Portret Studio Belle Hair te Overpelt

IMG_0985

Belle Hair

Studio Belle hair in Overpelt is niet zomaar het eerste het beste kapsalon.. Martine, de zaakvoerster en collega Karen weten van aanpakken, hier worden de puntjes op de i gezet. Dat zie je niet alleen terug in hun werk, maar ook in de productkeuze. Bij studio Belle hair werken ze met het gerenommeerde merk La Bio Esthétique, een sterke speler in de kapperswereld.​

Bij studio Belle hair hangt een fijne ontspannen sfeer. Eigenaresse Martine Lehaen en collega Karen vormen samen een hecht team dat het beste uit uw haar haalt.

Met zeventien jaar ervaring is Martine niet aan haar proefstuk toe. Na vele opleidingen in binnen-en buitenland startte zij twaalf jaar geleden een eigen zaak in het centrum van Overpelt onder de naam Bellehaire.  Dat je hier met “mooi haar” buitenstapt bewijzen Martine en Karen keer op keer met hun prachtige haar creaties. “De wens van de klant staat bij ons centraal, wij doen er alles aan om de klant zoveel mogelijk tegemoet te komen. Daarbij besteden wij veel aandacht aan de haaranalyse,  hier kijken we naar de gelaatskleur en gezichtsvorm van de cliënt om te bepalen welke snit en kleuring het beste past”.

Kwaliteit primeert

Martine vindt het belangrijk dat de conditie van het haar en de hoofdhuid zo gezond mogelijk blijven tijdens en na de kappersbehandeling. Om dit te kunnen garanderen heeft zij gekozen voor het Franse merk La Bioesthétique. De waarden van dit merk gaan verder dan het afleveren van een mooie kleuring. Het volledige gamma is erop gericht om hoofdhuidproblemen aan te pakken. Dermatologen schrijven La Bioesthétique voor aan mensen met psoriasis, eczeem, allergieën en andere hoofdhuidproblemen, dit met gegarandeerd resultaat. La Bioesthétique is vrij van chemicaliën zoals; parabenen, siliconen, DEA, TEA, SLS en is daarbij dierproefvrij. Sinds kort hebben zij ook een volledige vegan lijn op de markt, die vrij is van dierlijke bestanddelen zoals honing en lanoline. De kappersbranche evolueert ontzettend snel, Martine en Karen vinden het  daarom zeer belangrijk om up-to-date te blijven en de laatste nieuwigheden en technieken in de branche op te volgen. Zij volgen hiervoor op regelmatige basis opleidingen en workshops.

Voor Karen ontbrak er nog iets, waar zij nog meer van haar creatieve energie in kwijt kon. Zo volgde ze nog bijkomende opleidingen tot nagelstyliste en schoonheidsspecialiste. Sinds kort kunt u dan ook bij Karen terecht voor een mooie set kunst -of gellish nagels. De mogelijkheid om tijdens een kappersbezoek een make-up te laten aanbrengen behoort nu ook tot de opties van Belle hair.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden studio Belle hair voor u heeft? Neem dan zeker een kijkje op de Facebook of Instagram pagina

https://www.facebook.com/Studio-Belle-Hair-202871926411003/

http://https://www.instagram.com/explore/tags/studiobellehair/​


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...