Nieuws

Maison Beauté, Partner in Excellence Artikel

Maison Beauté, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 20-10-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij de sympathieke en hartelijke Isabelle van Maison Beauté te Keerbergen. Isabelle creëerde een warm instituut gespecialiseerd in huidverbetering, waar de klant op de eerste plaats komt. Dat dit geen standaard schoonheidsinstituut is, blijkt uit het aanbod dermocosmetische gelaatsverzorgingen. Isabelle is een vakvrouw die staat voor een topservice en resultaatgerichte behandelingen volgens de noden van de huid.

A Moment of Life in De Haan Artikel

A Moment of Life in De Haan

Beauty

Geplaatst op 14-10-2020

A Moment of Life in De Haan, is gelegen in het rustige polderlandschap op een boogscheut van de zee, met zicht op het groen in een oase van rust. Chantal zorgt voor het absolute welzijn van lichaam en geest dankzij energetische massages, Quantum lichaamsverzorgingen en lymfedrainage in combinatie met kleur- en lichttherapie. Innerlijke gezondheid weerspiegelt zich in uiterlijke schoonheid en geeft je een schitterende uitstraling. 

Anneke's Ontspanningsmassage, Partner in Excellence Artikel

Anneke's Ontspanningsmassage, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 13-10-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij Anneke van Anneke’s Ontspanningsmassage in Oostnieuwkerke. Anneke vindt rust in het geven van massages en straalt dit ook over op haar klanten. Haar anti-stress lichaamsmassage is haar specialiteit waar klanten graag voor terug keren. Verder kun je ook de spanningen en blokkades in je rug, nek, schouder en hoofd laten losmaken. Je kunt hier eventjes de dagelijkse zorgen opzij zetten.

Saforya te Melle, Partner in Excellence Artikel

Saforya te Melle, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 06-10-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij Saskia van Slow Beauty Instituut Saforya in Melle, een wereld van rust en ontspanning.Elke verzorging is een unieke en persoonlijke ervaring om lichaam en geest tot rust en in balans te brengen. Saskia specialiseerde zich in massages, met bijzondere aandacht voor zorgpatiënten. Bij Saforya kun je even tijd nemen voor jezelf.

BeautyFall: breng je gezicht terug in topconditie Blog

BeautyFall: breng je gezicht terug in topconditie

Beauty

Geplaatst op 06-10-2020

Ontdek de beste facials en skincare treatments voor het najaar. Net zoals de seizoenen veranderen, verandert ook onze huid in het najaar. De bruine kleur heeft plaatsgemaakt voor een blekere tint. Misschien heeft de zon roet in het eten gegooid en ben je achter gebleven met pigmentvlekken, vergrootte poriën en een ruwere huidstructuur. Wie geluk heeft is niet berokkend met zonneschade, maar merkt wel dat de huid er niet meer hetzelfde uitziet en aanvoelt als afgelopen seizoen.


Cosy Feeling in Bellegem Artikel

Cosy Feeling in Bellegem

Beauty

Geplaatst op 01-10-2020

Bij Cosy Feeling in Bellegem staat de mens centraal voor zowel innerlijke als uiterlijke ontspanning en balans. In 2019 startte Sofie haar zaak Cosy Feeling gespecialiseerd in voetreflexologie, healing en massages vanuit een holistische visie. Door blokkades los te maken, kan de energie terug stromen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam zijn werk doen. Je voelt je rustiger, vitaler en beter in je vel. Zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel herstelt het evenwicht zich.

Rustpunt Mechelen, Partner in Excellence Artikel

Rustpunt Mechelen, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 29-09-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij de positieve en warme Rhea in Rustpunt Mechelen. Zeg stop tegen de dagelijkse drukte en zet jouw ritme op pauze dankzij een relaxerende massage om eventjes alles te vergeten. Rhea specialiseerde zich in energetische massages, Oosters geïnspireerde technieken en verwarmende behandelingen met gember of edelstenen. Een uniek aanbod die je zeker niet overal terugvindt.

Beautisqua te Wilrijk, een portret Artikel

Beautisqua te Wilrijk, een portret

Beauty

Geplaatst op 28-09-2020

Beautisqua in Wilrijk is een uitzonderlijk schoonheidssalon gespecialiseerd in gelaatsverzorgingen, huidverbetering en permanente make-up. Maar ook voor manicure, gellak, waxing en lash-lifting kun je daar terecht. De sociale en vrolijke Priya, afkomstig van India, is gecertificeerd en volgt regelmatig opleidingen voor de laatste innovaties bij te houden. Bij Beautisqua word je op een ontspannen, persoonlijke en professionele manier behandeld en verzorgd. 


Beauty & Massage Lynn te Bree Artikel

Beauty & Massage Lynn te Bree

Beauty

Geplaatst op 28-09-2020

Lynn Beauty & Massage gelegen in Bree, is een allround schoonheidsinstituut gespecialiseerd in beauty & relaxerende massages. Lynn zorgt ervoor dat haar klanten verwend en verzorgd worden in een ontspannen sfeer. Of je nu komt voor een gelaatsverzorging of massage. Ze werkt met de natuurlijke producten van Evolve Organic Beauty voor de skincare. En er is een uitgebreide keuze aan massages met invloeden uit het Oosten, zoals de Ayurveda en Tuina. 

Kel'Beauté te Wachtebeke, Partner in Excellence Artikel

Kel'Beauté te Wachtebeke, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 24-09-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij de spontane en vriendelijke Kelly van schoonheidssalon Kel’Beauté in Wachtebeke. U kan er terecht voor allerlei behandelingen zoals gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, voetverzorging, make-up, wimpers en wenkbrauwen en handverzorging. Kelly haar doel is u me-time te laten ervaren in uw drukke leven. Dit tracht ze te doen dankzij een warm, persoonlijk onthaal in een huiselijke sfeer, zodat u ten allen tijde tot rust kan komen.

eerste vorige 1 laatste
Archief
Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...