd is in numerologie en karakteranalyse. Het Holistisch Instituut is een huis voor zelfontplooiing, innerlijke en uiterlijke verzorging en mensen die willen groeien.


Test: Bepaal jouw huidtype Blog

Test: Bepaal jouw huidtype

Geplaatst op 15-09-2020

Voor veel mensen is het moeilijk om te bepalen welk huidtype ze hebben en welke producten nu best bij hen passen. Deze test is speciaal ontwikkeld door dermatoloog dr. Leslie Baumann om te kijken welk huidtype je hebt van erg droog tot erg vettig. Vul de 10 vraagjes in, tel je score op en je weet onmiddellijk je resultaat.

Test: Heb jij een gevoelige huid? Blog

Test: Heb jij een gevoelige huid?

Geplaatst op 15-09-2020

Word jij gemakkelijk rood en reageert je huid bij de minste aanraking met een verkeerd product of stofje? Heb je een erg bleke huid die altijd verbrandt? Krijg je rode vlekken en uitslag bij het dragen van juwelen? Dan ben jij misschien wel een erg gevoelige huidtype. Deze test is speciaal ontwikkeld door dermatoloog dr. Leslie Baumann om te kijken hoe gevoelig je huid is en waar die op reageert. Vul de  15 vraagjes in, tel je score op en je weet onmiddellijk je resultaat.

Klanten weten ons nu te vinden dankzij Lifestylebooking Artikel

Klanten weten ons nu te vinden dankzij Lifestylebooking

Geplaatst op 15-09-2020

In 2014 startten vader en dochter, John en Joy, hun groepspraktijk Jaytho voor massage, relaxatie, healing en coaching in Anzegem. De landelijke hoeve ligt verscholen achter een bos en is omgeven door zonlicht, groen en water middenin de natuur. Voor hun website en online Facebook campagne, beslisten ze om samen te werken met Lifestylebooking. Dankzij de nieuwe website, artikels in het online magazine en Facebook promotie vonden tal van nieuwe klanten de hobbelige weg door het bos naar de hoeve & groepspraktijk Jaytho.

Huid-detox voor huidanalyse Blog

Huid-detox voor huidanalyse

Geplaatst op 15-09-2020

Voor veel mensen is het moeilijk om te bepalen welk huidtype ze hebben en welke producten nu best bij hen passen. Heb je enkele uren na het opstaan een glimmende T-zone? Of voelt je huid na het douchen trekkerig aan? Misschien wordt je wel rood bij het minste? En wat als je een gemengde huid hebt? Het is helemaal niet zo zwart-wit om te weten welke huid en huidbehoeftes je hebt. Maar dan is het wel eerst belangrijk om een huid-detox te doen.

A l'aise te Geraardsbergen, Partner in Excellence Artikel

A l'aise te Geraardsbergen, Partner in Excellence

Geplaatst op 14-09-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij de vriendelijke en gastvrije Annelies van schoonheidsinstituut A l’aise te Geraardsbergen. Vanuit haar eigen interesse naar een stralende en gezonde huid, specialiseerde ze zich in huidverbetering voor wie op zoek is naar een frisse uitstraling. Mensen zich laten goed voelen en doen stralen is haar passie. Verder hecht Annelies heel veel belang aan een warme persoonlijke benadering, deskundig advies en bijpassende producten. 

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...