Make-over, Hair & Beauty Salina te Tongeren

IMG_1458

M van Metamorfose

Salina van Hair & Beauty Salina in Tongeren ontvangt je in een ongedwongen huiselijke sfeer voor een complete haar metamorfose. Ze oefent het vak al 6 jaar uit, maar moet ondanks haar jonge leeftijd zeker niet onderdoen voor reeds gevestigde namen. Haar passie, doorzettingsvermogen en harde werken hebben Salina zeker geen windeieren gelegd. De kunst en ambacht van het kappersvak  is een zeldzaam talent dat Salina bezit. Bij Hair & Beauty Salina, wandel je altijd buiten met fantastisch haar dat niet onopgemerkt voorbij gaat.

Op de humaniora volgde Salina haartooi. Al snel wist zij dat dit helemaal haar ding was. Na haar studie werkte ze enige tijd bij een kapperszaak, waarmee ze haar bijberoep als kapster aan huis combineerde. Sinds dit jaar is Salina`s droom in vervulling gegaan. Haar eigen fonkelnieuw kapsalon aan huis is een feit. Het is een pareltje geworden, waar iedereen, jong en oud, man of vrouw zich een nieuwe coupe kan laten aanmeten.

Vandaag is Sandrina de gelukkige voor de make-over, een drukke jonge “twenty something” die haar job in de horeca combineert met een bijberoep als massagetherapeut en haar grote passie paardrijden. Sandrina weet dat ze in goede handen is bij Salina en wil haar graag carte blanche geven op enkele kleine details na. “Geen kort haar en geen grote lengte verschillen, dat is niet handig met paardrijden. Voor de rest mag Salina haar gang gaan, ze heeft me nog nooit teleurgesteld”.

Bekijk de deals van deze zaak

Geslaagde make-over

Wat gaan je vandaag doen bij Sandrina?
Salina: “Ik ga het haar van Sandrina aan de basis kleuren met een donkerbruine kleuring met een violette tint. De punten van het haar worden na het knippen ontkleurd, om de ombré toe te passen. De kleur die op de ontkleuring wordt toegepast is een koper kleur, die makkelijk ineen vloeit met de basiskleur”.

Wat is de moeilijkheidsgraad van dit kapsel?
Salina: “Sandrina heeft héél veel haar waardoor het vooral een hele tijdrovende procedure is. De Ombre is een techniek die zeker niet onderschat mag worden, de haarlengtes moeten overal tot op de juiste kleurgraad ontkleurt zijn en het mag vooral niet lijken alsof de twee kleuren gescheiden worden door één lijn. Het geheel moet echt in elkaar vloeien om van een geslaagd resultaat te kunnen spreken”.

Welke snit ga je toepassen?
Salina: “Bij Sandrina ga ik een vlotte licht opgeknipte bob toepassen die vanachter korter is dan vooraan. Door deze snit met de ombré te matchen gaat het een heel vlot, hip en vrouwelijk kapsel zijn. Koper is eveneens dé kleur voor deze zomer, ze gaat dus zeker in de spotlight staan”.

Hoe ga je de styling doen?
Salina: “Om het geheel af te werken ga ik in de opgeknipte bob losse krullen föhnen die het haar een extra dimensie en speelsheid geeft”. “Voor een feestje of speciale gelegenheid is dit ook altijd een schot in de roos”.
Als toeschouwer was ik vandaag flink onder de indruk van Salina`s haarkunsten. Het haar van Sandrina is werkelijk prachtig. Vrouwelijk, hip, speels en handig om zelf te onderhouden zijn slecht enkele dingen die me direct te binnen schieten. Salina is echt een straffe madam.

Maar hoe heeft Sandrina het ervaren? Sandrina: “Het is werkelijk nog beter dan ik had verwacht, de kleur is super en geeft mijn van nature iets blekere gelaat een mooie warme gloed. Het kapsel en de styling zijn jong, hip en trendy. Dit is een kapsel waarmee ik me perfect mezelf. Dank je wel Salina, voor deze prachtige coupe en de fijne dag !”

Wil je graag meer weten over de haarcreaties van Salina, neem dan zeker een kijkje op haar website en/of facebook en vergeet zeker niet de deals te bekijken !

https://salina-beauty.be/

https://www.facebook.com/Salina.hair.beauty/


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...