Thaise massage

20149915340300_c90a0645.jpg_big

Getest bij : ' Vanhalle Wellness '

We zijn in St-Kruis, een deelgemeente van de provinciehoofdstad Brugge in West-Vlaanderen.  Hier bevindt zich Vanhalle Wellness, een schoonheidsinstituut gespecialiseerd in Anti-Aging, Wellness en relaxatie. Veerle Vanhalle, met een warme en sympathieke persoonlijkheid, verwelkomt ons openhartig en we voelen ons meteen thuis. Het instituut is rustig gelegen en in een ruim kader biedt Veerle een combinatie van Westerse cosmetica en Oosterse relaxatie technieken die lichaam en geest verwennen en herbronnen. 

Bovendien is het schoonheidsinstituut ingericht volgens de kennis van de Feng Shui. 
Veerle beschikt zelf over een onuitputtelijke kennis dankzij haar jaren ervaring en geschoolde achtergrond. Gedurende 15 jaar runde Veerle een klassiek schoonheidsinstituut. Zo’n 13 jaar geleden stapte Veerle over naar het Oosterse verhaal. Aan haar muur prijken diploma’s in verschillende disciplines. Zo heeft ze diploma’s en specialisaties in Reiki, mensenbegeleiding en Shiatsutherapie. Ze ging ook naar de “Thai Massage School of Chiang Mai” in – hoe kan het ook anders- Thailand 

Getest door Annelies Creyf

Annelies is leerkracht Lager Onderwijs. Ze zegt vaak te kampen te hebben met rugklachten, maar dat zou volgens haar ook weleens kunnen liggen aan de hoeveelheid hooi dat ze op haar vork neemt. Op haar staat alvast een ontspannende massage te wachten.

“De Thaise massage werkt op energiebanen met de techniek van drukpunten. Hier wordt een combinatie van rustige opeenvolgende drukbewegingen uitgevoerd. Het geheel is heel ritmisch en meditatief en gebeurt in losse gemakkelijke kledij op een mat op de vloer. 
Velen hebben schrik van deze zo genaamd ‘pijnlijke’ massage
maar pijnlijk hoeft deze niet te zijn, het is wel zo dat wanneer uw lichaam niet in balans is, energiebanen gevoeliger zijn voor de druk”, legt Veerle uit. Annelies’ lichaam is niet geheel in balans volgens Veerle. “Annelies klaagt over bekkeninstabiliteit. Ze heeft een navelpiercing die zich op een belangrijk Chakrapunt bevindt. Haar bekkeninstabiliteit zou hieruit wel eens kunnen voortkomen. 

Voetzolenmassage

De voetzolenmassage sluit aan op de Thaise massage. Veerle onderscheidt twee soorten massages: de Thaïse voetzolenmassage en de massage met koperen bol. “De Thaïse massage van de voetzolen gebeurt met de handen. De voetzolen hebben reflexpunten. Wanneer we bepaalde punten gaan masseren of wanneer we hier druk op uitoefenen gaat Annelies’ lichaam reageren. Zo reageert ze bvb fel wanneer ik druk uitoefen op de miltmeridiaan. Met de koperen bol gaan we sterk detoxicerend werken. Met een bol vervaardigt uit koper maak ik rechtsdraaiende bewegingen die haar energie geven’, zegt Veerle.

“De Thaïse massage had effect en vroeg zeer veel van mijn lichaam”, zegt Annelies. “Had nooit gedacht dat mijn lichaam hier zo fel op zou reageren, maar het maakt veel duidelijk. Ik neem te weinig tijd voor mezelf. De voetzolenmassage met koperen bol voelde ik tintelen in mijn benen en ik kreeg het er koud van. Die op Thaïse wijze was erg gevoelig en Veerle raakte daar toch een aantal pijnpunten.”

Ook getest bij Vanhalle Wellness ;

  1. Ayurvedische massage met warme stenen
  2. Hotstone + Chirodhara massage
  3. Gelaats-en zuurstofbehandeling van Deynique, gecombineerd met Bt-Nano microstimulatie.
  4. Magneetveldtherapie en infraroodtunnel

Contact

Brieversweg 326
8310 St.Kruis Brugge
veerle.vanhalle@telenet.be
050/36 05 91
Website

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...