Nieuws

Relaxhuis Anahata te Westouter, een portret Artikel

Relaxhuis Anahata te Westouter, een portret

Beauty

Geplaatst op 15-02-2020

Bij Huis Anahata te Westouter in het Heuvelland, werkt Katrien vanuit het energetisch principe van de traditionele Chinese geneeskunde. Ze werkt volgens de 5 natuurelementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) dankzij Phyto5 gelaats- en lichaamsverzorgingen. Die zorgen ervoor dat onze energie terug vrij kan stromen waardoor je innerlijke schoonheid naar buiten komt. Een gezond evenwicht tussen innerlijke en uiterlijke gezondheid doet jou op natuurlijke wijze stralen...


4 dagen zwijgen Blog

4 dagen zwijgen

Beauty

Geplaatst op 07-02-2020

Ik sta op. En er komt geen woord uit. Hoofdpijn. Keelpijn. Er was nochtans niet echt een aanleiding voor. De afgelopen twee avonden ben ik wel moe en heb ik een kriebel in de keel. Het is een drukke week. Veel afspraken in de praktijk en een goed gevulde planning. Maar alles is perfect georganiseerd. Ook met de kids en hun activiteiten. En ik heb er net  verlof op zitten. Geen reden dus om ziek te zijn.


Bo worstelde met eten en haar gewicht Artikel

Bo worstelde met eten en haar gewicht

Beauty

Geplaatst op 06-02-2020

Bo worstelde jaren met gezonde voeding, haar gewicht en zelfs eetstoornissen. Ze probeerde tal van diëten uit, maar vond niets dat paste bij haar levensstijl. Tot ze koolhydraten begon te schrappen. De kilo’s gingen eraf en ze voelde zich zo veel beter. Als werkende mama schiet er soms weinig tijd over om boodschappen te doen en gezond te koken. Tot ze op het idee kwam om te starten met Health in a box, en zelf gezonde koolhydraatarme foodboxen te ontwikkelen.

Getest: Health in a Box, koolhydraatarme maaltijdbox Getest

Getest: Health in a Box, koolhydraatarme maaltijdbox

Beauty

Geplaatst op 05-02-2020

Wil jij ook gezonder eten en afslanken? “Graag, maar hoe?”, luidt het vaak. Bo van Health in a Box worstelde ook met deze vraag en zocht naar makkelijke manieren om gezonde gerechten snel op tafel te zetten. Ze kwam op het idee van Health in a Box, een koolhydraatarme maaltijdbox met bijhorende recepten. Zo is gezond koken, een eitje. Ik mag deze Healthy-box uittesten voor Lifestylebooking.


Instituut Sensy te Oostkamp, een portret Artikel

Instituut Sensy te Oostkamp, een portret

Beauty

Geplaatst op 28-01-2020

Bij Instituut Sensy te Oostkamp wordt u in de watten gelegd door een ervaren team van professionele schoonheidsspecialistes. Instituut Sensy biedt diverse gelaats- en lichaamsverzorgingen aan waarbij uw huid steeds centraal staat. Alle huidverzorgingen worden steeds afgestemd op uw huidtype, waarbij u kan rekenen op persoonlijk advies en een exclusieve verzorging. Ook voor ontspannende massages, epilaties, definitieve ontharingen, manicure, medische pedicure, tanning en maquillage bent u hier aan het juiste adres.


De Dromenvanger te Oostkamp, een portret Artikel

De Dromenvanger te Oostkamp, een portret

Beauty

Geplaatst op 26-01-2020

Bij relaxhuis De Dromenvanger te Oostkamp, mag je volledig tot rust komen en word je van top tot teen in de watten gelegd. Nathalie combineerde 2 passies, yoga en massage, die een mooi duo vormen om zowel lichamelijk en mentaal te ontspannen. Dankzij haar reizen door Azië kwam ze in contact met de Oosterse massagevormen en filosofie die verwerkt zijn in haar aanbod.


Start to run, yoga & pilates Blog

Start to run, yoga & pilates

Beauty

Geplaatst op 24-01-2020

Het einde van januari is alweer in zicht. Blue Monday is gepasseerd, uitgeroepen tot de meeste depressieve dag van het jaar. De Kerstsfeer is uitgedoofd, de Nieuwjaarsrecepties lopen op hun einde, de Beste Wensen klinken al minder vrolijk en je Goede Voornemens staan alweer onderaan je to-do-list.


Dr. Staf Henderickx over voeding en gezondheidspreventie Interview

Dr. Staf Henderickx over voeding en gezondheidspreventie

Beauty

Geplaatst op 22-01-2020

dr. Staf Henderickx is huisarts en gekend als auteur van o.a. zijn boek over de geschiedenis van voeding ‘Van Mammoet tot Big Mac’. Gezonde voeding een veelbesproken onderwerp in onze maatschappij van fastfood, suiker en additieven. Een portret over wie dr. Staf Henderickx is en hoe hij gebeten raakte door voeding in de gezondheidszorg en preventief mensen gezond wil houden.


Ontladen, opladen & goede voornemens Blog

Ontladen, opladen & goede voornemens

Beauty

Geplaatst op 10-01-2020

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Tijd voor goede voornemens en nieuwe plannen in 2020. Hoe zie je jezelf verder ontwikkelen? Waar wil je naartoe dit jaar? Misschien overweeg je een carrière-switch, verhuis of nieuwe baby? Alles is mogelijk. Laat je dromen en wensen zeker niet tegenhouden door anderen. Blijf trouw aan jezelf. Maar eerst die overload van eten en drinken tijdens de feestdagen uit je systeem krijgen.


Beauty & Relax Blue Ocean, te Nijlen Artikel

Beauty & Relax Blue Ocean, te Nijlen

Beauty

Geplaatst op 02-01-2020

Wanneer u Beauty and Relax Blue Ocean te Nijlen binnenstapt, ervaart u onmiddellijk een ongekende rust. De vriendelijke en ervaren Vicky kent de kneepjes van het schoonheidsvak door en door. Ze specialiseerde zich in huidverbetering en energetische behandelingen. U kan bij haar terecht voor gelaats -en lichaamsverzorgingen, esthetische en medische pedicure en nog veel meer. Gun uzelf een rustmoment.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...