Nouvelle Coiffure Marlies, rijmt met plezier!

tn6225638452153757611905745086n

Ervaring ten dienst van haar klanten

Marlies kan al terugkijken op goede, maar ook leuke herinneringen van de tijd toen ze werkte bij een vooraanstaand kapsalon waar ze absoluut de knepen van het vak heeft geleerd.

“Marlies, hoe komt het dat je zo goed – en zo snel – haar kan opsteken?” , vragen we haar. Haar antwoord verklaart veel. “ Het kapsalon waar ik werkte , had een nauwe samenwerking met de organisatoren van Miss België en de lokale Miss West- en Oost-Vlaanderen en daar komt uiteraard veel speciale kapsels, veel opgestoken haar bij kijken. “Tijdens die verkiezingen heb je niet veel tijd om toch leuke en feestelijke kapsels te creëren, maar ik vond het fantastisch en deed het graag.” Ook de dames die op de jaarlijkse hoogmis van het West-Vlaamse paardenwereldje – Waregem Koerse – met hun uitzonderlijke hoeden, kapsels en kledij gaan paraderen zijn vaak eerst bij Marlies in de stoel komen zitten om er piekfijn uit te zien!

Marlies heeft ook in de jury van de Kappersschool van Kortrijk gezeten, een duidelijk teken dat ze gewaardeerd wordt als specialiste.

Marlies is een positieve persoon, ze lacht veel en zal steeds van een negatieve situatie een positieve maken. Dat positivisme vind je ook onmiddellijk terug als je in het salon binnenstapt. Alles draait er efficiënt en vriendelijk. Een glaasje Cava, een verwenkoffie met lekkers, een hapje zelfs… er staat steeds iets klaar voor haar klanten en laat ons eerlijk wezen: je laten mooi maken en een glaasje bubbels drinken… er zijn minder leuke dingen om te doen! 

Nouvelle Coiffure Marlies is één van die adressen die je eigenlijk liefst voor jezelf wenst te houden, maar die je uiteindelijk aan je beste vriendinnen doorgeeft omdat je het hen ook gunt om hun haar te laten verzorgen door een experte!

 

 


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...