Ilse Govaert won 'Garderobe cleaning' en 'personal shopping'

2014125123621858_022.jpg_big

Ilse Govaert won 'Garderobe cleaning' en 'personal shopping'

De koele huidpigmentatie van Ilse en de donkere elementen in de haren, ogen en in het gelaat verraden dat Ilse mooi staat met koele, donkere en heldere kleuren. Dat blijkt ook wanneer Soreina een aantal kledingstukken uit Ilse’s kast haalt die aan deze criteria voldoen en deze voor het gelaat van Ilse houdt. Het doel van een garderobeplanning is na te gaan welke kledingstukken conform je seizoens- en/of figuurtype zijn , welke items kunnen aangepast (verkorten, versmallen, herstellen,…) of verwijderd worden en welke stukken ontbreken. 

Soreina screende Ilse’s garderobe en maakte combinaties met bestaande kledingstukken en bijpassende accessoires om de look te vervolledigen. Het was al snel duidelijk dat we voor Ilse tijdens de personal shopping alvast niet op zoek moesten naar zwart. Hoewel zwart Ilse zeer mooi stond, wilde Soreina graag wat meer kleur injecteren in Ilse’s kast. Ook accessoires, basis blazers, gekleurde panty’s en rokjes waren ontbrekende stukken die we trachtten te vinden. 

Let’s shop!

Tijdens een préshopping de dag voordien, ging Soreina een aantal geselecteerde winkels screenen op aanbod. Een vooraf opgestuurd vragenlijstje aan Ilse’s adres gaf Soreina een eerste indruk van wie Ilse was, hoe en waar ze shopte en wat haar kledingstijl is. 

Het eindresultaat? Een super leuke shoppingervaring, met heel wat handige tips & tricks. Ilse scoorde een leuk plooirokje, een frisse bloes, een groene printbroek en jawel…een zwart lederen bikervestje. Dat konden we deze vrolijke meid nu toch echt niet weigeren!

Wil je ook een 'garderobescreening' en/of een 'personal shopping' van Soreina of wens je meer praktische informatie ?   Hier vind je alle praktische info 


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...