L'ANZA producten bij Alpha Style te Bredene

Photo 27-09-16 16 39 10


 


 


 


Gezond, sterk en prachtig haar dank zij de nieuwste technologie

L'ANZA werd in 1985 gelanceerd op de professionele haarverzorging markt en was een pionier in deze industrie.

Dankzij het Keratin Healing System, de Triple UV bescherming en nog verdere hoog technologische ingrediënten kunnen we met hand op hart zeggen dat L’ANZA geneest, beschermt en alle soorten haar zo gezond mogelijk maakt.  Het haar heeft een gezonde schijn en de kleuren blijven langer!

De L'ANZA Visie

 


Bij L'ANZA hebben ze een eigen visie: Haarverzorging die geneest!
Genezen: herstelt de schade
Verzegelen: houdt de proteïne, het vocht en de kleur vast
Beschermen: een schild tegen schade door de omgeving, de zon en hitte van haardroger enz..

Ons haar is onder voortdurende aanval van de elementen rondo mons en we gebruiken meer en meer chemische stoffen op ons haar vandaar de nood om het haar te beschermen en te genezen en dat is precies wat de L’ANZA producten doen. Ze nemen het op tegen de oorzaak van de schade en niet de symptomen. Het haar wordt sterker en kan er beter tegen; het gaat er niet alleen jonger en glanzender uitzien maar is beter en beter beschermt tegen de elementen.

Wat maakt L'ANZA producten anders?

 Wat maakt L’ANZA producten anders?

L’ANZA producten hebben enkele ‘geheime wapens’ die uw haar zullen beschermen waaronder het Keratin Healing System, de UV bescherming, het Flowershield Complex en Nano wetenschap.
 
L'ANZA producten zijn gemaakt van organische en natuurlijk gegroeide botanische ingrediënten die zorgvuldig aan diepgaand onderzoek warden onderworpen voor de beste resultaten niet alleen voor uw haar maar ook voor onze planeet!
De ongelooflijke vooruitgang in de nanotechnologie heeft er ook voor gezorgd dat de producten en hun genezende krachten diep in het haar dringen en niet boven op de haren blijft liggen en het verzwaart. Zo kan zelfs het fijnste haar volume krijgen.
Onze shampoos bevatten geen sulfaten maar zijn op planten gebaseerd waardoor men een beter schuim krijgt en het haar ook makkelijker spoelt.
 Ook de verpakkingen dragen bij tot het beschermen van de planeet gezien ze allemaal recyclebaar zijn , L’ANZA is groen en is goed voor het ecosysteem.

Of het nu gaat om een shampoo of een verzorging olie of één van de schitterende kleuren van L’ANZA, men kan er van op aan dat het haar er niet alleen mooier maar ook beter van wordt en dat sluit dan ook perfect aan bij de visie van Gert van Alpha Style : ervoor zorgen dat de klant blij is en met gezond haar buiten gaat!

Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...