Make-over Ella Hair & Beauty Berlare

IMG_2443

De jonge pasgetrouwde mama Shauni (23 jaar) was de gelukkige die een make-over won bij Ella Hair & Beauty aan het Donkmeer in Berlare. Zij nam maar wat graag plaats in de kappersstoel bij Els voor een nieuwe look, compleet met snit, kleuring, epilatie wenkbrauwen en make-up. Els heeft een ruime ervaring en werkt met de kwaliteitsproducten van Goldwell. Ook benieuwd naar het resultaat en de aanpak van Els?

Shauni zag de oproep op facebook en reageerde meteen. Zij wilde wel eens iets anders met haar haar. “Het mag wel iets wilder, nu ligt het alleen maar zo plat. Een make-over zie ik zeker zitten, maar ik wil wel graag binnen de blonde tinten blijven. De punten zijn droog door de ontkleuring en ik heb al een grote uitgroei. Er mag dus zeker een stukje af, maar kort heb ik het nog nooit gehad. Het is nu al even geleden dat ik veranderd ben van kapsel, ik liet het anders gewoon bijknippen. Maar ik ben op mijn gemak bij Els en heb er alle vertrouwen in.”


Els, wat ga je doen bij Shauni?

Voor de snit ga ik er toch een stukje af doen gezien de droge punten. Zo kan ze het verder laten groeien in model en op een gezonde basis. Eens je een goede snit hebt, kun je er alles mee doen. Ze zal het ook veel gemakkelijker in model krijgen waardoor het vanzelf goed valt. Ik knip het zeker ook op voor een speelser effect en meer volume. Vooraan werk ik met een asymmetrische schuine bles. Ze heeft veel haar, maar eerder fijn van structuur. Daarom raad ik een volume shampoo aan, die het haar doet opzwellen. Doordat ze een ovaal gezicht heeft, kan ze eigenlijk veel verschillende modellen en haarlengtes aan.

Bekijk de deals van dit instituut 

Voor welke kleur en techniek heb je gekozen?

Shauni heeft een koele kleur van blauwe ogen en haar natuurlijke haarkleur is eigenlijk asbruin. Daarom kies ik voor verschillende blonde tinten en één donkere, maar allemaal astonen. Zo koel mogelijk, een warm koper zou bijvoorbeeld vloeken met haar natuurlijke kleur. Dat contrast en de uitgroei zou te groot zijn. Ik werk met drie verschillende tinten mêches, die ik telkens afwissel met elkaar. Voor de balayage werk ik met zilverpapier, zo kun je het blond redelijk licht krijgen. Door het opknippen zullen de schakeringen heel mooi uitkomen.

Opknippen, brushen en make-up

Het kleuren en ontkleuren duurt een tijdje en Shauni heeft wel heel veel zilverfolie in haar haar. Maar haar geduld wordt beloond. Na het afspoelen, wassen en verzorgen met aangepaste haarproducten start Els met de brushing. Ze droogt de basis eerst en daarna gaat ze aan de slag om er mooie krullende lokken in te krijgen. Haar natuurlijke haarkleur is de ideale basis voor de verschillende asblonde tinten en de uitgroei is helemaal weg, zonder dat die volledig gekleurd is. Het resultaat oogt heel natuurlijk. Els heeft dankzij het opknippen en brushen ook volume gecreëerd wat Shauni graag wou. Het mocht namelijk iets wilder van haar.

Helder blauwe ogen en asblonde lokken

Els neemt ook de wenkbrauwen onder handen om ze in een mooie vorm te krijgen. Shauni heeft goede wenkbrauwen, maar door ze bij te epileren opent dit haar ogen. Haar blik en gezicht spreken enorm. Als Els klaar is met de dagmake-up springen haar helder blauwe ogen er pas helemaal uit. Ze heeft natuurlijke tinten gebruikt die perfect blenden en niet te zwaar ogen.

Shauni: “Het resultaat is heel mooi, veel beter. Ik kon niet veel meer doen met met haar, maar nu valt het heel mooi. De krulletjes zal ik er zelf moeten in brushen, maar dat leer ik wel. De kleur is ongelooflijk. Mijn wenkbrauwen had ik nog nooit laten epileren, en ik gebruikte soms oogmake-up. Maar ik zie nu echt het verschil, mijn ogen spreken zo veel meer. Ik ben echt heel tevreden. Dankjewel, Els!”

Wil jij ook graag schitteren en stralen? Tijd voor een nieuwe coupe en make-up? Ontdek dan snel onze kappersdeals voor een make-over?


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...