Archief

Ik ben het waard, in Hasselt Artikel

Ik ben het waard, in Hasselt

Beauty

Geplaatst op 01-12-2020

Nikki Dams is holistisch therapeut, kinder -en gezinscoach en startte haar eigen praktijk in Hasselt. Kinderen en volwassenen kunnen bij haar terecht voor coaching, healing, EFT, mindfulness & meditatie. Dankzij begeleiding, coaching en behandelingen helpt Nikki gezinnen die het moeilijk hebben in onze maatschappij en kampen met stress, trauma, depressie, burn-out, onzekerheden, ADHD, faalangst,... Het doel is om terug rust en balans in het leven te brengen, zodat je stevig en veerkrachtig in je schoenen staat.


Waarom Kelly 'Deals'  verkoopt op Lifestylebooking.be Interview

Waarom Kelly 'Deals' verkoopt op Lifestylebooking.be

Business

Geplaatst op 22-05-2019

“Waarom een korting geven?” Dit is een veelgehoorde reactie. Wij legden dit voor aan Kelly van Schoonheidsinstituut Aïromi uit Wachtebeke en zij legt ons uit wat er voor haar veranderd is dankzij de deals op Lifestylebooking.

Iberico pluma met asperges & gepofte knolselder Recept

Iberico pluma met asperges & gepofte knolselder

Recepten

Geplaatst op 12-05-2019

Smaak. Sprakeloos. Glimlach... In die volgorde zullen uw gasten een culinaire ervaring beleven en zich afvragen waar je dit vlees kan kopen. Dit is niet zomaar varkensvlees, maar wel Iberico Pluma, pata negra. De online slager Gustor.be is verdeler van dit smaakvolle varkensras, die enkel gevoed werd met eikels. De dieren genoten van een vrije uitloop en hebben dan ook een bio-label. 

Thaise kokossoep Recept

Thaise kokossoep

Recepten

Geplaatst op 15-04-2019

Smaakbom is het minste wat je kan zeggen over deze Thaise klassieker. Het soepje wordt vaak als voorgerecht gegeven maar kan ook perfect als hapje, aan u de keuze! De smaak is romig, fris en pittig. U zult u gasten verbazen met dit Oosterse gerecht, die héél eenvoudig te maken is. 


Getest, anti-aging gelaatsverzorging Getest

Getest, anti-aging gelaatsverzorging

Beauty

Geplaatst op 13-12-2018

Mijn huid heeft dorst en dat zie je er aan. Ze voelt trekkerig en ik heb wat uitslag door het slechte weer en de vermoeidheid. Schoonheidsspecialiste Indra staat klaar voor me en verwelkomt me in haar mooi ingerichte salon. Ze heeft er werk ingestoken en ik voel me meteen in professionele handen. Tijd voor een verwenbeurt!

Anti-aging gelaatsverzorging Getest

Anti-aging gelaatsverzorging

Beauty

Geplaatst op 11-12-2018

Schoonheidsinstituut Elegantia in Neerpelt is gespecialiseerd en gerenommeerd om haar gezichtsbehandelingen. Rita, de zaakvoerster, toont me trots haar mooi ingerichte en zeer professioneel ogende salon. Je voelt je meteen op je gemak door haar warme persoonlijkheid en ik laat met alle plezier mijn huid taxeren door de ervaren Rita.

Pollen Season Blog

Pollen Season

Beauty

Geplaatst op 08-06-2018

Rode tranende ogen, een kriebelende keel en loopneus? Het hooikoorts seizoen is volop bezig, en voor vele een jaarlijkse kwelling. Wat is hooikoorts nu eigenlijk en wat kun je ertegen doen? Je leest het in volgende blog.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...