Nieuws

Dipje na 2 maanden sporten Blog

Dipje na 2 maanden sporten

Beauty

Geplaatst op 06-03-2020

Twee maanden ben ik al bezig met sporten. En ik hou het vol. De ene week lukt al wat vlotter dan de andere. De kids ziek. Ikzelf ook. Manlief gesneuveld. Je kent het wel. De winterse microbes hebben toegeslagen in januari en februari. Toch bleef ik ijverig mijn best doen. Helaas zie ik weinig veranderen op de weegschaal of aan mijn figuur. Ik voel mij een beetje zoals het weer, triestig. En steek nog een stukje chocolade in mijn mond.


Massagestudio Raf te Peer, een portret Artikel

Massagestudio Raf te Peer, een portret

Beauty

Geplaatst op 27-02-2020

Bij Massagestudio Raf te Peer sta je als klant centraal tijdens jouw moment van ontspanning dankzij een massage. Raf ontvangt je persoonlijk en vriendelijk in een huiselijk kader. Een deugddoende relaxerende massage zorgt voor een tijdelijk onderbreking van de dagelijkse stress. Je spieren ontspannen, je kunt je hoofd leeg maken en je batterijen terug opladen.


De Yogaschool in Eksaarde Artikel

De Yogaschool in Eksaarde

Beauty

Geplaatst op 27-02-2020

Verscholen tussen het groen en achter een charmante gevel bevindt zich de Yogaschool van Philippe te Eksaarde, een deelgemeente van Lokeren. Yoga heeft een positieve uitwerking op zowel het lichaam als op het bewustzijn. Je bent in beweging en oefent je spieren op een zachte maar toch krachtige manier. Daarnaast zorgt het ook voor een mentale rust in ons drukke leven. Ontspanning, kracht, balans en een innerlijke persoonlijke ontwikkeling, daar begeleidt Philippe je naartoe in zijn Yogaschool.


Stop de klok! Blog

Stop de klok!

Beauty

Geplaatst op 25-02-2020

Als er een top drie zou zijn van zaken waar vrouwen een moord voor zouden plegen om het tegen te gaan, dan zou veroudering en de daarbij behorende aftakeling bij velen op nummer één staan. Wat is veroudering nu eigenlijk, en wat veroorzaakt het. Lees er alles over in deze blog. 

Catja over haar bijna-dood-ervaring Interview

Catja over haar bijna-dood-ervaring

Beauty

Geplaatst op 24-02-2020

En dan zie je jezelf daar liggen. Op de operatietafel omringd door dokters en verpleegkundigen. Alarmen gaan af. Lichtjes knipperen. Paniek in de ogen. Dit is het dan. Het is gedaan. Er overvalt je een onverwacht gevoel van rust en je gaat door de tunnel naar het witte heldere licht. Tot je plots met een klap terug in het OK beland. En je boos wordt, want het voelde zo vredig. Een bijna-dood-ervaring. Bijna onbeschrijflijk in woorden te brengen. Het overkwam Catja toen ze een hartstilstand kreeg.


Mirjam, BDE-coach en medium Interview

Mirjam, BDE-coach en medium

Beauty

Geplaatst op 24-02-2020

Mirjam Leféber is healer, coach en medium. Al meer dan 20 jaar begeleidt ze mensen tijdens hun spirituele ontwikkeling en ondersteunt ze mensen met een bijna-doodervaring (BDE) in hun zoektocht. Daarnaast ontwikkelde Mirjam zich ook als docent en geeft diverse opleidingen, workshops en lezingen. Tijdens een lezing over BDE tikte ze Catja op de schouder die vertelde over haar ervaring met de dood na een hartstilstand. 


De waardevolle plek van het niet-weten Blog

De waardevolle plek van het niet-weten

Beauty

Geplaatst op 24-02-2020

“Iets in mij wil het heel graag weten…” Een uitspraak die vaak voorbij komt. Een uitspraak ook waar je een grote prijs voor betaalt in je fysieke en mentale gezondheid. Er is op zich niets mis met “willen weten”. Immers: als je maar wéét waar je naartoe gaat, dan geeft dat een gevoel van rust. En misschien wel een gevoel van vertrouwen en veiligheid. Overigens een illusie van veiligheid, want je hebt geen idee wat er over 5 minuten gaat gebeuren… Het feit dat het hoofd daar vanuit de allerbeste intentie komt, wil echter niet zeggen dat het ook altijd het beste voor je hóeft te zijn. Een subtiel, maar waardevol verschil.

Niks verliep volgens plan Blog

Niks verliep volgens plan

Beauty

Geplaatst op 21-02-2020

En toen kreeg ik een berichtje dat de afspraak met Berend Smit, auteur van MIJN BOEK voor leven in jouw gewenste situatie, kon doorgaan. Spannend, ik trachtte hem al weken te bereiken. En kreeg telkens zijn voicemail te pakken. ‘Dit is Berend, als u een positieve boodschap heeft mag u die inspreken. Negatieve berichten worden verwijderd.’ De Nederlander zette meteen de toon.


Querencia te Aalst, een portret Artikel

Querencia te Aalst, een portret

Beauty

Geplaatst op 19-02-2020

Querencia is een schoonheidsinstituut gelegen in een authentiek pand in het hartje van Aalst. Nancy is gespecialiseerd in huidverbetering en celvernieuwing dankzij innovatieve toestellen. De producten zijn met zorg gekozen om verschillende probleemhuiden te kunnen behandelen. Daarnaast is het aspect wellness en ontspanning onontbeerlijk bij elke verzorging.


Simplicity te Kortrijk, een portret Artikel

Simplicity te Kortrijk, een portret

Beauty

Geplaatst op 17-02-2020

Schoonheidsinstituut Simplicity gelegen in Kortrijk biedt een waaier van schoonheidsbehandelingen en specialiseerde zich in gelaatsverzorgingen en huidverbetering. Bij Simplicity treed je binnen in de wereld van Germaine de Capuccini: een plek met fantastisch lekker ruikende producten, die resultaatgericht werken. Dankzij Julie ga je hier helemaal relaxed en stralend naar buiten.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...