Nieuws

Wat is TDA? Blog

Wat is TDA?

TDA

Geplaatst op 27-04-2016

Wij laten regelmatig producten testen door onze fans. Voor het duitse merk TDA was dit niet anders .
Op 21-01-14 won Marina Goerlandt uit Waregem een kuur van 5 behandelingen . Omdat deze  gloednieuwe ( althans in België ) uit Duitsland komende behandeling goede resultaten belooft én heel erg interessant is qua prijs ( vanaf 27€ tot 57€ per behandeling ) vonden we dit meer dan de moeite om eens de proef op de som te nemen . Kijk en oordeel voor zelf of dit merk haar beloftes nakomt ... 

Wimperlifting Getest

Wimperlifting

Wimperlifting

Geplaatst op 27-04-2016

Elke vrouw kent het gevoel! Je slaat een modemagazine open en ze kijken je recht in de ogen: die stalende, quasi perfecte modellen, met hun gave huid, hun perfect opgemaakte ogen en wimpers die oneindig lijken ... Maar wanneer je je bij je eerstvolgende uitje voorneemt zolang voor de spiegel te staan tot je datzelfde effect verkrijgt ... lijkt het maar niet te lukken, wat je ook probeert! De oplossing: wimperlifting!

Relax detox Artikel

Relax detox

Gezondheid/afslanking

Geplaatst op 27-04-2016

De praktijk leert dat ca. 85- 90 % van de bevolking aan verzuring van het lichaam lijdt en van één of meer van de symptomen betroffen is. Alleen met aanpassing van het voedingspatroon, is verzuring meestal niet op te lossen, en daarom is een intensieve ontzuringskuur vaak noodzakelijk. RelaxDetox biedt daartoe, door de dubbele werking, namelijk inwendig en uitwendig, de meest effectieve ontzuringskuur die momenteel wordt aangeboden.

Thermen R Getest

Thermen R

Wellness

Geplaatst op 26-04-2016

Ontspannen! Daar had ik nood aan doorheen deze hectische periode. Al heel wat positieve reacties gehoord, dus Thermen R stond al lang bovenaan mijn verlanglijstje. Geen privésauna, maar hé laten we even ruimdenkend zijn, een openbare sauna moet kunnen. Al moet ik toegeven dat dit me eerst toch wat zorgen baarde, maar we wagen het erop! 

Schoonheidsinsituut Carine, een portret ... Artikel

Schoonheidsinsituut Carine, een portret ...

Beauty

Geplaatst op 22-04-2016

Schoonheidsinstituut Carine. Reeds 26 jaar is Carine een gevestigde waarde in Roeselare. In haar schoonheidsinstituut vloeien lichaam en geest samen. Bij Carine ga je geheel onspannen en relaxed de deur uit. Dat ondervonden ook de winnaars van de make-over op 1 april met Martine Jonckheere. Carine, Flora en Cindy brachten samen met onze ambassadrice een bezoek aan het Instituut en konden aan den lijve ondervinden dat lichaam en geest centraal staan in deze ontspanningstempel. 

Kim Sergyssels Artikel

Kim Sergyssels

Make-over

Geplaatst op 18-04-2016

Het is echter een feit dat een make-over niet altijd een mega-metamorfose moet zijn, een make-over mag gerust aanzien worden als een verwenmoment. Het Make-over4u team is van mening dat iedereen evenveel kans moet maken om eens een dagje in de watten gelegd te worden.

UMANI Shoes & Fashion - Koekelare - Getest

UMANI Shoes & Fashion - Koekelare -

Make-over

Geplaatst op 18-04-2016

In 1999 stampte Tamara Bultinck in Koekelare Umani Shoes & Fashion uit de grond. Toen waren het nog enkel de “Shoes” die de klok sloegen. Ze startte namelijk als schoenenzaak, maar al snel bleken de bewoners van Koekelare meer te willen dan alleen maar mooie schoenen.

Kapsalon Renate - Koekelare - Getest

Kapsalon Renate - Koekelare -

Make-over

Geplaatst op 18-04-2016

De make-over met Kapsalon Renate laat even Sofie’s zorgen vergeten. Het is tijd voor “me-time” en een nieuwe look. Sofie krijgt een volledig nieuwe haarkleur en ook haar snit wordt grondig veranderd. “Sofie krijgt een Mahony koper qua haarkleur en voor haar snit maakte ik gebruik van de ronding van haar hoofd en knipte ik het haar achteraan op”

Griet Belaen Artikel

Griet Belaen

Make-over

Geplaatst op 17-04-2016

Dat vrijdag de 13e GEEN ongeluksdag hoeft te zijn, heeft Griet Belaen, winnares van een totale make-over ondervonden op 13 maart. Wij gingen de hele dag op stap, in het fotografisch gezelschap van Studiografie Heidi die alles vastlegde op het kleinste schermpje. Griet werd omgetoverd tot een echte Fashion Queen!

Hairstudio An (Waarschoot), De Witte tandenshop, SPD-Fashion Getest

Hairstudio An (Waarschoot), De Witte tandenshop, SPD-Fashion

Make-over

Geplaatst op 13-04-2016

De 43-jarige Ilse Provrijn won via onze facebookpagina een metamorphose ter waarde van 1000 euro bij Make-overs4u. Lees hier haar verhaal .


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...