Make-over bij ' Davina's Coiffure Shop '

201441617136494_24-04-14-make-over-oostende-449.jpg_big

Uw kapsel, onze passie

Davina's Coiffure Shop is een kapperszaak die werd opgericht in het najaar van 2011. Gestart als eenmanszaak zonder personeel in een bescheiden pand in de Christinastraat te Oostende is het kapsalon ondertussen aanzienlijk gegroeid. De expansie zorgde ervoor dat er na twee jaar reeds noodgedwongen moest gezocht worden naar een nieuwe locatie. Ondertussen is de zaak gevestigd op de hoek van Christinastraat en de Wittenonnenstraat waar er voldoende ruimte en voorzieningen zijn om iedereen te ontvangen en naar zijn wensen te bedienen.
De zaak is gekend voor zijn famiale sfeer waar u voorzien wordt van een uitstekende brushing, top-notch snit of extra zachte en superglanzende kleuring.
Naast de kapperszaak heeft Davina's Coiffure Shop een webwinkel die een professioneel gamma aan haarproducten aanbiedt aan zowel de particuliere als de professionele klant.
 
Davina's Coiffure Shop; dé trendy kapperszaak voor dames, heren en kinderen in Oostende en ver daarbuiten. Kort of lang, blond of bruin, brushen of permanent…uw haar wordt hier nog echt verwend.

Make-over

Sandra Schiettecatte was de gelukkige winnares van de make-over van Davina's Coiffure Shop in Oostende en werd op 25 maart door ons Make-Overteam uitgenodigd in de Koningin der Badsteden voor haar transformatie!

  • Wat Davina (zaakvoerster van Davina's Coiffure Shop) meteen opviel waren de zeer uitgesproken ogen van Sandra
  • De kleurkeuze voor Sandra's nieuwe kapsel werd dan ook op basis van haar ogen en huidskleur gekozen: 'violine'. 
  • Het contrast tussen de ogen en het subtiele violine accent in haar kapsel zorgen voor extra pit

Want dat is nu net de trend, een speciaal kleur uitkiezen en dit op een subtiele manier in het kapsel verwerken
 
Zelfs een kleine aanpassing in de manier waarop het haar wordt gemodelleerd, kan resulteren in een volledig ander kleurenpallet en bij gevolg een volledig andere look!


Davina's Coiffure Shop biedt diverse mogelijkheden als het om kleuringen gaat. Over het algemeen werken ze samen met het Nederlandse Keune, die 3 kleurgamma's biedt (lees: als klant heb je dus een waaier aan mogelijkheden!).


- Tinta color: een zeer uitgebreide keuze aan permanente kleuring met een zeer goede langdurige dekkracht
- Semi color: een toon op toon (semi-permanente) kleuring, die zeer zacht is voor het haar en geschikt is voor beginnende haarkleurders die nog wat willen experimenteren, maar waarvan de kleuring nog niet permanent hoeft te zijn
- So Pure color: een natuurlijke permanente kleuring die zeer voedend is en parabeen- en ammoniakvrij, maar de kleuring is nog steeds 100% dekkend.

Daarnaast heb je als klant nog keuze uit het aanbod van Goldwell (Elumen kleurengamma). Voor de leken onder ons: deze kleuringen zijn gekend voor hun intensieve briljante kleuren en glans, waardoor je haar er meteen heel gezond uitziet.
 
Bovendien is dit oxidanten- en amoniakvrij, dus zeer mild voor de haren, waardoor deze door dermatologen vaak wordt aangeraden!

Om het ronde gezicht van Sandra in combinatie met haar 'zware' haar beter te laten uitkomen werd beslist het kapsel op te knippen (degraderen) om zo veel volume te creëren.

Na de manicure werden de nagels voorzien van een frisse kleur

Ook de wenkbrauwen kregen een epilatie waarbij ze iets donkerder gekleurd werden met een sterkere uitstraling als gevolg
 
Bij Davina's Coiffure Shop kan je terecht voor een heuse make-over , inclusief make-up ! 

Het was voor Sandra dan ook een opluchting dat het kappersteam luisterde naar haar wensen zonder er meteen de schaar in te zetten! Sandra was duidelijk: voor haar geen kort kapsel, en daar ging het team meteen mee akkoord. Tenslotte moet Sandra zich goed voelen!

In elk geval, bij het buitenstappen uit dit gezellige kapsalon, was Sandra een andere persoon! Haar kapsel liet haar knappe gezichtje mooi uitkomen, haar ogen straalden en je zag dat Sandra van de ME-time had genoten.


Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...