Lomi lomi massage bij Zenzini in Tongeren

DSC_2470

Een heerlijk geurende olie, het ritme van de zee, een Hawaiiaans muziekje, … In gedachten lig ik op het strand in Hawaii van een ongelooflijk ontspannende massage te genieten. Aloha!

Bij Zenzini in Tongeren kan je terecht voor energetische massages, reiki en coaching. Sofie voelt zich verbonden met het Hawaiiaanse gedachtengoed, omdat zij vanuit een onvoorwaardelijke liefde leven en het lichaam als een sacraal iets aanbidden.

Het ritme van de zee

De praktijk baadt in een rode, warme gloed. Op de massagetafel ligt een speciale geleidende hoes, omdat Sofie me tegelijkertijd boven en onder het lichaam zal masseren en hier veel olie voor moet gebruiken. Er ligt een Hawaiiaanse doek in de vorm van een hart op de verwarmde tafel. Sofie heeft ook een mooi bloemstukje in de kamer gezet, want er is altijd een natuurlijk element nodig bij deze massage. Wat een liefdevolle verwelkoming!

Zo’n massage heb ik nog nooit meegemaakt. Sofie masseert me met vloeiende, ritmische bewegingen van onderaan tot helemaal boven aan mijn lichaam. Ze zit boven en onder tegelijk en gebruikt daarvoor haar handen en haar onderarmen en bootst zo de golven van de zee na. Het voelt alsof ze overal tegelijk masseert. Dit zorgt voor een ongelooflijk ontspannen gevoel en ik snap waarom ze het een “heilige” massage noemen.

De verering van het lichaam

Het lichaam wordt heel liefdevol als iets heiligs benaderd en soepel en zacht gemaakt. Het is zeer relaxerend, maar ook dynamiserend tegelijk. Ik voel de energie, die vanuit mijn buik lijkt te borrelen, alsof ik zenuwachtig ben. Een heel bijzondere ervaring.

Na afloop ben ik zeer ontspannen, maar heb geen vermoeid gevoel, wat je soms na een andere massage wel hebt. Deze massage is ideaal als je even van al je ballast af wil en je lichaam in haar liefde wil herstellen. Ik voel me volledig herbrond.

Terug in contact met jezelf

Bij Sofie kan je ook terecht als je emotionele of fysieke klachten hebt. Ze helpt je in een coaching traject door middel van gesprekken, maar ook door op het lichaam te werken. Ze voert wel eens de Zenzini massage uit op klanten die een burn-out of stress hebben gehad. Deze is gebaseerd op de lomi lomi met dezelfde vloeiende bewegingen, maar rustiger en ideaal als je terug in contact met jezelf wil komen.

Daarnaast kunnen zwangere vrouwen bij haar terecht voor een Hawaiiaans geïnspireerde zwangerschapsmassage, die diep ontspannend werkt op zowel de mama als het kind.

Wil je de lomi lomi zelf een keertje proberen? Maak dan gebruik van de interessante kennismakingsdeal voor nieuwe klanten.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...