Kapper

Make-over bij Kapsalon Artistique, te Nazareth Getest

Make-over bij Kapsalon Artistique, te Nazareth

Geplaatst op 08-08-2018

Ik stap binnen in het sfeervolle en gezellige Kapsalon Artistique in het centrum van Nazareth. Net voor mij is Evy gearriveerd en wordt hartelijk ontvangen door de sympathieke Lieneke, die haar naar de kappersstoel voor de spiegel begeleidt. Ze kletsen er vrolijk op los en bespreken al do’s & dont’s voor deze make-over. De toon is alvast gezet voor een leuke namiddag! Ik ben alvast superbenieuwd naar de aanpak en werking bij Kapsalon Artistique.

Kapsalon Artistique te Nazareth, een portret Artikel

Kapsalon Artistique te Nazareth, een portret

Beauty

Geplaatst op 08-08-2018

Kapsalon Artistique is een gezellig kapsalon voor dames, heren en kids in het centrum van Nazareth. Je stapt binnen in het warme sfeervolle interieur waar de spontane vrolijke Lieneke je verwelkomt. Samen met Céline en Maité zorgt zij ervoor dat de klanten hier niet alleen buiten gaan met de perfecte snit en kleuren, maar ook met een grote lach op hun gezicht. De dames van Kapsalon Artistique verwennen elke klant en je krijgt er net dat tikkeltje meer.

Make-over, Hair & Beauty Salina te Tongeren Artikel

Make-over, Hair & Beauty Salina te Tongeren

Geplaatst op 04-07-2018

Salina van Hair & Beauty Salina in Tongeren ontvangt je in een ongedwongen huiselijke sfeer voor een complete haar metamorfose. Ze oefent het vak al 6 jaar uit, maar moet ondanks haar jonge leeftijd zeker niet onderdoen voor reeds gevestigde namen. Haar passie, doorzettingsvermogen en harde werken hebben Salina zeker geen windeieren gelegd. De kunst en ambacht van het kappersvak  is een zeldzaam talent dat Salina bezit. Bij Hair & Beauty Salina, wandel je altijd buiten met fantastisch haar dat niet onopgemerkt voorbij gaat.

Make-over Hairstyling At Timco`s te Genk Artikel

Make-over Hairstyling At Timco`s te Genk

Geplaatst op 23-06-2018

Op een mooie maandagmorgen zit de sfeer bij Hairstyling At Timco`s in Genk er al goed in. Ik wordt opgewacht door de vriendelijke en goedlachse Achiel, die de zaak 37 jaar geleden opstartte. At Timco`s is tot op de dag van vandaag een referentie tot ver buiten Genk. Voor de perfecte haarcoupe, ben je bij Achiel, zus Chantalle en vriendin Maaike in goede handen. Door hun jarenlange ervaring en continue bijscholing in het befaamde opleidingsinstituut van Vidal Sassoon in Londen mag je meer verwachten dan een standaard kappersbeurt. Dit is Haute coiffure van de bovenste plank.


Hairtstyling At Timco`s te Genk, een portret Artikel

Hairtstyling At Timco`s te Genk, een portret

Geplaatst op 16-06-2018

Al 37 jaar staat Achiel Timco aan de basis van hairstyling At timco`s , een zaak die al snel uitgroeide tot een referentie in de regio en ver daar buiten, Achiel mag rekenen op fans bij onze Noorderburen, die van hun kappersbezoek een ware uitstap maken.

Eleven Hair Care Blog

Eleven Hair Care

Beauty

Geplaatst op 20-05-2018

ELEVEN Australia is een fris en fruitig hair care merk klaar om de Europese markt te veroveren. Dit doen zij simpelweg door  goede, duidelijke  verzorging -en stylingproducten te ontwikkelen toegankelijk voor elk haartype. Lees alles over dit nieuwe merk in volgende blog.

Make-over Hairstyle Nathalie, Lokeren Getest

Make-over Hairstyle Nathalie, Lokeren

Geplaatst op 17-05-2018

Ik open de deur van Hairstyle Nathalie in Lokeren en wordt vrolijk begroet door Nathalie en Sandra. De goedlachse toon is al gezet en de sfeer zit er gezellig in. Nathalie biedt ons een koffietje aan en ik maak kennis met Sandra (46j). Zij is de gelukkige die mag plaatsnemen in de kappersstoel voor een make-over.

Hairstyle Nathalie in Lokeren, een portret Artikel

Hairstyle Nathalie in Lokeren, een portret

Geplaatst op 17-05-2018

De sympathieke en vrolijke Nathalie van Hairstyle Nathalie in Lokeren ontvangt je met open armen en een oprechte glimlach. Zij kent haar vak dankzij haar jarenlange ervaring, opleiding en continue bijscholingen voor de nieuwste trends en technieken. Nathalie houdt rekening met de wensen van de klant en samen bespreekt ze de mogelijkheden qua kleuring, snit, stijl... Eens iets nieuws uitproberen, kan zeker. Nathalie zet je natuurlijke schoonheid in de kijker. Hairstyle Nathalie is een gemoedelijk en gezellig salon en zeker een bezoekje waard. Een kopje koffie, een leuke babbel en een vrolijke lach krijg je er gratis bij.

Kapsalon Noa te Leopolsburg, een portret Artikel

Kapsalon Noa te Leopolsburg, een portret

Geplaatst op 08-05-2018

Bij Kapsalon Noa, in Leopolsburg bent u in professionele handen. Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller weet Katrien raad met iedere haarstructuur en haartype. Dat zij niet zomaar de eerste de beste is bewijst ze keer op keer weer met haar fantastische haar transformaties.

Make-over Studio Belle hair te Overpelt Artikel

Make-over Studio Belle hair te Overpelt

Geplaatst op 06-05-2018

Belle hair in Overpelt is niet zomaar het eerste het beste kapsalon, dat blijkt al snel wanneer ik aanwezig ben op een make-over. Martine, de zaakvoerster en collega Karen weten van aanpakken. Hier worden de puntjes op de i gezet. Dat zie je niet alleen terug in hun werk, maar ook in de productkeuze. Bij Belle hair werken ze met het gerenommeerde merk La Bio Esthétique, een sterke speler in de kapperswereld.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...