Nieuws

Nityashima in Gits, Partner in Excellence Artikel

Nityashima in Gits, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 11-09-2020

Met onze award “Partner in Excellence” zetten we onze partners die het goed doen en net dat tikkeltje meer service geven dan wat de klant verwacht in de bloemetjes. Want ze zijn de beste binnen hun sector. Ze leggen de lat hoger voor al hun collega’s in de sector en verdienen het dus om eens extra in de kijker geplaatst te worden.


Gember bij maagproblemen Getest

Gember bij maagproblemen

Beauty

Geplaatst op 08-09-2020

Een paar jaar geleden kreeg Evelyne van de maag-darmspecialist te horen dat haar maag slechts voor 20% meer werkte. Ze had al een tijdje last van hevige buikpijn en moeite met eten. Elke ochtend had ze een onbeschrijfelijke pijn in haar buik en darmen. Momenteel is Evelyne al 2 jaar pilvrij en zijn haar maag- en darmproblemen opgelost, door dagelijks 1 liter gemberthee te drinken.

Libra Massages te Kumtich, Partner in Excellence Artikel

Libra Massages te Kumtich, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 07-09-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij de sympathieke en gastvrije Lieselotte van Libra massage te Kumtich. Zij specialiseerde zich in therapeutische massages om fysieke blokkades aan te pakken en klanten terug pijnvrij te krijgen. Haar grootste doel is om mensen te helpen, en verder te kijken dan de fysieke klacht. Door een holistische benadering gaat Lieselotte op zoek naar waar die pijn vandaan komt of wat de oorzaak is. 

Heb jij de juiste plattegrond in handen? Blog

Heb jij de juiste plattegrond in handen?

Beauty

Geplaatst op 03-09-2020

Dokter Juriaan vertelt over zijn eigen burn-out ervaring in onze blog. "Ik kan me nog als de dag van gisteren herinneren hoe ik me voelde toen ik op de praktijk kwam. Een benauwd gevoel op mijn borst, hoge ademhaling, ik voelde me gejaagd en alles was teveel. Ik kalmeerde mezelf met woorden als: “Rustig maar Jur, zo erg is het ook weer niet. Stap voor stap. Als je straks weer in het ritme bent dan gaat het wel weer…”. Dus schouders eronder, pushen, doorzetten en volhouden. Het gevoel verdween, kwam echter steeds vaker weer terug, tot ik in december 2012 keihard mijn eigen bodem raakte en in een burn-out belandde."

Zen'Duine te Wenduine, Partner in Excellence Artikel

Zen'Duine te Wenduine, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 31-08-2020

Onze business coach Laurens gaat langs bij de sympathieke Dorine van Zen’Duine in het hartje van Wenduine (De Haan). Wie helemaal tot rust wil komen, kan terecht bij Dorine voor één van haar massages: relaxatie, hotstone, hoofd- en voetzone, rug met peeling. Dorine is helemaal verzot van voetjes en teentjes die haar zo veel vertellen. Ze neemt ze graag onder handen tijdens de voetzonemassage of voetreflexologie. 


Luchtvervuiling leidt tot huidvervuiling Blog

Luchtvervuiling leidt tot huidvervuiling

Beauty

Geplaatst op 27-08-2020

Iedereen weet dat vervuiling slecht is voor onze gezondheid, maar het is ook erg schadelijk voor onze huid. 92% van de totale wereldbevolking leeft in gebieden waar de normen van luchtvervuiling overschreden worden, volgens het WHO (World Health Organisation) In onze Westerse maatschappij is dit zelfs één van de grootste veroorzakers van huidproblemen. Er is ook goed nieuws, want je kunt zelf veel doen om je huid optimaal te verzorgen en gezond te houden. 


Dauwdruppel te Otegem, Partner in Excellence Artikel

Dauwdruppel te Otegem, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 26-08-2020

Laurens gaat langs bij de warme Hilde van Dauwdruppel te Otegem. Hilde werkt energetisch, gesteund door de producten en lichaams- en gelaatsverzorgingen van Phyto5. Dit in combinatie met licht- en kleurtherapie dat doordringt tot op celniveau en voor een ongekende werking en ontspanning zorgt. Bij Dauwdruppel kun je in alle comfort en warmte genieten van een deugddoende en relaxerende behandeling.


Schoonheidsinstituut Fleur te Mechelen, een portret Artikel

Schoonheidsinstituut Fleur te Mechelen, een portret

Beauty

Geplaatst op 26-08-2020

Schoonheidsinstituut Fleur in Mechelen wordt gerund door een gediplomeerde schoonheidsspecialiste en nagelstyliste. Door het uitgebreid aanbod aan behandelingen is er voor ieder wat wils. Wilt u graag ontsnappen aan de dagelijkse stress en drukte of wil je jezelf gewoon even verwennen? Dan bent u hier op de juiste plaats! Bij Fleur staat een persoonlijke aanpak, resultaat en tevredenheid centraal.


Pedicure Beyoutiffeet & More te Lier, een portret Artikel

Pedicure Beyoutiffeet & More te Lier, een portret

Beauty

Geplaatst op 24-08-2020

Tiffany is gespecialiseerd voetverzorgster en schoonheidsspecialiste in haar eigen zaak Beyoutiffeet & More te Lier. Haar specialisatie is medisch pedicure waarbij ze instaat voor de verzorging en preventie van voetproblemen, huid- of nagelaandoeningen. Daarnaast kun je ook bij Tiffany terecht voor esthetische verzorgingen zoals manicure, gellak, spa manicure of pedicure, lash lift met kleuring, wimperverlenging, ontharingen en gelaatsverzorgingen.


Valetudo te Vosselaar, Partner in Excellence Artikel

Valetudo te Vosselaar, Partner in Excellence

Beauty

Geplaatst op 24-08-2020

Laurens gaat langs bij Dorien van Valetudo in Vosselaer. Zij is dé specialist in figuurcorrectie, lipofreeze en huidverstevigende behandelingen. Dorien staat je bij met professioneel en eerlijk advies en begeleiding. Via een persoonlijke aanpak helpt ze klanten hun doelen te realiseren in een huiselijke en gezellige sfeer, waar je in alle privacy de behandeling kan laten uitvoeren.Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...