Kapsalon Noa te Leopolsburg, een portret

IMG_1048

Passie voor het vak

Bij Kapsalon Noa, in Leopolsburg bent u in professionele handen. Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller weet Katrien raad met iedere haarstructuur en haartype. Dat zij niet zomaar de eerste de beste is bewijst ze keer op keer weer met haar fantastische haar transformaties.

Wanneer ik binnenwandel in het kapsalon van Katrien, valt mij meteen de vintage kappersstoel op, deze heeft zij geërfd van haar opa, die ook zijn leven lang in de kappersbranche werkte. De microbe om de kappersstiel te leren heeft zij van hem opgepikt. 

Katrien vertelt; “ Ik had een hele lieve opa, die heel toegewijd was naar zijn vak en cliënteel, als jong meisje zag ik al hoe hij mannen en vrouwen kon transformeren en meer zelfvertrouwen gaf door een mooi en verzorgd kapsel te creëren. Dat wou ik ook kunnen, zo ben ik enkele jaren na mijn middelbaar, op mijn 20e voor kapster gaan leren. Ik wist direct dat dit niet zomaar een job ging zijn voor mij, de liefde voor het vak veroverde mijn hart”.

Dat ze die liefde nog steeds voelt zie je terug in haar salon en de omgang met haar cliënteel. Tijdens een kappersbehandeling wordt er zowel lief als leed gedeeld, de band tussen haar een haar cliënteel is heel oprecht. 

Haar creaties op maat

Katrien onderneemt vanuit haar hart en de liefde voor het vak, daarvoor schoolt zij zich continu bij om op de hoogte te blijven van de laatste trends en technieken, dit doet zij onder meer bij de befaamde Update Academy, waar grote meesters uit de kapperswereld les geven. “ Dankzij de technologie en social media, is alles toegankelijk geworden voor het grote publiek, trends vanuit de hele wereld zijn zichtbaar voor iedereen. Ik vind het belangrijk om altijd één stap vooruit te zijn, zodat ik mijn klanten op de best mogelijke manier kan bijstaan”.

Het ene blond is het andere niet, met al haar ervaring heeft kapsalon Noa van blond kleuringen haar paradepaardje gemaakt.  “Bij mijn kleurkeuze kijk ik altijd naar de gelaatskleur van de persoon in kwestie, vaak meng ik verschillende kleuren om het beste resultaat te verkrijgen”. Voor haar kleuringen heeft Katrien gekozen voor het merk Kiss. Dit bekende kappersmerk staat zeer hoog aangeschreven op gebied van goed dekkende kwalitatieve en lang houdbare kleuringen. Haarverzorging en producten voor thuisgebruik zijn van ELEVEN, dit Australische merk is nog niet lang op de markt, maar hoeft zich zeker niet te bewijzen tegenover de vaste waardes in de sector. ELEVEN is ontwikkeld vanuit een sterke visie; een product moet werkzaam en gezond zijn voor het haar en het milieu, de producten zijn dan vrij van parabenen, siliconen, dierproefvrij voorzien van het PETA cruelty free keurmerk en verpakt in gerecycleerde verpakkingen. ELEVEN levert een compact gamma, zodat de cliënt het bos door de bomen blijft zien.


Bent u nieuwsgierig geworden naar de haartransformaties van Kapsalon Noa? Neem dan zeker eens een kijkje op de Facebookpagina!

https://www.facebook.com/KapsalonNoa/Ontvang als eerste de nieuwe aanbiedingen per e-mail!

Ontvang wekelijks gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Inschrijven nieuwsbrief
Wil je partner worden van Lifestyle Booking? Dat kan! Klik hier...