Therapeutische massage op maat bij praktijk Rondags in Bilzen

DSC_0118

Ik laat me op regelmatige basis masseren. Mijn spieren hebben dat nodig, hoewel dat niet altijd even duidelijk is. Het manifesteert zich niet meteen als een acute stekende pijn of een blokkade, maar bouwt zich stilletjes aan op. Je zet je lichaam ernaar, zodat je leert leven met het ongemak. Maar eigenlijk zit je in een vervormde pose wat op lange termijn niet echt goed is en zelfs tot blijvende letsels kan leiden. Je regelmatig laten behandelen door een erkende masseur is dus noodzakelijk en ik plan dit steevast in in mijn agenda.

Rust rust pijn

Tijdens een korte babbel lokaliseren we de zones waar Bjorn de nadruk op gaat leggen en bespreken we mijn voorkeuren en verwachtingen van de massage. Ik heb wat last van stramme benen en zoals bij de meesten onder ons zit mijn nek- en rugzone vast.

Ik neem plaats op de verwarmde tafel en Bjorn masseert mijn benen. Hij weet meteen de pijnlijke spieren te lokaliseren en ik besef dat het weer hoog tijd was om gemasseerd te worden. Mijn spieren zitten veel vaster dan ik dacht.

Een therapeutische massage doet altijd wel wat pijn, maar dat hoort er nu jammer genoeg bij. Bjorn vraagt geregeld of de druk goed zit, zodat ik me volledig kan ontspannen. Alles staat in het teken om de klant zo ontspannen mogelijk te maken, want dan heeft de massage meer effect. Zelfs de muziek stemt hij af op je wensen. Wil je babbelen of juist niet? Alles kan.

Onderhoud je lichaam

Het is belangrijk om je lichaam te onderhouden en regelmatig naar de masseur te gaan. Bjorn doet het zelf ook. Vaak hebben bepaalde klachten te maken met verkleefde of geblokkeerde spieren. Als je die dan regelmatig laat loswerken, dan verdwijnen die klachten als sneeuw voor de zon.

Na afloop krijg je nog een watertje mee naar huis om de losgemaakte afvalstoffen af te voeren. “Normaal kan je dit nog 2 dagen voelen, maar daarna mag je geen last meer hebben,” licht Bjorn toe. En effectief: ik ben een dagje wat stijver, maar na dag 2 zijn er geen klachten meer te bespeuren. Dank u, Bjorn.

Heb je ook last van pijnlijke spieren? Probeer de therapeutische massage dan zelf een keertje uit en maak gebruik van de interessante kennismakingsdeal voor nieuwe klanten.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...