Nieuws

Schoonheids- en wellnessinstituut Lieve Mestdagh Artikel

Schoonheids- en wellnessinstituut Lieve Mestdagh

Beauty

Geplaatst op 25-03-2016

Dé parel van de Brugse schoonheidsinstituten en Spacentra is ongetwijfeld die van Lieve Mestdagh. Al meer dan twintig jaar kan je hier genieten van privé sauna met jacuzzi, allerlei lichaams- en gelaatsverzorgingen en een smakelijke hap als ontbijt of lunch verwent ook menig smaakpapillen. 
Op de toegangsweg naar hartje Brugge ligt het prachtige herenhuis waar Lieve Mestdagh haar klanten ontvangt in haar volledig gerenoveerde zaak in een stijlvolle cottagestijl. 

Voor u getest: 'Lipofreeze' Blog

Voor u getest: 'Lipofreeze'

Lipofreeze

Geplaatst op 25-03-2016

'Een liposuctie zonder dat het vet word weggezogen, pijnloos, geen littekens, goedkoper dan een feitelijke liposuctie...'
Voor iemand die van het ene dieet in het andere 'sukkelt' en als enige uitweg om toch voorgoed van de kilo's verlost te zijn nog een dure liposuctie zag (maar hoé zou ik dan dat plotse vetverlies verklaren in mijn omgeving want toegeven dat ik een liposuctie had ondergaan...dat nooit!) klonk dit als muziek in de oren!

Een portret:De Bijloke Bistro Artikel

Een portret:De Bijloke Bistro

Restaurant

Geplaatst op 25-03-2016

De Bijloke Bistro in Gent, een portret ...
Sfeervol, gezelligheid troef, vriendelijke bediening en vooral…een streling voor de smaakpapillen. Dat is de Bijloke Bistro in een notendop. Te midden van de Bijlokesite dat wel 800 jaar oud is, kan je gezellig tafelen met een geweldig zicht op de Middeleeuwse concertzaal. 

Ilse Govaert won 'Garderobe cleaning' en 'personal shopping' Getest

Ilse Govaert won 'Garderobe cleaning' en 'personal shopping'

Make-over

Geplaatst op 18-03-2016

Let’s shop!

Tijdens een préshopping de dag voordien, ging Soreina een aantal geselecteerde winkels screenen op aanbod. Een vooraf opgestuurd vragenlijstje aan Ilse’s adres gaf Soreina een eerste indruk van wie Ilse was, hoe en waar ze shopte en wat haar kledingstijl is. 

An Coppens won een kleur- en stijlanalyse met make-up van Soreina. Getest

An Coppens won een kleur- en stijlanalyse met make-up van Soreina.

Make-over

Geplaatst op 17-03-2016

De dag werd al vroeg ingezet met An Coppens die een uitgebreide kleurenanalyse beleefde. Een brede waaier aan kleuren liet ons duidelijk zien welke kleuren An deden stralen en met welke kleuren ze minder fris oogde.

eerste 56 volgende laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...