Workshop ’Will I marry me?’ bij LevensSter in Rijkevorsel

DSC_8881

In de holistische praktijk LevensSter in Rijkevorsel laat coach, Riri, je trouwen met jezelf. Tijdens de workshop ‘Will I marry me?’ leer je op een heel ‘veilige’ manier zowel je positieve als negatieve aspecten van jezelf appreciëren en neem je een gelofte af aan jezelf. Je leert jezelf accepteren, kan de kleinere tegenslagen veel makkelijker plaatsen en relativeren en je kan dus focussen op wat echt belangrijk is in je leven.

In een klein groepje van 5 à 10 personen ga je actief aan de slag. Voel je je onrustig, heb je stress, heb je last van een bore- of burn-out of wil je gewoon jezelf terug ontdekken, dan is dit zeker iets voor jou.

Ben je echter al door een storm gegaan en heb je jezelf terug gevonden? Ook dan is dit concept iets voor jou! Hoe mooi is het, om je eigen persoonlijke pad symbolisch kracht toe te zetten,
doormiddel van een krachtig symbolische ceremonie?

#Zeg Ja

Marleen is psychotherapeute en kwam met Riri in contact via de Facebook groep ‘Holistisch Hoogstraten’. “De titel van de workshop sprak me meteen erg aan,” getuigt de enthousiaste Marleen. “Vanuit het therapeutisch werk zien we dat veel van de problemen vaak voortkomen vanuit het feit dat mensen zichzelf niet graag zien of nooit de tools hebben aangereikt gekregen om dit te leren. Tijdens de workshop neem je de tijd om zowel het positieve als het negatieve van jezelf beter te leren kennen en het is zo opgebouwd dat je daar op het einde van de dag vrede mee neemt. Je trouwt met jezelf in goede en kwade dagen. Het is heel nuttig om hier even bij stil te staan en te aanvaarden dat het normaal is dat er ook kwade dagen zijn, zoals in een huwelijk en dat je dan ook voor jezelf moet zorgen.”

To-the-point en vooral veilig

“De workshop vindt plaats in een heel veilige omgeving,” vindt Marleen. “Riri werkt op een heel rustige manier toe naar het hoogtepunt. Ze is aanwezig en dan ook weer niet, maar ze is er op de momenten dat ze er moet zijn en begeleidt de groep op een zeer deskundige manier. Het is allemaal heel erg spontaan en natuurlijk,” voegt ze er nog aan toe.

Je zit op een rustgevende locatie, omgeven door natuur. In het begin is er ruimte om elkaar te leren kennen en Riri past hiervoor een leuke techniek toe met een bolletje wol. Iedereen krijgt de ruimte zich op een ongedwongen manier voor te stellen. . Zo creëert ze toch al op een effectieve manier een bepaalde verbondenheid in de groep.

Er is ruimte voor meditatie, ontspanning en de theorie wisselt Riri af met groepsactiviteiten, maar ook met zelfreflectie in een mooi werkboek. “Ik heb zelden zo’n goed werkboek gezien,” vertelt Marleen. “Het is zeer to-the-point, ze stelt de juiste vragen en het is heel goed opgebouwd. Het is ook een goede afwisseling om vanuit de groep weer even in jezelf te kruipen.”

Nuttige Take-aways

Nadat je je gelofte aan jezelf hebt neergepend, is er even ruimte om na te praten. Riri zet dan ook een henna-tattoo bij degenen die willen. Het is een symbolische trouwring voor jezelf. Je kan zelf iets kiezen of laat Riri op haar gevoel afgaan.

“Ik ben echt wel geschrokken tot welke affirmaties ik gekomen ben en als ik twijfel over bepaalde zaken, grijp ik daar toch wel naar terug,” geeft Marleen toe. “Ook het stukje over de actie is iets dat me is bijgebleven en heeft me in beweging gezet om mijn doelen te bereiken.” Marleen vindt dat de workshop voor iedereen geschikt is en misschien zeker als je denkt dat je geen issues met jezelf hebt. Het is altijd goed om eens even stil te staan bij het feit dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is.

Ben je op ontdekking naar jezelf? Volg dan zeker Riri Mertens op haar InstagramFacebook pagina. Daar vind je telkens de datum van de volgende workshop: zondag 22 maart 2020.  Je kan bij LevensSter ook terecht voor een reiki healing, henna tattoos of een individueel coaching-traject. 


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...