Nieuws

Roos en the Little rub te Zolder, een portret Artikel

Roos en the Little rub te Zolder, een portret

Beauty

Geplaatst op 25-05-2020

In Zolder van Heusden-Zolder bevindt zich “Roos en The little rub”, een unieke oase van rust waar Christina je graag hartelijk verwelkomt. Je mag hier wegdromen tijdens een energetische massage of reiki healing. Je stapt er binnen in de mystieke wereld van etherische en helende oliën, stenen en zoutlampen. Wil je graag dieper ontspannen of heb je bepaalde klachten, Christina helpt je dankzij haar helende handen als Reiki Master.


Schoonheidsartiste Odina in Tremelo, een portret Artikel

Schoonheidsartiste Odina in Tremelo, een portret

Beauty

Geplaatst op 22-05-2020

Schoonheidsartiste Odina is een compleet, gespecialiseerd en holistisch schoonheidssalon te Tremelo. Laat je zintuigen betoveren, je huid verwennen... In een ontspannende sfeer met zuiver natuurlijke producten, nauwkeurig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften. Krijg weer voeling met jezelf door de zachte maar krachtige mix van subtiele aroma’s, die alleen de natuur kan bieden. Bij Odina laat je al je spanningen los, kun je genieten en ontdek je de natuurlijke schoonheid in jezelf.


Evelien vocht tegen borstkanker tijdens haar zwangerschap Interview

Evelien vocht tegen borstkanker tijdens haar zwangerschap

Beauty

Geplaatst op 05-05-2020

Je verwacht een baby. Geluk. Emoties. Vreugde. De vermoeidheid en kwaaltjes neem je er graag bij. Maar wat als dat roze geluk plots verstoord wordt door een donkere wolk? Evelien was 11 weken zwanger toen ze een knobbeltje in haar oksel ontdekte. Niks alarmerend in het begin, maar na onderzoek viel het gevreesde woord ‘kanker’. En toen ging alles in een sneltrein. Evelien doet openhartig en emotioneel haar verhaal.


Pollen in de lucht Blog

Pollen in de lucht

Beauty

Geplaatst op 29-04-2020

Het hooikoortsseizoen is weer volop aan de gang. Pollen, pluizen en gras in de lucht zorgen voor vervelende niesbuien en prikkelende ogen. Hooikoorts is daarom niet altijd ernstig, maar de vervelende kwaaltjes kunnen wel je dagelijks functioneren behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de strijd aan te gaan.


Smoky Turkish meatballs Recept

Smoky Turkish meatballs

Recepten

Geplaatst op 23-04-2020

Granaatappel en de Turkse keuken gaan hand in hand. Deze kleurrijke zoetzure vrucht brengt heel wat levendigheid in verschillende Turkse gerechten, gaande van salades tot de lekkerste sauzen. De Turkse gehaktballen die we hier maken krijgen een lak op basis van deze heerlijke vrucht. Laat het smaken!

Het NIKS-doen aanvaard Blog

Het NIKS-doen aanvaard

Beauty

Geplaatst op 17-04-2020

Week 4. Week 5. Corona-lockdown. De maandag gaat over in de woensdag. Of is het al vrijdag? En elke dag voelt aan als weekend. ‘s Morgens iets te lang in je pyjama blijven hangen. Ontbijten in de zetel. Mijn man die vraagt: ‘En wat ga je doen vandaag?’ ‘Euh, niks.’ Geen werk, nergens naartoe gaan, niet afspreken met een vriendin. Thuis blijven. Voor de kids zorgen, eten maken en het huishouden doen.


Huidcoach Wendy, een portret Artikel

Huidcoach Wendy, een portret

Beauty

Geplaatst op 14-04-2020

Reeds van kinds af was Wendy Gielen gefascineerd door allerlei dingen die met schoonheid en verzorging te maken hadden. Ze volgde de opleiding als schoonheidsspecialiste en kon van haar hobby haar beroep maken. Wie zich mooi voelt, straalt dit ook uit. Een bezoekje aan schoonheidsverzorging Wendy is niet zomaar een verzorging, maar ook tijd maken voor jezelf om te ontspannen.

Hoe Kathy omging met haar burn-out Interview

Hoe Kathy omging met haar burn-out

Beauty

Geplaatst op 13-04-2020

Je ellenlange to-do-lijst op je werk, je energievretende collega’s, de druk van deadlines en een norse nooit-tevreden baas. Alle druppeltjes stapelen zich op in je innerlijke vaatje, tot het over loopt. Kathy van KERNgezond Academy in Dessel doet haar verhaal over hoe zij door een burn-out ging, en er terug bovenop geraakte.


Fake Bake Blog

Fake Bake

Beauty

Geplaatst op 06-04-2020

De zomer is in aantocht, een bruin kleurtje zou nu zeker niet misstaan. Een gezonde bruine kleur welteverstaan. De zonnebank is tegenwoordig niet langer onze beste vriend in bleke dagen. Nadat vele wetenschappelijke studies hebben aangetoond welke schade deze zonnekanonnen aanrichten, weten we wel beter. Zelfbruiners zijn de oplossing in korte-rokjes-dagen. De tijd dat deze spray tans ons eruit lieten zien als een oranje gevlekt luipaard liggen gelukkig ver achter ons. Zelfbruiners die nu op de markt zijn, komen hun beloftes na en mogen zeker niet ontbreken in je beauty kit.

#blijfinuwkot bellen blazen Blog

#blijfinuwkot bellen blazen

Beauty

Geplaatst op 03-04-2020

En de paasvakantie is van start gegaan. Het begin van een mooie tijd. De lente. De zon. Een eerste BBQ. De natuur ontwaakt. Familie. Paaseieren rapen bij de grootouders. Uitstapjes naar een pretpark of dierentuin. Maar dit zit er nu niet in. #blijfinuwkot is verlengd. De derde thuis-blijf-week is achter de rug. Het was terug full house met 3 kids in huis. Maar ondanks de drukte, verloopt alles hier rustig. En mijn dagen zijn goed gevuld. 

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...