Nieuws

Schoonheidssalon L'Emique in Sint-Pauwels Artikel

Schoonheidssalon L'Emique in Sint-Pauwels

Beauty

Geplaatst op 04-11-2020

Bij schoonheidssalon L’emique in Sint-Pauwels,  kan u terecht voor een totaalaanbod schoonheidsbehandelingen, van gelaatsverzorgingen, manicure, pedicure, wimpers en wenkbrauw shaping, epilaties, massages tot gelnagels. In dit modern en verzorgd instituut staan moeder Dominique en dochter Emily in voor de verzorgingen. Samen verwezenlijken ze een jeugddroom met hun eigen schoonheidssalon L’emique. De familiale sfeer en huiselijke ontvangst zorgen voor een warm onthaal in deze familiezaak waar klanten zich meteen thuis voelen.

Holistisch huisarts over Corona: 0% controle, 100% invloed Blog

Holistisch huisarts over Corona: 0% controle, 100% invloed

Beauty

Geplaatst op 01-11-2020

De huidige omstandigheden (en noodzakelijke maatregelen) brengen je keihard in contact met de belangrijke waarden in jouw leven. De waarden vrijheid, gezondheid en vertrouwen. Hoe kan jij deze waarden ook nu in jouw leven invulling blijven geven zonder dat je daarbij afhankelijk wordt van de situatie om jou heen? Wat kan jij doen of laten om je vrij te blijven voelen terwijl je bewegingsruimte van buitenaf steeds verder beperkt wordt? 

Pura Navita te Gavere Artikel

Pura Navita te Gavere

Beauty

Geplaatst op 29-10-2020

Pura Navita in Gavere is een verborgen pareltje voor wellness, beauty & relaxatie. In een rustige en groene omgeving, gelegen aan de rand van een bos, ontvangt de sociale en vriendelijke Katy jou hartelijk. Je kunt hier komen om te herbronnen in de wellness, te ontstressen tijdens een massage of te genieten van een gelaatsverzorging. Katy zorgt ervoor dat het jou aan niets zal ontbreken en legt je in de watten in een warm en huiselijk kader.


Maison Beauté, Partner in Excellence Artikel

Maison Beauté, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 20-10-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij de sympathieke en hartelijke Isabelle van Maison Beauté te Keerbergen. Isabelle creëerde een warm instituut gespecialiseerd in huidverbetering, waar de klant op de eerste plaats komt. Dat dit geen standaard schoonheidsinstituut is, blijkt uit het aanbod dermocosmetische gelaatsverzorgingen. Isabelle is een vakvrouw die staat voor een topservice en resultaatgerichte behandelingen volgens de noden van de huid.

A Moment of Life in De Haan Artikel

A Moment of Life in De Haan

Beauty

Geplaatst op 14-10-2020

A Moment of Life in De Haan, is gelegen in het rustige polderlandschap op een boogscheut van de zee, met zicht op het groen in een oase van rust. Chantal zorgt voor het absolute welzijn van lichaam en geest dankzij energetische massages, Quantum lichaamsverzorgingen en lymfedrainage in combinatie met kleur- en lichttherapie. Innerlijke gezondheid weerspiegelt zich in uiterlijke schoonheid en geeft je een schitterende uitstraling. 

Anneke's Ontspanningsmassage, Partner in Excellence Artikel

Anneke's Ontspanningsmassage, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 13-10-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij Anneke van Anneke’s Ontspanningsmassage in Oostnieuwkerke. Anneke vindt rust in het geven van massages en straalt dit ook over op haar klanten. Haar anti-stress lichaamsmassage is haar specialiteit waar klanten graag voor terug keren. Verder kun je ook de spanningen en blokkades in je rug, nek, schouder en hoofd laten losmaken. Je kunt hier eventjes de dagelijkse zorgen opzij zetten.

Saforya te Melle, Partner in Excellence Artikel

Saforya te Melle, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 06-10-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij Saskia van Slow Beauty Instituut Saforya in Melle, een wereld van rust en ontspanning.Elke verzorging is een unieke en persoonlijke ervaring om lichaam en geest tot rust en in balans te brengen. Saskia specialiseerde zich in massages, met bijzondere aandacht voor zorgpatiënten. Bij Saforya kun je even tijd nemen voor jezelf.

BeautyFall: breng je gezicht terug in topconditie Blog

BeautyFall: breng je gezicht terug in topconditie

Beauty

Geplaatst op 06-10-2020

Ontdek de beste facials en skincare treatments voor het najaar. Net zoals de seizoenen veranderen, verandert ook onze huid in het najaar. De bruine kleur heeft plaatsgemaakt voor een blekere tint. Misschien heeft de zon roet in het eten gegooid en ben je achter gebleven met pigmentvlekken, vergrootte poriën en een ruwere huidstructuur. Wie geluk heeft is niet berokkend met zonneschade, maar merkt wel dat de huid er niet meer hetzelfde uitziet en aanvoelt als afgelopen seizoen.


Cosy Feeling in Bellegem Artikel

Cosy Feeling in Bellegem

Beauty

Geplaatst op 01-10-2020

Bij Cosy Feeling in Bellegem staat de mens centraal voor zowel innerlijke als uiterlijke ontspanning en balans. In 2019 startte Sofie haar zaak Cosy Feeling gespecialiseerd in voetreflexologie, healing en massages vanuit een holistische visie. Door blokkades los te maken, kan de energie terug stromen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam zijn werk doen. Je voelt je rustiger, vitaler en beter in je vel. Zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel herstelt het evenwicht zich.

Rustpunt Mechelen, Partner in Excellence Artikel

Rustpunt Mechelen, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 29-09-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij de positieve en warme Rhea in Rustpunt Mechelen. Zeg stop tegen de dagelijkse drukte en zet jouw ritme op pauze dankzij een relaxerende massage om eventjes alles te vergeten. Rhea specialiseerde zich in energetische massages, Oosters geïnspireerde technieken en verwarmende behandelingen met gember of edelstenen. Een uniek aanbod die je zeker niet overal terugvindt.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...