Kapper

Portret Studio Belle Hair te Overpelt Artikel

Portret Studio Belle Hair te Overpelt

Geplaatst op 02-05-2018

Studio Belle hair in Overpelt is niet zomaar het eerste het beste kapsalon. Martine, de zaakvoerster en collega Karen weten van aanpakken, hier worden de puntjes op de i gezet. Dat zie je niet alleen terug in hun werk, maar ook in de productkeuze. Bij studio Belle hair werken ze met het gerenommeerde merk La Bio Esthétique, een sterke speler in de kapperswereld.

Make-over bij Frisor te Bree Getest

Make-over bij Frisor te Bree

Geplaatst op 28-04-2018

Bjorn & Kevin van Frisor in Bree ontvangen je in een ongedwongen sfeer in hun lifestyle haircare salon. Hier kan je genieten van topbehandelingen met ecologisch en biologisch verantwoorde producten die kwalitatief en innovatief zijn met een wauw -effect als resultaat.

Frisor te Bree, een portret Artikel

Frisor te Bree, een portret

Geplaatst op 28-04-2018

Frisor betekent in het Deens letterlijk “kapper”, maar laat je hierdoor niet misleiden, Frisor is zoveel meer dan een kapsalon. Het is een one-of-a-kind lifestyle haircare concept waar je haar getransformeerd wordt en je buiten stapt als een betere, zelfverzekerdere versie van jezelf.

Make-over Hairlook Saskia, Roeselare Getest

Make-over Hairlook Saskia, Roeselare

Beauty

Geplaatst op 26-04-2018

Regelmatig organiseert Saskia van Hairlook Saskia in Roeselare een make-over, een extraatje voor wie eens iets nieuws wilt proberen. Mensen voelen zich vaak aangesproken tot een bepaalde stijl en dan is veranderen moeilijk. Maar Saskia weet waar ze mee bezig is en stelt je meteen op je gemak. Natasja (26) mag deze keer plaatsnemen in de kappersstoel. Heel benieuwd naar het resultaat.

Hairlook Saskia in Roeselare, een portret Artikel

Hairlook Saskia in Roeselare, een portret

Beauty

Geplaatst op 26-04-2018

Hairlook Saskia gelegen in Roeselare is een jong modern kapsalon waar je meteen terecht komt in een huiselijk kader. Saskia kent de kneepjes van het vak en heeft de kappersstiel in de vingers. Al op jonge leeftijd ontdekte ze haar passie en deed veel ervaring op. Haar oog voor kleuringen en verschillende technieken zoals balayage, ombré,... is haar specialiteit. Haar klanten stappen buiten met de perfecte snit want Saskia werkt alles af precies zoals ze het zelf zou willen. Ook voor brushings als opsteekkapsel voor feesten, communies, huwelijken,... zal ze de nodige tijd erin steken. En dit alles met een leuke babbel en hartelijke glimlach. Saskia doet wat ze graag doet en dat zie je.

Talking `bout an EVOlution Blog

Talking `bout an EVOlution

Geplaatst op 22-04-2018

Als cosmetica liefhebber ben ik altijd op zoek naar de beste skin -en haircare producten. Afgelopen week was ik op bezoek bij de heren van Frisor Bree, hier viel mijn oog op Evo, een innovatief, professioneel haar -en beauty product dat vanuit individualiteit en integriteit is ontwikkeld. Wil je meer weten? Lees dan zeker de blog.

Kapsalon Florine in Maldegem, een portret Artikel

Kapsalon Florine in Maldegem, een portret

Geplaatst op 19-04-2018

Kapsalon Florine is centraal gelegen in Maldegem met parking voor de deur. In dit gezellige kapsalon is Florine een graag geziene kapster bij haar klanten. Je wordt er hartelijk ontvangen met een koffietje en chocolaatje en voelt je heel welkom. Florine met ruim 30 jaar ervaring, heeft het knippen in de vingers en oog voor de juiste kleuring. Jaarlijks blijft ze zich ook bijscholen om mee te zijn met de nieuwste trends. Bij Florine ben je meteen op je gemak, ze houdt rekening met je wensen en persoonlijkheid voor het bepalen van een nieuwe look. Na een eerste bezoekje, ga je zeker terug.

Hair & Beauty Bianca in Westerlo, een portret Artikel

Hair & Beauty Bianca in Westerlo, een portret

Beauty

Geplaatst op 12-04-2018

Bij Hair & Beauty Bianca in Westerlo stap je binnen in een modern en gezellig kapsalon en schoonheidsinstituut. De sympathieke Bianca zorgt voor een warm welkom en je voelt je meteen thuis. Ze neemt je graag professioneel onder handen, of het nu is voor een nieuwe snit, gelaatsverzorging of gelnagels. Je voelt je op en top vrouw als je buiten stapt bij Hair & Beauty Bianca. Bovendien krijg je er nog een koffietje en vriendelijke babbel bij waardoor het erg gezellig vertoeven is. Bianca werkt ook steeds met professionele en kwalitatieve kappers- (Matrix en Kiss) en verzorgingsproducten (Lisine).

Coiffure Marva in Oosterzele, vernieuwd Artikel

Coiffure Marva in Oosterzele, vernieuwd

Geplaatst op 16-03-2018

Coiffure Marva in het centrum van Oosterzele zit in een nieuw kleedje. Het interieur kreeg deze keer een grondige make-over en werd uitgebreid met het schoonheidsinstituut Esthétique Boté van haar dochter Bo. Dit nieuwe totaalconcept staat voor een complete beauty ervaring en verwenning van kop tot teen. Als je binnenkomt, stap je binnen in een warm interieur met veel hout, badend in witte tinten en enkele rode Oosterse accenten. Dit ademt rust, ontspanning en wellness. Je kunt niet anders dan hier van genieten en krijgt instant een goed gevoel.

Make-over: kapsalon Hairclips in Stekene Artikel

Make-over: kapsalon Hairclips in Stekene

Geplaatst op 11-03-2018

Kitty van kapsalon Hairclips in Stekene ontvangt je in een ongedwongen kader voor een nieuwe snit, kleuring, brushing voor dames en heren. Ze oefent al 20 jaar haar vak als kapster uit en heeft de kunst in de vingers. Een kapsalon waar je jezelf mag zijn bij een drankje, en waar er al eens gelachen wordt. Haar ervaring spreekt boekdelen en ze weet van aanpakken voor het bepalen van een nieuwe look. Patricia en Kimberly zijn de gelukkigen voor deze make-over.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...