Beauty

Valetudo Figuurcorrectie in Vosselaar, een portret Artikel

Valetudo Figuurcorrectie in Vosselaar, een portret

Geplaatst op 19-03-2019

Ben je niet tevreden met je figuur? Ben je die vetkussentjes ook zo beu? Ben je afgevallen en blijft het resultaat uit, omdat je met huidoverschot zit? Dan kan Dorien van Valetudo Figuurcorrectie in Vosselaar jou helpen. Ze is dé specialist in Lipofreeze en huidverstevigende behandelingen en staat je bij met professioneel advies en begeleiding. Je kan er ook terecht voor een spray tan en ben je met een groepje van minimum 5? Dan komt ze bij je thuis voor een heuse “spray tan party”! Hunker je naar een lichaam in topvorm? Dan is dit het perfecte adresje. Dorien helpt je jouw nieuwe levensstijl bereiken.

Lipofreeze bij Valetudo Figuurcorrectie in Vosselaar Getest

Lipofreeze bij Valetudo Figuurcorrectie in Vosselaar

Geplaatst op 19-03-2019

Ik worstel al heel mijn leven met mijn gewicht. Alle diëten zijn ondertussen de revue gepasseerd en ik jojo van de grootste maat naar de kleinste. Het laatste jaar ben ik er in geslaagd om toch wel wat kilo’s te verliezen, die er ook effectief afblijven. Toch blijven de probleemzones een doorn in het oog. Ik ben ook al eens gaan horen naar de mogelijkheden van een liposuctie, maar het schrikt toch enorm af. Ik ga niet graag onder het mes en nog minder onder narcose. Ik heb al wel eens van Cryolipolyse gehoord en het lijkt me een goed alternatief, maar ik vind het toch wel een beetje eng en vraag me af hoe het in zijn werk gaat.

Lotus Body & Soul in Wortel, een portret Artikel

Lotus Body & Soul in Wortel, een portret

Geplaatst op 08-03-2019

Lotus Body & Soul in Wortel is een holistische praktijk, waar je terecht kan voor bijzondere energetische massages en healing. De bedreven Suzanne is gepassioneerd en door haar hartelijke persoonlijkheid voel je je meteen op je gemak. Ze omschrijft haar vak als “mensen uit in hun hoofd halen en terug in hun lijf zetten” en ze zo opnieuw te laten stralen. Ze doet dit door op zoek te gaan naar bepaalde blokkades en die dan intuïtief door een combinatie van technieken op te lossen. Je krijgt dus een behandeling die op je lijf geschreven is. 

Hair & Beautysalon Kathleen in Turnhout, een portret Artikel

Hair & Beautysalon Kathleen in Turnhout, een portret

Geplaatst op 27-02-2019

Hair & Beautysalon Kathleen in Turnhout is een totaalconcept. Je kan er terecht voor je haar, beauty en goed kleur- en stijladvies. Beneden vind je het kapsalon en op de bovenverdieping is er een schoonheidssalon ingericht met 2 behandelstoelen. Ideaal voor duo behandelingen in een huiselijke sfeer. Kathleen heeft een zeer uitgebreid aanbod en werkt voor het gelaat met de topproducten van Ahava met bestanddelen van de Dode Zee. Je kan er ook leuke workshops volgen, ideaal om met vriendinnen, familie of collega’s te doen.

Kleuranalyse bij Hair & Beautysalon Kathleen in Turnhout Getest

Kleuranalyse bij Hair & Beautysalon Kathleen in Turnhout

Geplaatst op 27-02-2019

Ik ben wel met mode bezig en heb een “feel good dressing”. Ik kan echt blij worden van het dragen van bepaalde kledingstukken. De laatste jaren draag  ik meer kleur, want ik merk dat ik daar toch wel blijer van word. Als ik zwart draag, zie ik er toch een beetje bleker uit als normaal. Daarentegen is dit toch wel de hoofdtoon in mijn kleerkast. Hoewel ik denk dat ik goed bezig ben, ben ik wel benieuwd naar wat een professionele kleurconsulente er van vindt.

