Nieuws

Ontladen, opladen & goede voornemens Blog

Ontladen, opladen & goede voornemens

Beauty

Geplaatst op 10-01-2020

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Tijd voor goede voornemens en nieuwe plannen in 2020. Hoe zie je jezelf verder ontwikkelen? Waar wil je naartoe dit jaar? Misschien overweeg je een carrière-switch, verhuis of nieuwe baby? Alles is mogelijk. Laat je dromen en wensen zeker niet tegenhouden door anderen. Blijf trouw aan jezelf. Maar eerst die overload van eten en drinken tijdens de feestdagen uit je systeem krijgen.


Beauty & Relax Blue Ocean, te Nijlen Artikel

Beauty & Relax Blue Ocean, te Nijlen

Beauty

Geplaatst op 02-01-2020

Wanneer u Beauty and Relax Blue Ocean te Nijlen binnenstapt, ervaart u onmiddellijk een ongekende rust. De vriendelijke en ervaren Vicky kent de kneepjes van het schoonheidsvak door en door. Ze specialiseerde zich in huidverbetering en energetische behandelingen. U kan bij haar terecht voor gelaats -en lichaamsverzorgingen, esthetische en medische pedicure en nog veel meer. Gun uzelf een rustmoment.


De Checklist van Balans Blog

De Checklist van Balans

Beauty

Geplaatst op 01-01-2020

“Ik wil meer balans in mijn leven! Meer balans tussen werk en privé… Als ik nou weet welke richting ik op kan gaan… Als ik nou helderheid heb… ” De balans in jouw leven, waar is dat afhankelijk van? Gaat dat over een balans die gericht is op de situaties buiten jou? Of over een balans ín jou? Lees meer in deze blog van dokter Juriaan.

Kerstkriebels Blog

Kerstkriebels

Beauty

Geplaatst op 20-12-2019

Luidop zeemzoete kerstliedjes meekwelen in de auto. Romantische kerstfilms bekijken vanonder een warm gebreid dekentje. Heerlijke chocolademelk met marshmallows. Kerstmutsen en rendier-onesies voor de kids. Kleine gelukjes. Genieten. Het is een drukke periode, maar een gezellige drukte. Bezoekjes. Family-time. Cadeautjes kopen. Buiten koud en een knisperend haardvuur binnen. Een kerstcolumn kon niet ontbreken.


L'essence Ciel uit Waarmaarde, een portret Artikel

L'essence Ciel uit Waarmaarde, een portret

Beauty

Geplaatst op 20-12-2019

Bij L'essence Ciel in Waarmaarde ontvangt de jonge Jennifer je met de glimlach in haar warme en gezellige schoonheidsinstituut. Ze is gespecialiseerd in huidverbetering dankzij de kruidenpeelings van dr. Christine Schrammek. Deze natuurlijke verzorgingsproducten zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huiden. Ook voor ontspanning kun je terecht bij Jennifer, waar je kunt kiezen uit verschillende massages. Ontdek de wereld van L'essence Ciel en laat je verwennen en verzorgen door Jennifer.

Healingpraktijk Kevin, te Mechelen Artikel

Healingpraktijk Kevin, te Mechelen

Beauty

Geplaatst op 18-12-2019

Stap binnen in de Healingpraktijk van Kevin in het hartje van centrum Mechelen. Gelegen in een authentiek herenhuis, boven de familiezaak, ontvangt Kevin je hartelijk. Kevin specialiseerde zich in reiki en aroma behandelingen. Zijn doel is om mensen te helpen en begeleiden in hun zoektocht naar balans, loslaten,  innerlijke rust, ontspanning,... maar nog zoveel meer.


Bloedgroep A, de landbouwer Artikel

Bloedgroep A, de landbouwer

Beauty

Geplaatst op 17-12-2019

Bloedgroep A is een veel voorkomend type in West-Europa en gaat terug naar de eerste landbouwers. Het bijhorende voedingsplan is dan ook een vegetarisch plan. Eten volgens je bloedgroep, klinkt logisch? Of misschien toch niet... Lees in ons artikel meer over Peter D’Adamo die uitlegt waarom het wel werkt en zijn boek ‘Het Bloedgroepdieet’.


Bloedgroep B, de nomade Artikel

Bloedgroep B, de nomade

Beauty

Geplaatst op 17-12-2019

Bloedgroep B komt eerder in een gering aantal voor bij West-Europeanen, daar het ontstond in het Himalaya-gebergte en dan doortrok naar Azië. Het bijhorende voedingsplan van deze rondtrekkende nomaden is dan ook erg flexibel. Eten volgens je bloedgroep, klinkt logisch? Of misschien toch niet... Lees in ons artikel meer over Peter D’Adamo die uitlegt waarom het wel werkt en zijn boek ‘Het Bloedgroepdieet’.


Bloedgroep AB, het mysterie Artikel

Bloedgroep AB, het mysterie

Beauty

Geplaatst op 17-12-2019

Heb je bloedgroep AB, dan behoor je tot een zeldzame en mysterieuze groep (slecht 2 à 5% van de bevolking). Het bijhorende voedingsplan is dan ook op zijn zachts bijzonder en verrassend te noemen. Eten volgens je bloedgroep, klinkt logisch? Of misschien toch niet... Lees in ons artikel meer over Peter D’Adamo die uitlegt waarom het wel werkt en zijn boek ‘Het Bloedgroepdieet’. 

Bloedgroep O, de jager Artikel

Bloedgroep O, de jager

Beauty

Geplaatst op 17-12-2019

Bloedgroep O, de jagers, is de universele bloeddonor en overheersende bloedgroep. Als bekwame en sluwe jagers hadden ze weinig te vrezen van hun dierlijke prooien.  Hun bijhorende voedingsplan bestaat dan ook uit dierlijke proteïnen. Eten volgens je bloedgroep, klinkt logisch? Of misschien toch niet... Lees in ons artikel meer over Peter D’Adamo die uitlegt waarom het wel werkt en zijn boek ‘Het Bloedgroepdieet’.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...