Make-over bij 'Rania's Hairstudio'

201411182015309-rania1.jpg_big

Rania is de stuwende kracht achter haar gelijknamige kapsalon: Rania’s Hairstudio. Deze kapperszaak, gelegen in Roeselare, bestaat pas sinds mei 2014, maar Rania’s staat al 20 jaar met passie in het vak.
Rania’s Hairstudio is gespecialiseerd in alles wat het salon te bieden heeft: kleuringen, knippen, opsteekkapsels en altijd klaar met het correcte advies. De klant komt hier op de eerste plaats. “Klanten komen graag terug voor de kleuringen. We gebruiken hiervoor producten van het Italiaanse merk Roverhair, wat staat voor een zeer complete haarverzorgings-, styling- en finishinglijn van een hoge kwaliteit”, zegt Rania. “Roverhair is een halfbiologisch product en de kleuringen pikken niet op de hoofdhuid. Bovendien houdt ze langer dan de gemiddelde kleuringen. Onze stylingproducten en shampoo’s zijn van het gekende L’Oréal.”

Iedereen kan terecht bij Rania’s Hairstudio, zowel vrouwen als mannen en kinderen. Rania is erg op de hoogte van de nieuwste haartrends, maar verkiest toch persoonlijkheid boven mode.  Trends komen en gaan, je eigen stijl blijft en daar moet je volgens mij trouw aan blijven”, zegt Rania.

Geen roze haren voor de drie winnaars van de make-over met Rania’s Hairstudio. “Lieve had bij aankomst al een korte coupe. Haar warme huidskleur vroeg om een warmere haarkleur en daarom kleurden we het haar in een rode kleur die haar ook meer kleur gaf in het gelaat.”

“Ik heb meegedaan aan de wedstrijd met het idee dat het een make-over is en dat ze volledig hun zin mochten doen met mijn haar”, zegt Lieve. “In het salon ben ik erg goed ontvangen. Ik was oorspronkelijk bruin met blonde mèches en zag de rode haarkleur aanvankelijk niet bij mij passen, maar ik ben uiteindelijk erg tevreden met het resultaat. Bovendien heb ik een veel jongere snit en vind ik het haar erg mooi geknipt”, zegt Lieve.

“Petra wist erg goed wat ze wilde en gaf ons zelf aan wat ze wel en niet zag zitten qua coupe”, zegt Rania. “Petra had lang haar en dat wilde ze zo behouden. Ik zag meteen dat haar coupe slecht geknipt was. Het haar had te veel korte en lange stukken die niet met elkaar verbonden waren. We gaven haar een beetje krullen à la Brigitte Bardot en gaven het haar een soort van ombré met een donkere basis met blekere punten”, zegt Rania.
Tenslotte was er Priscillia die wellicht de grootste metamorfose onderging. “In het kapsalon hangt een grote foto van een model met zilverkleurig haar. Toen Priscillia dit zag, gaf ze meteen aan dit ook te willen. 
 
Priscillia was oorspronkelijk blond met donkere lokken. Het ontkleuren ging moeilijk, maar het lukte perfect. We gaven het haar een zilver effect en het stond haar prachtig! We knipten Priscillia’s haar in een carré vorm met een schuine bles en naar voor geknipt. Wellicht de grootste verandering van de drie dames”, zegt Rania.

Rania’s Hairstudio staat garant voor een stijlvolle, hedendaagse look en een kapsel aangepast aan uw wensen. Rania staat klaar met een professioneel advies en garandeert je een kappersbeurt die je zo doet ontsnappen aan de alledaagse sleur. 


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...