Make-over Studio Belle hair te Overpelt

IMG_0897

Magic Make-over

Belle hair in Overpelt is niet zomaar het eerste het beste kapsalon, dat blijkt al snel wanneer ik aanwezig ben op een make-over. Martine, de zaakvoerster en collega Karen weten van aanpakken. Hier worden de puntjes op de i gezet. Dat zie je niet alleen terug in hun werk, maar ook in de productkeuze. Bij Belle hair werken ze met het gerenommeerde merk La Bio Esthétique, een sterke speler in de kapperswereld. Dit merk is vrij van alle onnodige chemische vulstoffen en bewaarmiddelen zoals parabenen, siliconen, DEA , TEA en SLS, hierdoor is het zeer zacht voor haar en hoofdhuid, waardoor het zelfs hoog aangeschreven staat bij dokters en dermatologen. Regelmatig krijgen ze bij Belle hair op dokters voorschrift, mensen over de vloer die deze producten aanbevolen wordt.

Wanneer ik arriveer bij Belle hair merk ik direct de gemoedelijke sfeer op, Martine en Karen zijn vlot in de omgang, het lijkt al snel alsof ikzelf hier al jaren over de vloer kom. Jammer dat ik geen plaats mag nemen in de kappersstoel… de gelukkigen van vandaag zijn Nathalie en Iris. Twee jonge mama`s die wel een me-momentje verdienen.

Nathalie is een vlotte mama die qua kapsel al heel wat heeft geëxperimenteerd, maar nog nooit haar haren heeft geverfd. Dit tot vandaag. Martine heeft iets heel speciaals voor Nathalie gepland. De haren worden gekleurd is verschillende kopertinten, de trendkleur van het seizoen. Onderaan wordt de warmste en donkerste tint geplaatst. Een iets lichtere tint wordt op het hoofd gezet, waarin een baleage wordt getrokken met de lichtste kopertint. De verschillende kopertinten vloeien mooi in elkaar waardoor het effect subtiel maar doeltreffend is. De haren krijgen een hippe touch up. De zijkanten zijn kort geknipt, waardoor er een vlot contrast ontstaat met de bovenpartij. De haren worden gestyled met een droge wax voor een vlotte coupe. Karen legt nog een laatste hand aan de make-over van Nathalie, door een aangepaste dag make-up aan te brengen.

Nathalie; “ Ik had niet verwacht dat ik zo’n subtiele manier getransformeerd kon worden, de kopertinten geven mijn huidkleur een warmere glow. Ik ben helemaal overtuigd van de kleuring, Martine mag vanaf nu vaker experimenteren”.

Belle Hair = Belle Maman

Iris is een jonge mama van achtentwintig die haar handen meer dan vol heeft met haar jonge gezin. Tijd voor mezelf schiet er vaak bij in, deze make-over komt dan ook zeer gelegen, vertelt Iris. Karen en Martine vinden dat deze jonge mama terug wat meer pit in haar kapsel mag krijgen en hebben een leuke styling voor haar in petto. De uitgroei van Iris wordt bijgewerkt met een donker-as-blonde tint. Daarover wordt een zachte strawberry roze kleur geplaatst. Deze tint doet Iris haar lichte gelaatskleur eer aan. De lokken worden opgeknipt, waardoor het haar soepeler valt en makkelijker in model gebracht kan worden. De lange haren worden uitgeföhnd , bewerkt met de krultang om een beachwave te creëren. Om de houdbaarheid van haar kapsel zo lang mogelijk te behouden wordt  het afgewerkt met een fixing spray. Karen laat haar visagie magie nogmaals de vrije loop, om het plaatje af te maken krijgt Iris nog een mooie subtiele dag make-up aangemeten.

Iris; De make-over is wat mij betreft zeer geslaagd, de losse beachwaves in combinatie met de zacht blond-roze kleur is echt een schot in de roos. Laat de lente nu maar komen!

Meer info over de haarcreaties van Belle hair vindt u op:

https://www.facebook.com/Studio-Belle-Hair-202871926411003/

http://www.instagram.com/explore/tags/studiobellehair/​​


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...