Nieuws

PureLax te Schiplaken, een portret Artikel

PureLax te Schiplaken, een portret

Beauty

Geplaatst op 20-08-2020

PureLax te Schiplaken is gelegen in een rustige en groene omgeving waar Tatjana je de drukke buitenwereld laat vergeten. Kom genieten van een heerlijke relaxatiemassage of gelaatsverzorging. Of wil je graag ontspannen met z’n tweetjes, dat kan tijdens een duomassage. PureLax staat voor Pure Relaxatie in een uniek landelijk kader waar je een instant vakantiegevoel ervaart.


Van 0 starten naar een goeddraaiende zaak op 2 jaar Interview

Van 0 starten naar een goeddraaiende zaak op 2 jaar

Beauty

Geplaatst op 20-08-2020

In 2017 startte de joviale en sympathieke Amélie, als pas afgestudeerde twintiger, haar eigen schoonheidsinstituut Amélie in Olsene. Ambitieus en vol goede moed richtte zij haar moderne salon op. Ze koos er onmiddellijk voor om samen te werken met Lifestylebooking voor haar website, deals en Facebook campagne. Nu 3 jaar later staat haar agenda volgeboekt en moet je een paar weken geduld hebben voor een afspraak. Wij vragen aan de kersverse mama hoe ze dit gerealiseerd heeft.


Pre Holiday Beauty Prep Blog

Pre Holiday Beauty Prep

Beauty

Geplaatst op 14-07-2020

Vooraleer je helemaal zen aan het strand ligt met een lekkere cocktail in je hand, kan er voorafgaand aan je vakantie enige stress plaatsvinden. Als moderne vrouw in een veeleisende maatschappij kost het net wat meer moeite dan je tandenborstel en deo bijeen te rapen om fresh & clean voor de dag te komen. In deze blog lees je enkele handige Pre Holiday Beauty tips die je voorbereiden op je lui-lekker-vakantie.

Huidcoach Wendy te Bree, 'Partner in Excellence' Artikel

Huidcoach Wendy te Bree, 'Partner in Excellence'

Beauty

Geplaatst op 02-07-2020

Laurens gaat langs bij de sympathieke en goedlachse Wendy in Bree. Een bezoekje aan huidcoach Wendy is niet zomaar een verzorging, maar ook tijd maken voor jezelf om te ontspannen. In 2015 specialiseerde Wendy zich in huidcoaching om de klant een gepaste huidverzorging te kunnen aanbieden en te werken aan huidverbetering.

Body & Senses te Menen, 'Partner in Excellence' Artikel

Body & Senses te Menen, 'Partner in Excellence'

Beauty

Geplaatst op 02-07-2020

Laurens gaat langs bij de stralende Katy van Body & Senses in Menen. Hier stapt u binnen in een oase van rust en verwelkomt Katy u hartelijk in haar nestje. Geef uw lichaam en geest rust in deze drukke tijden dankzij een energetische massage, gelaats- of lichaamsverzorging. Ontspan u, één met de natuur.

Happy beach body Blog

Happy beach body

Beauty

Geplaatst op 29-06-2020

1 JULI, de eerste dag van de grote vakantie! Voor veel mensen betekent dit even terugschakelen naar een lagere versnelling. Bij het hele vakantie-gebeuren komt soms ook wel wat stress kijken. Hier lijken vooral de dames last van te hebben van o.a. inpakstress, maar ook beach body en summerproof stress. Laat je niet langer gek maken door misleidende reclames en perfecte instagram influencers. Probeer gewoon lief te te zijn voor dat fijne lijf. Met de verwen tips in volgende blog kom je al een heel eind.

Kies voor een professioneel logo Artikel

Kies voor een professioneel logo

Beauty

Geplaatst op 25-06-2020

Een logo past bij jou, jouw zaak en je professionele uitstraling. Een goed logo is simpel, doeltreffend en valt op. Je kiest een logo en dat is voor jaren het uitgangsbord van je zaak. Het is dan ook belangrijk om een logo professioneel te laten ontwerpen en verdient de nodige aandacht. Wanneer je logo eruit ziet alsof het in Word is gemaakt, zullen mensen twijfelen over de kwaliteit van je product of dienst. Daarom is het zeker een investering waard!

Smaakvolle lauwwarme Tukse BBQ salade Recept

Smaakvolle lauwwarme Tukse BBQ salade

Recepten

Geplaatst op 24-06-2020

De zomerse zon en de geur van BBQ! Jouw tuin is klaar voor een epische reis naar de Turkse keuken. Snel die groenten op de BBQ! Je zal het je niet beklagen als je Turkse BBQ salade de rol van co-headliner opneemt naast een heerlijk stukje vlees. Of zou je dat stukje achterwege durven laten?

Katjan te Houthalen-Helchteren 'Partner in Excellence' Artikel

Katjan te Houthalen-Helchteren 'Partner in Excellence'

Beauty

Geplaatst op 22-06-2020

Laurens de business coach bij Lifestylebooking is vandaag te gast bij Linda van Katjan in Houthalen-Helchteren, een praktijk voor massage, voetreflexologie, bachbloesems, voedingsadvies en kruiden. Linda helpt haar klanten om samen de balans te bereiken en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te bevorderen. Meer energie, een goede nachtrust, een gezond lichaam en kalme geest helpen je al een heel stuk op weg.


Instituut Miranda Sterk te Sint-Truiden, Partner in Excellence Artikel

Instituut Miranda Sterk te Sint-Truiden, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 22-06-2020

Miranda Sterk in Sint-truiden is gediplomeerd en gespecialiseerd in huidverbetering en heeft de ‘Partner in Excellence’ in ontvangst mogen nemen. Zij kent, met haar dertig jaar ervaring, de kneepjes van het vak. Door de jaren heen, heeft zij zich steeds meer verdiept in de werking van de huid. Hierdoor werkt zij op een hoger niveau dan de klassieke schoonheidsverzorging, dankzij hoogstaande merken die resultaat beloven en geven. Onze business coach Laurens brengt Miranda een bezoek om haar te verrassen met de Award. 

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...