Dieptemassage bij Katjan in Houthalen-Helchteren

DSC_1030

“Ik heb iets aan mijn heup”. Dit hoor ik mezelf een beetje te veel zeggen de laatste tijd. Door overbelasting is er een ontsteking gekomen en de pijn rijkt ondertussen tot aan mijn lage rug en trekt verder in mijn linker bovenbeen. Door de dokter kreeg ik zalf en Ibuprofen voorgeschreven, maar de pijn wordt alleen maar erger. Een goede massage is dus momenteel aan de orde.

Het stevigere werk

Linda van Katjan ontvangt me in haar thuispraktijk in Houthalen-Helchteren. Ik bespreek met haar mijn klacht en ze gaat meteen aan de slag. Ze werkt vooral op de klachtenzone bij de heup, bovenbeen en rug. Gedurende een klein uurtje werkt ze de spieren los.

In het begin doet dit heel erg pijn en ik voel dat alles erg vast zit. “Je gaat dit nog wel een 2 à 3 dagen achteraf voelen, alsof er blauwe plekken zitten,” zegt ze. Tijdens deze dieptemassage werkt ze heel stevig in op de spieren. Na een tijdje doet het al wat minder pijn en ze voelt zelf ook dat er een verschil is. Alles voelt veel soepeler aan.

Ik heb zelf voor deze stevigere aanpak gekozen, omdat ik vind dat die het meest efficiënt is. Ik wil dan ook van mijn klacht vanaf zijn en ik kan ondertussen wel wat hebben. Linda stemt van tevoren met je af hoe jij de massage wenst. Het kan dus gerust wat zachter. 

Onmiddellijke verlichting

Linda gebruikt etherische oliën van Doterra voor de massage. “Nu neem ik een olie die vooral de spieren loswerkt. Als ik tijdens de behandeling merk, dat de persoon die hier op de tafel ligt, gestrest is of andere klachten heeft, dan durf ik wel eens een andere nemen die daar dan op gaat inwerken,” legt Linda uit. Het zijn echte kwaliteitsoliën en dit geeft een aangenaam gevoel tijdens de massage.

“Je kan mijn massages niet echt met een relaxatiemassage vergelijken, maar ik wil wel dat je er achteraf ontspannen van bent,” legt ze uit. En inderdaad, ik voel me een beetje “woezie” achteraf. Maar het belangrijkste van al: ik heb meteen minder pijn. Ik voel de massage natuurlijk wel voor de komende 3 dagen, maar we zijn nu een aantal weken verder en ik heb er nog deugd van.

Ik heb veel water moeten drinken, want ik voelde snel wat hoofdpijn de dagen na de massage. Dit betekent dat er veel afvalstoffen vrij komen en die moet je afvoeren.

Ik kan Katjan echt aanbevelen. Je komt terecht bij Linda, die heel down to earth is en een vlotte babbel heeft. De tijd vliegt dus voorbij. Wil je zelf een keertje kennismaken? Probeer het momenteel met een leuke korting dankzij onze deals.

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...