Nieuws

Beste Foundations Voor Een Droge Huid Blog

Beste Foundations Voor Een Droge Huid

Beauty

Geplaatst op 13-05-2016

Heerlijk als de temperaturen warmer worden en de zomer in het zicht is. Daar alleen al wordt de mens blij van. Dag koude temperaturen en droge huid en welkom... droge huid? Eerlijk is eerlijk, het leven is best lastig met een droog huidje zoals mij. Zeker als je een foundation zoekt. Daarom ben ik op zoektocht gegaan naar dé perfecte foundations voor een droge huid. Lees je mee?

REVIEW | Clarins Joli Rouge Blog

REVIEW | Clarins Joli Rouge

Beauty

Geplaatst op 06-05-2016

Ondanks het feit dat mijn lievelingslipstick van Clarins komt, dacht ik nooit dat ik er een tweede van zou kopen. Laat staan in dezelfde lijn. Toch heb ik de verleiding in de Ici Paris XL (in Antwerpen) niet kunnen weerstaan en alweer een pareltje gekocht. Niet echt mijn ding-ding qua kleur, maar ik wou het toch eens een kans geven, aangezien ik deze kleur nog niet in mijn stash heb staan. Lees je mijn review van deze Clarins Joli Rouge – Joli Rouge lipstick?

'Babor': Schoonheid uit een potje Artikel

'Babor': Schoonheid uit een potje

Babor

Geplaatst op 28-04-2016

“Een verzorgingsproduct kopen bij het schoonheidsinstituut? Is een potje uit de supermarkt dan niet goed genoeg?” Het is een vaak gehoorde reactie. En begrijpelijk. Maar het gaat natuurlijk niet alleen over dat potje.

Wimperlifting Getest

Wimperlifting

Wimperlifting

Geplaatst op 27-04-2016

Elke vrouw kent het gevoel! Je slaat een modemagazine open en ze kijken je recht in de ogen: die stalende, quasi perfecte modellen, met hun gave huid, hun perfect opgemaakte ogen en wimpers die oneindig lijken ... Maar wanneer je je bij je eerstvolgende uitje voorneemt zolang voor de spiegel te staan tot je datzelfde effect verkrijgt ... lijkt het maar niet te lukken, wat je ook probeert! De oplossing: wimperlifting!

Thermen Veluwse Bron Blog

Thermen Veluwse Bron

Wellness

Geplaatst op 27-04-2016

Een interessante aanbieding op het internet, ( zoweg.nl nvdr ) heeft er ons toe aangezet om de koffers te pakken richting Nederland ,  
met de bedoeling te genieten van een welverdiend ' wellnessweekend ' in de Veluwse Bron.

Make-over bij Kapsalon Les Ciseaux Artikel

Make-over bij Kapsalon Les Ciseaux

Kapper

Geplaatst op 27-04-2016

Een make-overdag start steeds in de vroege uurtjes en dat was tijdens één van onze grootste make-overdagen ooit, op 13 april, niet anders. Samen met Martine Jonckheere brachten de winnaars een bezoekje aan Kapsalon Les Ciseaux in Melle.

Relax detox Artikel

Relax detox

Gezondheid/afslanking

Geplaatst op 27-04-2016

De praktijk leert dat ca. 85- 90 % van de bevolking aan verzuring van het lichaam lijdt en van één of meer van de symptomen betroffen is. Alleen met aanpassing van het voedingspatroon, is verzuring meestal niet op te lossen, en daarom is een intensieve ontzuringskuur vaak noodzakelijk. RelaxDetox biedt daartoe, door de dubbele werking, namelijk inwendig en uitwendig, de meest effectieve ontzuringskuur die momenteel wordt aangeboden.

Wat is TDA? Blog

Wat is TDA?

TDA

Geplaatst op 27-04-2016

Wij laten regelmatig producten testen door onze fans. Voor het duitse merk TDA was dit niet anders .
Op 21-01-14 won Marina Goerlandt uit Waregem een kuur van 5 behandelingen . Omdat deze  gloednieuwe ( althans in België ) uit Duitsland komende behandeling goede resultaten belooft én heel erg interessant is qua prijs ( vanaf 27€ tot 57€ per behandeling ) vonden we dit meer dan de moeite om eens de proef op de som te nemen . Kijk en oordeel voor zelf of dit merk haar beloftes nakomt ... 

Geen zin meer in gel of gelish? Blog

Geen zin meer in gel of gelish?

Beauty

Geplaatst op 27-04-2016

Verzorgde nagels zijn een must. Maar hoewel op dit moment een ware hype draait rond het lakken van nagels in alle kleuren en verschillende fantasietjes, is dit een bezigheid die niet voor iedereen is weggelegd…

Whitening van 'De Witte Tanden Shop' Blog

Whitening van 'De Witte Tanden Shop'

Beauty

Geplaatst op 27-04-2016

www.dewittetandenshop.be Een mooie witte glimlach kan natuurlijk niet ontbreken bij de perfecte look. Deze keer testen we dan ook de whitening in "De Witte Tanden Shop Gent". 

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...