Nieuws

Hoe maak je koudgerookte zalm? Recept

Hoe maak je koudgerookte zalm?

Recepten

Geplaatst op 16-12-2019

Wanneer we door de winkel wandelen en een pakje zalm of gedroogde ham uit de rekken halen zouden we haast vergeten hoe mooi de ambacht is die schuilt achter je product. Net als ik zijn heel wat BBQ liefhebbers erg benieuwd hoe je dergelijke producten zelf kan maken. De winter is hiervoor een uitstekend seizoen. De temperaturen zijn laag genoeg om koudgerookte zalm, spek, eendenborst, … of zelfs guanciale te maken. Op deze manier leer je wat je eet en heb je zelf de controle over het smaakprofiel. Het lijkt een heel werk maar laat je hierdoor niet afschrikken. Je hoeft zelf niet veel meer te doen dan geduld hebben vooraleer je deze delicatesse kan proeven.

Ariane Wellness in Arendonk, een portret Artikel

Ariane Wellness in Arendonk, een portret

Wellness

Geplaatst op 13-12-2019

Bij Ariane Wellness in Arendonk kom je terecht in een ontspannen sfeer. In het aanbod vind je de “normale” massages, maar ook evenzeer aanvullend spiritueel advies of een healing. Speciaal voor mensen met veel pijn zijn er specifieke behandelingen, zoals de Tachyon therapie of de speciale infrarood sauna. Kinderen zijn zeker ook welkom.

Van Klacht naar Kans, dokter Juriaan Interview

Van Klacht naar Kans, dokter Juriaan

Beauty

Geplaatst op 12-12-2019

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe en somber, vind je het spannend om grenzen aan te geven of ga je gebukt onder een verstoorde relatie? Heb je last van hoofdpijn, vermoeidheid, slaapproblemen of buikpijn? Dan werken medicijnen waarschijnlijk slechts tijdelijk en zijn deze klachten symptomen van iets anders. In ‘Van klacht naar kans’ geeft dokter Juriaan zijn nieuwe visie op klachten.


Feesten doe je met bubbels Interview

Feesten doe je met bubbels

Beauty

Geplaatst op 12-12-2019

Met de feestdagen in het vooruitzicht, is het tijd om de bubbels waarmee je kunt toasten te bestellen. Ga je voor een klassieke Franse Champagne, populaire Spaanse Cava, zuiderse Italiaanse Prosecco of trendy Portugese Espumante? Of de nieuw te ontdekken Spaanse Corpinnat. Wil je je gasten helemaal verrassen, kies dan voor een unieke mousserende rode wijn, de award-winning Italiaanse Lambrusco. Waar je ook op klinkt met Kerst en Nieuw, zorg dat het met bubbels is!


Schoonheidssalon Tinne in Minderhout, een portret Artikel

Schoonheidssalon Tinne in Minderhout, een portret

Beauty

Geplaatst op 11-12-2019

Bij Schoonheidssalon Tinne in Minderhout kom je terecht in een mooi, verzorgd en huiselijk kader. Je voelt je meteen bij Tinne op je gemak, want ze heeft een ongelooflijk warme persoonlijkheid. Ze maakt maar al te graag tijd voor haar klanten en staat altijd klaar voor een gezellige babbel. 

Suiker! Lekker, maar ziekteverwekker Blog

Suiker! Lekker, maar ziekteverwekker

Beauty

Geplaatst op 06-12-2019

Dat suiker lekker is, weten we allemaal. Eén snoepje kan toch geen kwaad? Of een klontje suiker in je koffie. Maar we drinken toch al allemaal zero of light frisdranken. Of voegen natuurlijke zoetstoffen toe. Maar bedriegen we onszelf dan niet? Hoe gevaarlijk is suiker of de alternatieve zoetstoffen voor ons lichaam. Dr. Staf Henderickx legt het voor ons uit


Strikt veganistisch!? Oh nee... Blog

Strikt veganistisch!? Oh nee...

Beauty

Geplaatst op 06-12-2019

En dan rolt het voedingsadvies van de Health Scan uit de printer. Een atypisch schema, dat ze nog maar één keer eerder gezien heeft. Eigenlijk staat er maar heel erg weinig in de kolom van aanbevolen voeding. Mijn grootste nachtmerrie staat er zwart op wit, ik moet overschakelen naar een strikt vegan dieet.


Hoe overleef ik de feestdagen?!?! Blog

Hoe overleef ik de feestdagen?!?!

Beauty

Geplaatst op 05-12-2019

De feestdagen brengen gezelligheid en samenhorigheid met zich mee. Het is tijdens deze dagen dus extra verleidelijk om even al je principes over boord te gooien en jezelf helemaal te laten gaan in royale schrans -en drinkpratijen. Dit met "foodbabbies" en hangovers als gevolg. Hoe zorg je ervoor dat de schade beperkt blijft en je kan blijven stralen tijdens het feestgedruis?  Je leest het in volgende blogpost.

Mmmmassage Blog

Mmmmassage

Massage

Geplaatst op 04-12-2019

Met de eerste kleine winterprik die deze week letterlijk voelbaar was en ik voor de eerste maal dit jaar mijn autoruiten van een dun laagje ijs moest ontdoen. Wist ik het weer, het hoogseizoen van de mmmassages is weer aangebroken. In deze blog lees je waarom ik pleit voor een wetsvoorstel waar massage een basisrecht zou moeten zijn. Het zou onze maatschappij zoveel beter, mooier en gemoedelijker maken. ;)

Het ontstaan van Health in a Box Artikel

Het ontstaan van Health in a Box

Beauty

Geplaatst op 02-12-2019

Health in a box, gezonde voeding in een doos met verse producten, veel groenten, eiwitten en zonder koolhydraten. Dat mag je verwachten van deze foodboxen die Bo met zorg samenstelt voor een gezonde levensstijl. Met Health in a box wil ze een hulpmiddel bieden om op een gezonde en makkelijke manier te koken. Dankzij de koolhydraatarme gerechten verlies je vanzelf ook kilo's en helpt het om af te slanken.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...