Workshops

Lotus Body & Soul in Wortel, een portret Artikel

Lotus Body & Soul in Wortel, een portret

Beauty

Geplaatst op 08-03-2019

Lotus Body & Soul in Wortel is een holistische praktijk, waar je terecht kan voor bijzondere energetische massages en healing. De bedreven Suzanne is gepassioneerd en door haar hartelijke persoonlijkheid voel je je meteen op je gemak. Ze omschrijft haar vak als “mensen uit in hun hoofd halen en terug in hun lijf zetten” en ze zo opnieuw te laten stralen. Ze doet dit door op zoek te gaan naar bepaalde blokkades en die dan intuïtief door een combinatie van technieken op te lossen. Je krijgt dus een behandeling die op je lijf geschreven is. 

Kleuranalyse bij Hair & Beautysalon Kathleen in Turnhout Getest

Kleuranalyse bij Hair & Beautysalon Kathleen in Turnhout

Beauty

Geplaatst op 27-02-2019

Ik ben wel met mode bezig en heb een “feel good dressing”. Ik kan echt blij worden van het dragen van bepaalde kledingstukken. De laatste jaren draag  ik meer kleur, want ik merk dat ik daar toch wel blijer van word. Als ik zwart draag, zie ik er toch een beetje bleker uit als normaal. Daarentegen is dit toch wel de hoofdtoon in mijn kleerkast. Hoewel ik denk dat ik goed bezig ben, ben ik wel benieuwd naar wat een professionele kleurconsulente er van vindt.

In de kijker: Make-Up For Ever Artikel

In de kijker: Make-Up For Ever

Make Up For Ever

Geplaatst op 28-08-2017

In 1984 ontwikkelde een jonge Française in haar kelder de eerste producten van Make Up For Ever. Als kunststudente kwam ze vaak in contact met de kleurrijke, artistieke en filmwereld waar ze gevraagd werd door vrienden om te helpen met de make-up. Haar talent bleef niet lang onopgemerkt door visagisten en professionals. In de jaren ‘70 startte ze de eerste make-up school op waar ze met succes de technieken en kennis aan leerde. In drie woorden: creatief, avant-garde en een pioneer in professionele make-up. Alles begon in Parijs, maar ondertussen heeft ze de Amerikaanse filmwereld veroverd.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...