Nieuws

Salade van rode biet met citrus Recept

Salade van rode biet met citrus

Recepten

Geplaatst op 15-06-2020

Rode biet kan soms moeilijk zijn. De aardse smaken overheersen snel. Met wat tegenwicht van de frisse citrustoetsen en munt kan je echter al veel oplossen. Deze heerlijke salade van rode biet met citrus is een leuke BBQ sidedish om je gasten mee te verrassen. Laat het smaken!

20 tips voor een gelukkige & gezonde Lifestyle Blog

20 tips voor een gelukkige & gezonde Lifestyle

Beauty

Geplaatst op 09-06-2020

Het gewone leven begint stilaan te ontwaken en zijn gewone gangetje terug te vinden. Voor je het weet liggen de dagelijkse rush en beslommeringen weer om de hoek. Wees waakzaam en laat je er niet in meeslepen. Kies voor kleine veranderingen, bewaak je balans, las korte pauze-momentjes in waar je kan en enkele heerlijke uurtjes me-time in het weekend. Om er zo voor te zorgen dat je elke dag van de week net ietsje beter en gelukkiger maakt.


Shiatsu specialiste Muriel Grooten, te Roeselare Artikel

Shiatsu specialiste Muriel Grooten, te Roeselare

Beauty

Geplaatst op 04-06-2020

In Roeselare vindt u Shiatsu-specialist Muriel Grooten die mensen helpt met klachten, mobiliteit en ontspanning. In een wereld waar alles sneller, meer en drukker wordt, lopen we onszelf voorbij. Door een hoge werk- en levensdruk kunnen er zich allerlei spanningen in het lichaam opstapelen. Een shiatsu-behandeling zorgt voor ontspanning op een heel diep niveau en brengt de ontvanger terug in contact met zijn lichaam. Shiatsu biedt heel wat gezondheidsvoordelen, voor zowel lichaam als geest.


Massagepraktijk Kyjarni te Brecht Artikel

Massagepraktijk Kyjarni te Brecht

Beauty

Geplaatst op 04-06-2020

Bij massagepraktijk Kyjarni in Brecht ontdek je een boeiende waaier aan massages. Pascale is een gedreven en ervaren masseur met een grote interesse in het menselijk lichaam, relaxatiemassage, zorgmassage en diverse diepgaande sportmassages. Massagepraktijk Kyjarni is het ideale adres om komaf te maken van vervelende spierpijn, blokkades of gewoon om te ontspannen. Massages zijn uiterst geschikt om je lichaam en geest vrij te maken van spanning en stress.


Beleza & Estética te Leest Artikel

Beleza & Estética te Leest

Beauty

Geplaatst op 04-06-2020

Schoonheidssalon Beleza & Estética in Leest, is een verborgen pareltje waar de Zuiderse Marisa u met een stralende glimlach ontvangt. Marisa is een gediplomeerde schoonheidsspecialiste die zich specialiseerde in gelaatsverzorgingen, make-up en permanente ontharing. Maar de klassieke verzorgingen zoals manicure, medisch pedicure, massage,... vind je hier uiteraard ook. Bij het gezellig en warm ingerichte Beleza & Estética stap je buiten met een ontspannen en gelukkig gevoel.


Verschil tussen werkelijkheid en fictie Blog

Verschil tussen werkelijkheid en fictie

Beauty

Geplaatst op 03-06-2020

Maar al te vaak zien we onze gedachten als dé waarheid of denken we dat we onze gedachten zijn. Meer dan 90% van wat je denkt is, als je kijkt naar feiten, niet waar. Dat komt doordat er twee soorten realiteit zijn. De eerste die is gebaseerd op aannames en concepten. Het zijn afspraken die we hebben gemaakt en die we vaak klakkeloos voor waar aannemen. Daarnaast is er ook een realiteit die gebaseerd is op feiten. 

Online agenda en webshop onmisbaar voor je zaak Artikel

Online agenda en webshop onmisbaar voor je zaak

Beauty

Geplaatst op 02-06-2020

Een online agenda is onmisbaar voor je zaak. Klanten surfen het meest ‘s morgens vroeg of ‘s avonds vanuit hun zetel. Inspiratie opdoen, sociale media volgen, online shoppen,... maar zeker en vast ook hun afspraken online boeken bij de kapper, schoonheidsspecialiste, wellness of nagelstyliste. Tinne startte met de webshop en online agenda van Lifestylebooking en legt uit waarom ze hiervoor gekozen heeft.

Instituut Siea te Maria-Aalter, een portret Artikel

Instituut Siea te Maria-Aalter, een portret

Beauty

Geplaatst op 29-05-2020

In het landelijke Maria-Aalter ligt Instituut Siea, waar Eline haar klanten in alle rust ontvangt. In 2017 opende Eline haar eigen hedendaags schoonheidssalon waar je terecht kunt voor gelaatsverzorging, manicure, pedicure, ontharing en ontspannende massages. Voor de verzorgingen vertrouwt Eline op de kwalitatieve producten van Jean d'Arcel en biedt ze voor bijhorend advies.


Anny's Oils te Genk, een portret Artikel

Anny's Oils te Genk, een portret

Beauty

Geplaatst op 29-05-2020

In een mooie groene omgeving in Genk vindt u Anny’s oils, de holistische gezondheidspraktijk van Anneleen. Gespecialiseerd in essentiële oliën en natuurlijke producten bekijkt Anneleen de mens vanuit een holistisch standpunt. Niet alleen het fysieke lichaam, maar ook het emotionele speelt een grote rol om je goed te voelen. Anneleen specialiseerde zich in massages, gelaatsverzorging, gespecialiseerde pedicure en gezondheidsondersteuning dankzij de health scan.


Bello Santural in Sint-Pieters-Leeuw, een portret Artikel

Bello Santural in Sint-Pieters-Leeuw, een portret

Beauty

Geplaatst op 25-05-2020

‘Schoonheid is jezelf goed voelen’, is de slogan van Bello Santural in Sint-Pieters-Leeuw. De sympathieke en jonge mama Sandra startte in de zomer van 2019 haar aan-huis-concept voor massages en gelaatsverzorgingen met natuurlijke producten van het Belgische merk Enfleur. Sandra stelt alles in het werk om je thuis volledig tot rust te laten komen en genieten van een welverdiende massage of verzorging.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...