Kapper

't Kappertje in Rumbeke, een portret Artikel

't Kappertje in Rumbeke, een portret

Geplaatst op 11-03-2018

‘t Kappertje is een gezellig en familiaal kapsalon in Rumbeke waar Severine dames, heren en kinderen vriendelijk onthaald. In dit huiselijke kader voel je je meteen ontspannen, met een koffietje, een muziekje op de achtergrond of je favoriete programma op de tv. Severine werkt met de producten van Subrina en Affinage, die parabeen- en sulfaatvrij zijn. Deze natuurlijke producten o.b.v. oliën voor de kleuringen zorgen voor een sublieme kleur, glans en goede grijsdekking. Voor wie stug, weerbarstig en onhandelbaar haar heeft, is de Keratine-behandeling het wondermiddel.

Hair & Beauty Delphine in St. Eloois Winkel, een portret Artikel

Hair & Beauty Delphine in St. Eloois Winkel, een portret

Geplaatst op 19-02-2018

Bij Hair & Beauty Delphine in Sint-Eloois-Winkel kun je terecht voor een totale make-over en nieuwe look. Maar ook voor een moment van puur genieten en ontspannen in een rustgevende aangename sfeer. Delphine creëert trendy kapsels voor dames, heren en kinderen. Bij elke shampoobeurt krijgt u een extra ontspannende hoofdmassage en uitgebreid advies voor het zoeken naar de perfecte look. Ook voor schoonheidsbehandelingen en relax arrangementen ben je bij Delphine aan het juiste adres. Ze werkt met de hoogwaardige producten van Germaine de Capuccini voor de gelaatsverzorgingen, Shellac gelnagels en Artdeco voor make-up.

Plantenkleuringen in de kijker Artikel

Plantenkleuringen in de kijker

Geplaatst op 16-02-2018

Biologische kappers, natuurlijke producten,geen ppd, zonder parabenen en siliconenvrij. Het zijn termen die mij niet vreemd in de oren klinken, veel mensen reageren niet goed op het gebruik van chemische producten die aanwezig zijn in chemische haarverf en verzorgingsproducten .De trend zet zich voort naar een groter bewustzijn voor de gezondheid en de natuur. In Nieuwpoort bij Biokapsalon Attisch werkt Isabelle Monteny al 20 jaar met 100% natuurlijke haarkleuringen. Dit zijn poeders die gewonnen worden uit plantenbestanddelen die tot fijn poeder gemalen worden,zonder enige bewerking en toevoeging van chemische stoffen. Perfecte haarkleur, glanzend gezond haar, grijsdekking en een houdbaarheid van 6 à 8 weken. Ideaal om eens in de kijker te zetten.

Make-over bij Coiffé-Tous in Wachtebeke Getest

Make-over bij Coiffé-Tous in Wachtebeke

Geplaatst op 20-12-2017

Voor Lifestylebooking ging Heidi van Coiffé-Tous in Wachtebeke op zoek naar een model voor een make-over. De 41-jarige Petra is de gelukkige geworden en mocht plaats nemen in de feloranje retro kappersstoel. Na een kort gesprekje weet Heidi waar ze naartoe wilt en neemt Petra onder handen. Benieuwd naar het resultaat, lees vlug verder.

Coiffé-Tous uit Wachtebeke, een portret Artikel

Coiffé-Tous uit Wachtebeke, een portret

Geplaatst op 20-12-2017

Bij Coiffé-Tous in Wachtebeke heerst er altijd een gezellige, trendy en huiselijke sfeer. Kapster Heidi Vyncke realiseerde haar droom toen ze haar eigen kapsalon startte. Zij heeft een degelijke kennis, ruime ervaring en volgt de nieuwste trends op vlak van kleuring en snit op de voet. Heidi heeft oog voor wat bij jou past en houdt rekening met je persoonlijkheid. Ze neemt de tijd voor jou, maakt graag een praatje en er mag gelachen worden. Sowieso stap je met een goed gevoel en modern kapsel buiten bij Coiffé-Tous.

Make-over Ella Hair & Beauty Berlare Getest

Make-over Ella Hair & Beauty Berlare

Geplaatst op 18-12-2017

De jonge pasgetrouwde mama Shauni (23 jaar) was de gelukkige die een make-over won bij Ella Hair & Beauty aan het Donkmeer in Berlare. Zij nam maar wat graag plaats in de kappersstoel bij Els voor een nieuwe look, compleet met snit, kleuring, epilatie wenkbrauwen en make-up. Els heeft een ruime ervaring en werkt met de kwaliteitsproducten van Goldwell. Ook benieuwd naar het resultaat en de aanpak van Els?

Coiffure Marva, een portret Artikel

Coiffure Marva, een portret

Geplaatst op 18-04-2017

Coiffure Marva is een gezellig en modern kapsalon waar u vriendelijk ontvangen wordt. Aan de wastafels kunt u relaxen in de massagestoelen en genieten van een manuele hoofdmassage. Service is de belangrijkste waarde waar Marva en haar team naar streven. Ze luisteren naar je wensen en bieden je ondertussen een drankje aan. Het salon kent ruime openingsuren en gebruikt uitsluitend kwaliteitsvolle producten van Joico. Dankzij het enthousiasme en de inzet van het ganse team wordt je professioneel onder handen genomen en verwend.

Make-over, Coiffure Marva Getest

Make-over, Coiffure Marva

Make-over

Geplaatst op 18-04-2017

Marva van Coiffure Marva uit Oosterzele heeft speciaal voor Lifestylebooking Magazine een make-over georganiseerd. Ze lanceerde een oproep via sociale media kanalen en twee gelukkig dames werden geselecteerd. Kimberly (32) is een jonge mama die niet gewoon is om veel met haar haar te doen, maar deze kans liet ze niet liggen voor eens iets nieuws te proberen. Hilde (45) komt regelmatig in de zaak en durft al een te experimenten met haar kapsel, ook qua kleur. Dit leek haar dus de ideale gelegenheid voor terug een hair switch. Marva en haar team (Iris, Luc en Bo) staan al vroeg klaar om deze twee dames om te toveren met een nieuw kapsel, haarkleur en make-up voor een totaal nieuwe look. Ook benieuwd? Het resultaat mag er alvast zijn.

4 mythes over extensions ontkracht Artikel

4 mythes over extensions ontkracht

Geplaatst op 30-03-2017

Hair extensions, ze zijn weer helemaal in! Deze hippe trend is bovendien niet alleen voorbehouden voor de modellen en BV’s onder ons. Dankzij een steeds hogere kwaliteit en een ruime keuze in zowel lengte als kleur, zijn ze op vandaag voor iedereen toegankelijk. En zeg nu zelf, glanzende lange haren in een oogwenk, wie droomt er niet van? Toch heeft iedereen wel een mening klaar over wat goed, en vooral niet goed, is aan het plaatsen van extensions. Maar is het ook waar wat er allemaal gezegd wordt? Wij legden alvast 4 mythes over extensions voor aan een specialist.

Forever Young Nieuwpoort: een portret Artikel

Forever Young Nieuwpoort: een portret

Beauty

Geplaatst op 29-11-2016

Langs de Albert I laan in Nieuwpoort ligt Instituut Forever Young. Wat je als eerste opvalt wanneer je door de glazen gevel kijkt, is de haarstudio. Een ruim kapsalon met veel lichtinval, een gezellige sfeer en professionele infrastructuur. Maar er schuilt heel wat meer achter deze zaak.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...