Beauty

Luisterkind, afstemming van de ziel Getest

Luisterkind, afstemming van de ziel

Geplaatst op 16-07-2019

Luisterkind is een afstemming waarbij geluisterd wordt naar de ziel, naar wat er leeft en wat anders kan en mag. Je dient enkel schriftelijk je naam, geboortedatum, gezinssituatie en mogelijke vragen door te sturen. Zoals veel mama’s met jonge kids is het een dagelijkse oefening om de balans te zoeken en bewaren. Werken, huishouden, kindjes, partner, hobby’s, vrienden… Hou die ballen allemaal maar eens tegelijk in de hoogte. Ik stuur mijn gegevens door naar Nancy van Zielevlinder te Ledegem en wacht benieuwd het resultaat af.


Cryo Stretto in Meerhout, een portret Artikel

Cryo Stretto in Meerhout, een portret

Geplaatst op 10-07-2019

Bij schoonheidsinstituut Cryo Stretto in Meerhout hebben ze de nieuwste machines in huis op vlak van afslanking en esthetiek. Je kan er terecht voor niet-invasieve behandelingen voor vetbevriezing, spierversteviging, huidverbetering, cellulitis, kleurtherapie, huidvernieuwing, anti-aging en gezond bruinen met direct resultaat. Daarnaast zijn ze ook verdeler van de meest innovatieve toestellen op de markt en bieden ze opleidingen aan voor beauty professionals. Ondanks de hightech behandelingen, zorgen deze mooi makers dat alles in een ontspannen sfeer verloopt en met de beste zorgen.

vetbevriezing met Cryo 21 bij Cryo Stretto in Meerhout Getest

vetbevriezing met Cryo 21 bij Cryo Stretto in Meerhout

Geplaatst op 10-07-2019

Afvallen zonder sporten, zonder diëten, zonder chirurgische ingreep, … Een fabel? Nee, tegenwoordig is het mogelijk door middel van vetbevriezing. Dit is een veilige methode om permanent van je overtollige vet af te komen. Momenteel is deze technologie heel erg in ontwikkeling en zijn er verschillende behandelingen op de markt. Ik mag de cryo 21 uittesten, die meteen en vooral een pijnloos resultaat belooft.

Mepilan te Lier, een portret Artikel

Mepilan te Lier, een portret

Geplaatst op 25-06-2019

“Mensen helpen in hun kracht te staan”, dat is wat Maria en Wouter doen bij Mepilan te Lier. En dit dankzij een breed aanbod aan behandelingen zoals o.a. coaching, massage en healing. Maar ze bieden ook retraites, workshops en cursussen aan voor wie zich er in wil verdiepen. De groepspraktijk Mepilan is gecreëerd vanuit een energetisch en holistisch perspectief om de mens in zijn geheel te bekijken. Wouter en Maria zijn met elkaar verbonden in een ver historisch verleden en hebben elkaar hier terug gevonden. Ze halen hun inspiratie en kracht uit de natuur en het universum. Samen helpen en begeleiden ze mensen op hun persoonlijk traject.

Waarom Kelly 'Deals'  verkoopt op Lifestylebooking.be Interview

Waarom Kelly 'Deals' verkoopt op Lifestylebooking.be

Geplaatst op 22-05-2019

“Waarom een korting geven?” Dit is een veelgehoorde reactie. Wij legden dit voor aan Kelly van Schoonheidsinstituut Aïromi uit Wachtebeke en zij legt ons uit wat er voor haar veranderd is dankzij de deals op Lifestylebooking.

Getest relaxatiemassage bij De Verandering Getest

Getest relaxatiemassage bij De Verandering

Geplaatst op 20-05-2019

Of je nu met bepaalde klachten zit of je gewoon eens wilt ontspannen, een massage is daar ideaal voor. Bij Massagepraktijk De Verandering in Oostnieuwkerke ligt het accent op een zachte, doch diepgaande, complete relaxatiemassage. Heidi combineert waar nodig technieken zoals lymfedrainage en drukpunten om zo alles weer te laten stromen. Op tijd en stond een massage krijgen, is bovendien erg bevorderlijk om proactief je lichaam en geest gezond te houden. Tijd maken voor jezelf, is de boodschap. En met plezier maak ik tijd om deze massage te testen.

Massagepraktijk De Verandering te Oostnieuwkerke, een portret Artikel

Massagepraktijk De Verandering te Oostnieuwkerke, een portret

Geplaatst op 20-05-2019

Bij Massagepraktijk de Verandering in Oostnieuwkerke kan je terecht voor verschillende vormen van massage die bijdragen tot een volledige relaxatie. Heidi ontwikkelde haar passie voor het masseren met hart en ziel. Ze specialiseerde zich in de ontspanningsmassage met aromatherapie voor volwassenen, kinderen en baby. Ze geeft ook workshops per twee voor wie graag wil oefenen op elkaar. Een relaxerende massage brengt je in een diepere ontspanning en nodigt je uit om alles los te laten.

Zielevlinder in Ledegem, een portret Artikel

Zielevlinder in Ledegem, een portret

Geplaatst op 10-05-2019

Zielevlinder in Ledegem is een verborgen pareltje voor wie even tot rust wil komen of energetisch wil opladen via healing. Nancy haar warme ogen en rustige uitstraling zorgen ervoor dat je meteen op je gemak bent. Soms zijn we even de weg kwijt. Of zijn er zaken waar niet direct duidelijkheid over komt, hoe hard we ook ons best doen. Af en toe hebben we een duwtje nodig van buitenaf, een luisterend oor, of iemand die net datgene aanreikt die zo dierbaar kan zijn. Nancy luistert even met je mee en dat kan via een afstemming of een healing bij Zielevlinder.

Physiobalance & Beautysalon Smaafalys in Antwerpen, een portret Artikel

Physiobalance & Beautysalon Smaafalys in Antwerpen, een portret

Geplaatst op 02-05-2019

Physiobalance & Beautysalon Smaafalys in Antwerpen is een totaalconcept voor wie naar afslanking, figuurcorrectie en beauty op zoek is. Samira biedt resultaatgerichte en pijnloze behandelingen aan voor wie haar lichaam wil corrigeren. Je kan er ook terecht voor gelaatsverzorgingen en andere beauty behandelingen. Elke klant is hier koning en ze maken hier graag tijd vrij voor je.

Iduna Huidtherapeute in Turnhout, een portret Artikel

Iduna Huidtherapeute in Turnhout, een portret

Geplaatst op 02-05-2019

Iduna Huidtherapeute in Turnhout is een experte in huidverbetering. Met het innovatieve Meso-T8+ apparaat haalt Sabine topresultaten bij het behandelen van echte probleemhuiden, zoals acné, couperose, psoriasis, maar ook op vlak van anti-aging. 

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...