Beauty

Hoe Kathy omging met haar burn-out Interview

Hoe Kathy omging met haar burn-out

Geplaatst op 12-09-2019

Je ellenlange to-do-lijst op je werk, je energievretende collega’s, de druk van deadlines en een norse nooit-tevreden baas. Alle druppeltjes stapelen zich op in je innerlijke vaatje, tot het over loopt. Kathy van KERNgezond Academy in Dessel doet haar verhaal over hoe zij door een burn-out ging, en er terug bovenop geraakte.


Orthomoleculaire voeding & levensstijl Interview

Orthomoleculaire voeding & levensstijl

Geplaatst op 12-09-2019

Orthomoleculaire voeding is een levensstijl die teruggaat naar de basis van de voedingsmiddelen die onze voorouders ter beschikking hadden. Ortho is afgeleid uit het Grieks en betekent juist of gezond. Moleculair verwijst naar de moleculen of cellen, waaruit elke mens is opgebouwd. Essentiële bouwstoffen zijn o.a. eiwitten, vitamines, mineralen,... die we uit onze voeding halen. En net daar wringt het schoentje in onze huidige eetcultuur van snacks, suikers, kant-en-klaar-maaltijden, fastfood, bewerkte voeding... Maar kunnen we de klok nog terug draaien? 

Zen-Studio te Roeselare, een portret Artikel

Zen-Studio te Roeselare, een portret

Geplaatst op 09-09-2019

Bij Zen-Studio in Roeselare verwelkomt Ewa je met de glimlach in haar gloednieuwe zaak waar haar enige doel is om je tot rust te laten komen. Ewa is een ervaren en gediplomeerde masseuse in de Ayurvedische en Oosterse massagevormen. Haar massageruimte ademt de Oosterse sfeer uit en dompelt je als het ware onder in een andere wereld. Dankzij een massage kun je tot rust komen en weer helemaal opladen. Ayurvedische massages kennen een ontspannende en helende werking in combinatie met etherische oliën. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om Zen-arrangementen, Turkse of Marokkaanse rituelen te kiezen


SenZitive in Brecht, een portret Artikel

SenZitive in Brecht, een portret

Geplaatst op 27-08-2019

SenZitive in Brecht, is een no-nonse schoonheidssalon met een uniek back-to-nature concept voor gelaatsverzorgingen, massages, ontharingen, manicure & pedicure. Gelegen in een voormalig vakantiedomein, vind je de paarse beauty-caravan tussen het groen en de bomen terug. De sympathieke en levenslustige Katrien houdt van de rust, natuur, en het ruisen van de wind door de bomen. Ideaal voor wie de drukte van de stad wil ontvluchten in een natuurlijk kader voor je schoonheidsbehandelingen, manicure, pedicure en massage.


Zenn Lounge in Blankenberge, een portret Artikel

Zenn Lounge in Blankenberge, een portret

Geplaatst op 09-08-2019

Zenn Lounge is gelegen aan zee, in het hartje van Blankenberge, waar Miranda je verwelkomt voor gespecialiseerde huidverbetering & -verjonging met de Aquerenew voor hydrabrasie, LED-lichttherapie en figuurcorrectie of lymfedrainage dankzij de Ballancer. Ze is ook gespecialiseerd in ontspanningsmassages en je kunt kiezen uit een mooi aanbod. Daarnaast biedt ze pedicure, manicure en gelish aan, alsook suikerontharing voor mooie gladde benen. Zenn Lounge is een klassevolle zaak voor wie bewust kiest voor een mooie gezonde en stralende huid dankzij innovatie technologie en schoonheidskuren


Transform Academy te Lokeren, een portret Artikel

Transform Academy te Lokeren, een portret

Geplaatst op 01-08-2019

Transform Academy is gelegen in hartje Lokeren waar Nancy je met een stralende glimlach en glinsterend oogjes ontvangt. Vanuit haar eigen ervaring en persoonlijke zoektocht, zette ze de stap naar een betere versie van zichzelf. En dit wil ze ook bij anderen bereiken via coaching en workshops op maat in combinatie met ontspanning. Onontbeerlijk zijn ook stilte en rust opzoeken dankzij relaxatie.


Floating getest in Lokeren Getest

Floating getest in Lokeren

Geplaatst op 31-07-2019

Floating. Drijven op zout water. Mijn gedachten dwalen af naar de Dode Zee in Egypte waar jaarlijks massaal veel mensen naartoe trekken voor de helende kracht van het water. Is het eerder een mythe of traditie? Het spreekt alvast tot de verbeelding. Dankzij het Floating Egg kun je die ervaring beleven. Floating zorgt voor een unieke vorm van relaxatie, en ik ben heel benieuwd hoe het precies aanvoelt


Luisterkind, afstemming van de ziel Getest

Luisterkind, afstemming van de ziel

Geplaatst op 16-07-2019

Luisterkind is een afstemming waarbij geluisterd wordt naar de ziel, naar wat er leeft en wat anders kan en mag. Je dient enkel schriftelijk je naam, geboortedatum, gezinssituatie en mogelijke vragen door te sturen. Zoals veel mama’s met jonge kids is het een dagelijkse oefening om de balans te zoeken en bewaren. Werken, huishouden, kindjes, partner, hobby’s, vrienden… Hou die ballen allemaal maar eens tegelijk in de hoogte. Ik stuur mijn gegevens door naar Nancy van Zielevlinder te Ledegem en wacht benieuwd het resultaat af.


Cryo Stretto in Meerhout, een portret Artikel

Cryo Stretto in Meerhout, een portret

Geplaatst op 10-07-2019

Bij schoonheidsinstituut Cryo Stretto in Meerhout hebben ze de nieuwste machines in huis op vlak van afslanking en esthetiek. Je kan er terecht voor niet-invasieve behandelingen voor vetbevriezing, spierversteviging, huidverbetering, cellulitis, kleurtherapie, huidvernieuwing, anti-aging en gezond bruinen met direct resultaat. Daarnaast zijn ze ook verdeler van de meest innovatieve toestellen op de markt en bieden ze opleidingen aan voor beauty professionals. Ondanks de hightech behandelingen, zorgen deze mooi makers dat alles in een ontspannen sfeer verloopt en met de beste zorgen.

vetbevriezing met Cryo 21 bij Cryo Stretto in Meerhout Getest

vetbevriezing met Cryo 21 bij Cryo Stretto in Meerhout

Geplaatst op 10-07-2019

Afvallen zonder sporten, zonder diëten, zonder chirurgische ingreep, … Een fabel? Nee, tegenwoordig is het mogelijk door middel van vetbevriezing. Dit is een veilige methode om permanent van je overtollige vet af te komen. Momenteel is deze technologie heel erg in ontwikkeling en zijn er verschillende behandelingen op de markt. Ik mag de cryo 21 uittesten, die meteen en vooral een pijnloos resultaat belooft.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...