Soul meets Body in Houthalen Helchteren, een portret

DSC_2581

Soul meets Body in Houthalen-Helchteren is gespecialiseerd in energetische massages. Je vindt er een mooi aanbod met edelstenen en kruidenstempels, alsook de Yogi-Malu massage. Een massage bij Soul meets Body is een spiritueel geschenk aan jezelf. Je vindt terug de kracht in jezelf door energetisch in balans te zijn en staat terug sterker in het leven. 

Burn-out

“Ik ben altijd hooggevoelig geweest”, getuigt Sabrina. “Ik voel de emoties van anderen heel sterk aan, zelfs als kind al, maar toen kon het niet plaatsen. Wildvreemden komen ook altijd hun verhaal doen of hun hart uitstorten bij mij. Vroeger trok ik me dat allemaal heel erg aan en absorbeerde de zorgen van die mensen als een spons. “

Met het ouder worden en ook door verschillende opleidingen te volgen zoals bijvoorbeeld de basis en gevorderde Chakratherapie cursus en de tweejaarlijkse opleiding van de SAM-methode (Script-As-Method) ben ik meer te weten gekomen over mezelf en hoe ik kan omgaan met de energieën van anderen. Ik heb dankzij deze opleidingen geleerd om dichter bij mezelf te staan en om alles in een groter perspectief te bekijken waardoor ik nu veel sterker in mijn schoenen sta.

Waar ik nu sta heb ik met veel vallen en opstaan bereikt. Op een gegeven moment besefte ik dat ik vooral deed wat anderen van me verwachtten en amper wat ik zelf wou. Begin 2016 kwam ik bibberend op mijn benen van mijn werk terug en ben ik 4 maanden thuis geweest. 

Dit was voor mij een heel confronterende periode. In deze periode heb ik me dikwijls opgetrokken door me meer en meer te gaan verdiepen in zelfbewustwording. Het klinkt cliché maar de burn-out heeft van me echt een ander mens gemaakt: ik kan beter relativeren, neem op tijd en stond mijn rust en luister veel beter naar mijn lichaam,” vertelt ze. 

Spiritueel, maar niet zweverig

Sabrina is erg bezig met spiritualiteit, maar blijft met haar 2 voeten op de grond. Zijzelf is heerlijk ‘gewoon’ en haar  behandelruimte is gezellig en warm ingericht met leuke, speelse details.

Iedereen kan genieten van een energetische massage. Het is een eerder zachte en heel relaxerende massage en Sabrina laat het lichaam zelf zijn werk doen om optimaal te functioneren. Door de aanrakingen, edelstenen en kruidenstempels stuurt ze de energie  via ‘vriendelijke impulsen’  naar de blokkades in het lichaam. De Yogi-Malu massage brengt je heel erg in het hier en nu. Hier gebruikt Sabrina houten mannetjes voor. Deze massage is ook geschikt voor kinderen om ze terug met hun 2 voetjes op de grond te brengen. De energetische massages met warme edelstenen en warme olie zijn super ontspannend. De jadestenen hebben een helend en verzachtend effect op reuma, artritis en allerlei kwaaltjes. De intense rozenkwarts massage is haar favoriet en geeft je een onvoorwaardelijke liefde naar jezelf en naar anderen toe.

Drempel verlagen

Sabrina wil vooral de drempel naar energetische massages en spiritualiteit verlagen en aantonen dat ze toch een meerwaarde zijn voor je lichaam en je ziel zonder dat je er zweverig voor hoeft te zijn.  Ze wil haar klanten altijd een veilig en comfortabel gevoel geven en ze aansporen om goed naar hun lichaam te luisteren. Haar massages zorgen ervoor om op een makkelijke manier dichter bij jezelf te komen.

Ben je even uit balans of wil je jezelf een heel speciaal geschenk geven? Ga dan zeker een keertje langs bij Soul meets Body. Lees ook zeker het artikel getest, waar we de energetische rozenkwarts massage mochten uitproberen.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...