Instituut Saforya in Melle, een portret Artikel

Instituut Saforya in Melle, een portret

Geplaatst op 12-02-2019

Bij Slow Beauty Instituut Saforya in Melle, treed je binnen in een Oosters getinte wereld van rust en ontspanning. De zorgzame Saskia zorgt voor een warm welkom, sfeervol kader en stelt je meteen op je gemak. Ze specialiseerde zich in tal van massages en gelaatsverzorgingen met de natuurlijke merken Sol’Esta en Body & Bess voor zorgpatiënten. Hier komen lichaam en geest in balans. Elke verzorging is een unieke en persoonlijke ervaring.  Saskia zorgt voor jouw innerlijk en uiterlijk beauty momentje.

Hoe kies je nu de juiste wijn? Interview

Hoe kies je nu de juiste wijn?

Restaurant

Geplaatst op 05-02-2019

Smaken verschillen. Wit, rood of rosé? Een lekker glaasje wijn voor bij je dinner met wild, zalm met gestoomde groentjes of tapasschotel? Heerlijk… maar hoe kies je nu de juiste wijn? Bart van wijnhandel Bodegon in Izegem legt ons uit hoe hij tewerk gaat. Bij Bodegon vind je een exclusief aanbod Spaanse, Italiaanse en Portugese wijnen in verschillende prijsklasses. Bart gaat samen met jou op zoek naar de perfecte wijn voor bij jouw gelegenheid binnen jouw budget.

Schoonheidsinstituut Kel'Beauté, te Wachtebeke Artikel

Schoonheidsinstituut Kel'Beauté, te Wachtebeke

Geplaatst op 01-02-2019

Kel’Beauté is een schoonheidssalon gevestigd te Wachtebeke waar je terecht kan voor alle schoonheidsbehandelingen zoals gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, pedicure, make-up, wimpers en wenkbrauwen, gelnagels en manicure. Kelly heeft gekozen voor de hoogwaardige verzorgingsproducten van Sol’Esta, Alessandro en de make-up van Bellapierre. Haar doel is het verbeteren van jouw innerlijke en uiterlijke schoonheid, door je me-time te laten ervaren in het drukke leven. Dit tracht Kelly te doen dankzij een professionele aanpak, gecombineerd met een warm, persoonlijk onthaal in een huiselijke sfeer, zodat je ten allen tijde tot rust kan komen.

Skin treatments by Basaunata, te Beervelde Artikel

Skin treatments by Basaunata, te Beervelde

Geplaatst op 01-02-2019

Sinds 2012 is Basaunata in Beervelde een sfeervol, luxueus en gekend wellnesscentrum. Alle faciliteiten voor een complete sauna-ervaring zijn er aanwezig: verwarmd buitenzwembad, sauna, ruime jacuzzi, Turks stoombad Hammam, IR-sauna en verschillende relax-hoekjes. In 2017 breidde Jorna de sauna uit met een schoonheidsinstituut die zich exclusief inzet op huidverbetering. Skin Treatments van RégimA is een uniek huidverjongend en -verbeterend gamma voor gelaatsverzorgingen.

Mindfulness Coaching bij Jaytho, Anzegem Getest

Mindfulness Coaching bij Jaytho, Anzegem

Geplaatst op 11-01-2019

Wat als je even niet meer weet hoe je alles moet balanceren in je leven? Werk, gezin, sociale verplichtingen, hobby’s en bovenal perfect gelukkig zijn. We leven in een gejaagde en veeleisende maatschappij. Maar vaak vragen we dit ook van onszelf. Wat nu als dit allemaal projectie is van gedachten? Er is geen plaats voor gevoelens, stilte of eventjes kunnen ontsnappen aan de realiteit. Tot we op een punt komen dat het niet meer gaat. Vaak is het moeilijk om alleen terug op de rails te geraken, een coach kan je hierbij helpen. Ik mag bij Jaytho in Anzegem het coaching traject ‘mindfulness & healing’ volgen.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...